Фан клуб: Работнички

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
se vozdruvav da ne pisuvam ama od vakvi kako tebe ke go napravam ova.... abe ti normalen li si sto zboris be ??? postavenosta na gandarite bese na isto rastojanie i kaj cpb i kaj fa... samo sto nie sedevme eden vrz drug dodeka oni....
Вака сега, ако мене не ми веруваш, прашај некој десетти, и по ПП го дискутирам истово со ************, немам никаква причина да лажам, пренесувам тоа што видов, џандарите се поместија од границата што ја двоеа трибината со столчиња и онаа без налево ...
Пак ќе ти кажам и тебе, неам причина да лажам и да искривуем работи на форумов, ако сакаш верувај ако не, ко што реков и на почеток од пост, прашај некој кој седел на тој дел од трибина за дешавкава со поемстувањето на линијата џандари.

За сликава што ја постави, иста беше сликата кај вас али на спротивната страна, кај џандарите, ако најдеш слика сликана од спортивната трибина на тој дел од вашата, слободно постави ја, зашто ништо чудно и за фотомонтажа да ме обвиниш. Не сум ја дел од овие ваши ултра препуцавања, да глумев лудило ќе кажев ЦПБ владеат, најбољи се, ве убија у поим и слично али проблемов е што на оваа тема кога се дискутира средина нема за вас, или-или е работава, нешто слично ко и у на времето дур беше активен подфорумот Политика, па веќе видени ми се ваквите лепења на етикети.
Едит:
Со кого дискутираш на ПП нека остане измеѓу вас двајца, затоа и е измислена ПП

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
se vozdruvav da ne pisuvam ama od vakvi kako tebe ke go napravam ova.... abe ti normalen li si sto zboris be ??? postavenosta na gandarite bese na isto rastojanie i kaj cpb i kaj fa... samo sto nie sedevme eden vrz drug dodeka oni....
odma ke ti kazam zasto ima dupka tamu , toa e mestoto na 1060 , pola od niv im bese onevozmozeno da dojdat vo sala pribidejki bea zadrzani vo policiska stanica na razgovor ... aj sea kopaj po nivata

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
a zoso bi se pomestuvale djandarite koga i taa strana bese poluprazna so ja potenciras ti, a za stranata Nedved so ti ja POKAZA na slika da ne zboram ic .. aj kazi logika ziti se!!!
Значи не си ни бил на таа страна а убедуваш човек кој стоел метро до џандарите пред да се поместат ?
Ја незнам уствари и зашто го начнав овој муабет кога стандард се искривуваат работите и тоа на база на претпоставки бидејќи ти дефакто не си бил таму и поим немаш што се дешавало.
Е сеа ако не ми веруваш мене, а да потенцирам, НЕЗНАМ ЗАШТО БИ ВЕ ЛАЖЕЛ ТУКА кога немам никаква корист од тоа ниту пак некоја лична сатисфакција, прашај некој друг што бил на тој дел од салата за да ти го потврди ова, за поместувањето на таа линија џандари кон лево, со што и на дел од трибината со столчиња стоеа cpb.

Е сега за сликата, ја му реплицирав на Недвед, копи тој дел од цпб, пејст левиот ( од ваша страна десниот ) дел на Family, каде беа стационирани џандарите кои ја двоеа вашата трибина ( онаа со столчиња и онаа без ).

Ако најде некој слика од тој ваш дел ( сликана од спротивна трибина ), слободно нека постави, ја нема да се замарам со тоа зашто ко што реков и погоре, ништо чудно и да ми речете дека фотомонтажа сум направил.

И незнам што сте се фатиле за бројката, ја пренесов мој став, вие од друга страна па ме убедувате во спротивното а ни вие со сигурност не можете да кажете кој имал поголема бројка, бројка која у принцип и не е релевантна за вакви настани бидејќи тука НИЈАНСИ одлучуваат.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Добро кажа @Syn ја проширија трибината од ЦПБ затоа што немаше место, бев блиску до трибината и го видов тоа. А па другиот крај беше скоро празен, но сепак ЦПБ беа малку повеќе може за 150-200 души највеќе... 1 полувреме ФА ве надвикаја и тоа многу добро иако бев поблиску до вашава трибина тие многу повеќе се слушаја, 3/4 се јадевте и 4/4 бевте подобри ;)

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
dur vlagavme go slikna ova ?

kaj vas gore desno i gore levo beshe dupka ogromna neznam sto kje postignete ako se lazete samite sebesi ali ako toa kje ve napravi posrekjni prajte si taka , samite ste svesni deka i na tribina i na teren bevme podobri no toa sto vie ne priznavate e vas problem...

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Другар, не се лутете ама стварно краевите вас ви беа празни, сликите може да лажат, на втората слика и се гледа дека е празно таму само не е до крај фатен крајот ;)

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
ne be puno im bese sve , sto kje se raspravash za dzabe..

neka si se lazat sebesi isto kako sto si se lazat deka samo od aerodrom se ...

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Сликата кај што се 1060 е сликана на почетокот додека беше празно подоцна горе беше све исполнето а иначе верувајте дека повеќе од 40 души ради инцидентот со 2ката не беа во можност да дојдат на нетпрес пишува 10 души ама ја си знам што и како се дешаваше, многу повеќе од 10 не беа во можност да дојдат ;)

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
neznam sto mislea seljacite nepsimeni so dvete SKOTSKI znaminja.... mizerni se ej ccc ajde nie sme crveno beli i da zeeme znaminja od singapur hahahaha

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
^Доказ на првата слика за мојот пост ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom