Фан клуб: Работнички

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
EDINSTEVENI BRAVO ZA VAS SAMO ZA NA ODBOJKA STE DOBRI :))))

Па тие дуксери , маици , шалови сигурно не растат на дрво.
Treba da si znaat pomladite navivaci rabotnicki deka cpb bea najdobra navivacka grupa 2003 proglasena od ODBOJKARSKATA FEDERACIJA NA MAKEDONIJA.
zatoa i se narekoa edinsteveni bidejki se edinsteveni sto navivale za kosarka,rakomet i odbojka :)))))
VASA VERA EDNA VECERA KADE E KESOT KE NAVIVAME.

TUKA IMA I LIKOVI NA SLIKAVA STO IMAAT NAVIVANO I ZA TORUS I ZA RABOTNICKI 2 OMILENI KLUBA :)))

Attachments

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
od nasite akcii slavni ne vide ti cela sala vide koga vasiot lider si se simna dole od tribina bidejki si ja prepozna parolata NEMOJTE VE MOLAM NEMOJTE :))))
kazi mi za grupata RAMSTORE BOYS ne ja znaat vasite clenovi :)))
ne e mesto forumov za prepucavanje ... bar ja taka mislam ... ali vise koa se buckame ... prasaj gi tie so bea u "patrola" so golfot kako molea za zivot , a i da ne zaboravam ... tie drugite "hieni" so bea u bravoto si gi ostavia drugarite na cedilo ... HIENI EDNI NIZAEDNI hahahahaha

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
ne e mesto forumov za prepucavanje ... bar ja taka mislam ... ali vise koa se buckame ... prasaj gi tie so bea u "patrola" so golfot kako molea za zivot , a i da ne zaboravam ... tie drugite "hieni" so bea u bravoto si gi ostavia drugarite na cedilo ... HIENI EDNI NIZAEDNI hahahahaha
Убаво си пиша... Нема потреба од препуцавање.... ФА имале безброј акции, и ќе има уште толку... Доволно е 2 да бидат успешни, и пак да си се вратите на 45 гледачи на европска утакмица...

M

marko 1996

Гостин
vo sklop so materijalite okolu kosarkarskoto derbi, naletav na ova:
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=33167

da ne bese bordoto, ke pomislev deka deckoto od CPB nosi sal na juzni front......
edit: dali znae deckovo sto dava izjava, sto saka da kaze so recenicata: "i uste ednas kako i sekogas,malce vulgarno za tv,no nema veze si znaat oni!" ?
У превод уште еднаш ке ве ебеме , ете ти превод само не е за малоумни што да ти кажам. Мене не ми е јасно со тоа да да МЗТ ке победи како и секогаш:uvo:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Treba da si znaat pomladite navivaci rabotnicki deka cpb bea najdobra navivacka grupa 2003 proglasena od ODBOJKARSKATA FEDERACIJA NA MAKEDONIJA.
zatoa i se narekoa edinsteveni bidejki se edinsteveni sto navivale za kosarka,rakomet i odbojka :)))))
VASA VERA EDNA VECERA KADE E KESOT KE NAVIVAME.

TUKA IMA I LIKOVI NA SLIKAVA STO IMAAT NAVIVANO I ZA TORUS I ZA RABOTNICKI 2 OMILENI KLUBA :)))
Не беа само ЦПБ тогаш за ОК Работнички, туку како и за Кометал присуствуваа луѓе од повеќе навивачки групи. И јас бев на утакмицата и многу ми беше мило кога имавме успеси и во одбојката :)
Али какво само судење добивме таму... И однесувањето на тамоѓната публика :nenene:
Знам имаше преноси на радио, и ќе ја запалев куќата кога не оштетуваа и испаднавме на помала разлика во поени :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
sreken praznik nezni momcinja :D
Извинете за офтопик, но само едно прашање до konzerva, чисто информативно... Пред некој месец-два, ти беше тој што си сакал прволигашка кошарка во Прилеп само поради фајт дуел со Фемили (да не тражам сега постови си знаеш убаво)... и како ти така, од непријатели, одеднаш стана голем фан на Мзт и Фемили, и што е тоа толку што те натера дури и да идеш со нив на дербито? Не е провокација ова, ме интересира само... :wink:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
^ Сака да осети атмосфера бе :)
И неговиот побратим од соседна Битола, дошол да види што е навивање. Иако маскиран сепак го познале, и во знакот на фер плејот си попил само една клоца, и памет во глава дека неможе така слободно да шета во Скопје. Ав, ав :icon_mrgr

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
jas ne sakav fajt tuku kazav deka ako napravat glupost kako sto napravija neznite vo prilep deka loso ke pominat family i si stojam na toa znaci fa vo prilep navivase korektno ne se izglupira kako neznite za da jadat 4otek i ne sum fan ni na mzt ni na family onaka odev da gledam kosarka ama bidejki imam drugari od fa odev so niv na kosarkata toa e toa zadovolen?

--- надополнето ---

^ Сака да осети атмосфера бе :)
И неговиот побратим од соседна Битола, дошол да види што е навивање. Иако маскиран сепак го познале, и во знакот на фер плејот си попил само една клоца, и памет во глава дека неможе така слободно да шета во Скопје. Ав, ав :icon_mrgr
ama jas ne sum pitbulot i ne se krijam kako pi4ka so maski i mozite za kur da mi se fatite

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
jas ne sakav fajt tuku kazav deka ako napravat glupost kako sto napravija neznite vo prilep deka loso ke pominat family i si stojam na toa znaci fa vo prilep navivase korektno ne se izglupira kako neznite za da jadat 4otek i ne sum fan ni na mzt ni na family onaka odev da gledam kosarka ama bidejki imam drugari od fa odev so niv na kosarkata toa e toa zadovolen?

--- надополнето ---

ama jas ne sum pitbulot i ne se krijam kako pi4ka so maski i mozite za kur da mi se fatite
Ти не се криеш, туку си се претпопил во еден од нив :icon_mrgr
Бетер...

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Ти не се криеш, туку си се претпопил во еден од нив :icon_mrgr
Бетер...
mene me boli k.r sto mislis ti jas ni se krijam ni begam a i nema potreba da begam i ne sum se pretopil toa e po4it sprema nekoi luge sto imam a i tie sprema mene a vie sto jadite trici na toa i ke ostanete bev skopje ebev edna od gjorce i zadovolen si dojdov prilep sea za nedela dena idam pak i mozite samo da mi go :pusk: ajde sea idete slavete si go praznikot na raat deneska e vas den :D ionaka so nasi pari vo skopje se pravat gej paradi :D

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
mene me boli k.r sto mislis ti jas ni se krijam ni begam a i nema potreba da begam i ne sum se pretopil toa e po4it sprema nekoi luge sto imam a i tie sprema mene a vie sto jadite trici na toa i ke ostanete bev skopje ebev edna od gjorce i zadovolen si dojdov prilep sea za nedela dena idam pak i mozite samo da mi go :pusk: ajde sea idete slavete si go praznikot na raat deneska e vas den :D ionaka so nasi pari vo skopje se pravat gej paradi :D
bravo be maziste : ))))) znaci si ebel tooo zvere :D:D:D pustiot ti od prilep , za greota ... :D:D:D hahahah stvarno si za greota ...
dojdi da go proslavime praznikot zaedno karpos 1 bujrum

Kajgana Shop

На врв Bottom