Фан клуб: Работнички

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
mene me boli k.r sto mislis ti jas ni se krijam ni begam a i nema potreba da begam i ne sum se pretopil toa e po4it sprema nekoi luge sto imam a i tie sprema mene a vie sto jadite trici na toa i ke ostanete bev skopje ebev edna od gjorce i zadovolen si dojdov prilep sea za nedela dena idam pak i mozite samo da mi go :pusk: ajde sea idete slavete si go praznikot na raat deneska e vas den :D ionaka so nasi pari vo skopje se pravat gej paradi :D
Ијааа јебо немој моља ти се, не ме тепај :pos:
Оди бе лажи некој друг, си собрал тоа баграта што бевте на легендарното гостување во Коњари со дрсот Грција, и сте дошле во големиот град да научите по некоја песна за вашата група која некогаш значеше нешто, а сега е маалска дружина од 12 годишни деца :pop:

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Среќен празник нежни момчиња!!!

M

marko 1996

Гостин
Среќен празник нежни момчиња!!!
21945_1355218165272_1376005314_1013939_1478143_n.jpg
Ај нека ви е среќен празникот

ја постирав и вчера сликава на ист ваков пост ама некој го брише , изгледа вистината го боли дали модератор или што незнам.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Ијааа јебо немој моља ти се, не ме тепај :pos:
Оди бе лажи некој друг, си собрал тоа баграта што бевте на легендарното гостување во Коњари со дрсот Грција, и сте дошле во големиот град да научите по некоја песна за вашата група која некогаш значеше нешто, а сега е маалска дружина од 12 годишни деца :pop:
ti be brat vistina si glup sorry vaka ne sum vo majmuni kako da ti objasnam neznam jas veke 2 godini ne sum vo majmuni najiskreno taka da nema potreba sto da te lazam ti kazuvam kako sto e sakas veruvaj sakas ne.da porano bea majmuni nesto ama se sea nisto za zal na celo so ..... duri toj ne si zamine od majmuni nema da ima navivaci vo prilep veruvaj

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Подобро кажано воџа и кај Комити и кај Гробари уште малце стварно не знам што го натера на тој потег али сеуште има респект кај мене!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
ti be brat vistina si glup sorry vaka ne sum vo majmuni kako da ti objasnam neznam jas veke 2 godini ne sum vo majmuni najiskreno taka da nema potreba sto da te lazam ti kazuvam kako sto e sakas veruvaj sakas ne.da porano bea majmuni nesto ama se sea nisto za zal na celo so ..... duri toj ne si zamine od majmuni nema da ima navivaci vo prilep veruvaj
Ти си знаеш... :)
Се надевам ќе се вратите во стар сјај некогаш...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Среќен празник нежни,си ги носите црвените маички?:)

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Сите ебеле па и конзерва од Прилеп ебел. Он мисли дека како другарките негови од Прилеп и он ке си дојде и ке се ебе во Скопје. :pos2::pos2: :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom