Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 29.918
- Поени од реакции
- 44.923
Вака сега, ако мене не ми веруваш, прашај некој десетти, и по ПП го дискутирам истово со ************, немам никаква причина да лажам, пренесувам тоа што видов, џандарите се поместија од границата што ја двоеа трибината со столчиња и онаа без налево ...se vozdruvav da ne pisuvam ama od vakvi kako tebe ke go napravam ova.... abe ti normalen li si sto zboris be ??? postavenosta na gandarite bese na isto rastojanie i kaj cpb i kaj fa... samo sto nie sedevme eden vrz drug dodeka oni....
Пак ќе ти кажам и тебе, неам причина да лажам и да искривуем работи на форумов, ако сакаш верувај ако не, ко што реков и на почеток од пост, прашај некој кој седел на тој дел од трибина за дешавкава со поемстувањето на линијата џандари.
За сликава што ја постави, иста беше сликата кај вас али на спротивната страна, кај џандарите, ако најдеш слика сликана од спортивната трибина на тој дел од вашата, слободно постави ја, зашто ништо чудно и за фотомонтажа да ме обвиниш. Не сум ја дел од овие ваши ултра препуцавања, да глумев лудило ќе кажев ЦПБ владеат, најбољи се, ве убија у поим и слично али проблемов е што на оваа тема кога се дискутира средина нема за вас, или-или е работава, нешто слично ко и у на времето дур беше активен подфорумот Политика, па веќе видени ми се ваквите лепења на етикети.
Едит:
Со кого дискутираш на ПП нека остане измеѓу вас двајца, затоа и е измислена ПП