Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
И ја па вол со тебе дебатирам
Ајде се гледа дека си мутав .... предходниов одговор не се однесува на тебе ... па незнам како си се поврзал, си истрипал нешто... Добро што си признаваш дека си вол :nesum:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
Коа више не влечете за јазик, после 3то коло односно гостувањето во Кавадарци 5 дена подоцна константно до ден денес се приведувааат наши членови од дома со полиција, буквално секој ден, да не зборам што скоро 1/3 од истите веќе имаат процеси по судовите, и плус што никаде во јавноста не сме излегле нит па некој знае што се случуваше на последната наплатна рампа пред влез на Скопје при враќање од Кавадарци, а уште помалце му посакувам на некого онаква популарно наречена репресија.
циу циу

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
И ние бевме во Св.Николе ама многу повеќе од вас...

И ние бевме у Струмица и бевме повеќе него вие во Св. Николе само што не навивавме бидејќи го немаме Чичко Ивица да не брани од плавите другари и да не чуваат каде и да идеме и да не постојат забрани за нас... Али како и да е ние не носиме алфи со нас на гостовање да не бранат како вие у куманово од 100 . 20 алфи... Нема везе, ке заврши сезона ке изнесеме вие и ние материјали па ќе видиме како стојат работите, само... да не ви фали уште некој транспарент проверете се....:vozbud:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Значи сега ние носиме алфи дека се плашиме и чичко Ивица не брани од полиција? а кој ви ги извади луѓето од станица после тепачката у кавадарци? и да те замолам нешто ако памтиш уште што збореше лани,дека тој што сака да ги види вашите изданија треба да дојде во сала кај вас.Или више не важи тоа?

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219

И ние бевме у Струмица и бевме повеќе него вие во Св. Николе само што не навивавме бидејќи го немаме Чичко Ивица да не брани од плавите другари и да не чуваат каде и да идеме и да не постојат забрани за нас... Али како и да е ние не носиме алфи со нас на гостовање да не бранат како вие у куманово од 100 . 20 алфи... Нема везе, ке заврши сезона ке изнесеме вие и ние материјали па ќе видиме како стојат работите, само... да не ви фали уште некој транспарент проверете се....:vozbud:

barem kazi dali na vrakanje od gostovanje bea vkusni pastrmajliite sto vi gi kupija ?
Nie bevme na mars navivame... samo so neame dokazi (sliki).. dajte stavte sliki od strumica i od lirija !!!!

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
:)

Kogo ke lazete vie be bojsi be :). Lazete ko sto lazete deka ekspresno ste go vratile transot u prilep, a go vrativte preku bokserot ( ne spomenuvam iminja) i sto e najtragicno uste go vadite:))). Lazevte i deka ne vi davaat karti so lirija( se posravte). E sega poso imas tolku mnogu informacii za nas da ti pojasnam nesto. Ti najde da ja naogas nasata povrzanost so policijata . SAkas da dojdes da ti gi pokazam prijavite doma ? Dali vasata grupa ima 120 prijavi za edna vecer ili nasata? Dali nie ne odgovarame za incidentite u park? Dali na vasite clenovi im se zakanuvaat alfi i nts sekojdnevno niz vasite naselbi? ne mi e jasno kako ste bile poveke od sv. nikole koga denta 15tina vasi clenovi mi kazaa nikoj ne e otiden vo strumica a da ti kazam dosta se povlijatelni od tebe? Kumanovo go spominjas:). moze da ve laze komandantot da vi ja ublazuva bolkata deka imalo alfi na toa gostovanje. Otidovme tamu i objasnivme. E sega strucnjaku. Zasto ti bi jadel prijava na gostovanje u sv. nikole? Ajde poso go poznavas zakonot i pravoto objasni mi kako moze gospodin konevski da ni sredi da ne jademe prijavi u sv. nikole? Pa dali ti si debil, kako prvo pretsedatel na klubot e sdsm DANEVSKi. dada toj sto vi kupi 70 pastrmajlii u sv. nikole. Dali ti mislis deka ako on misli deka nie sme vmrovcinja nema da naredi da ne izbrkaat od sala? Koga sme kaj toa vase gostovanje koga vise ve poebaa busovite za sv. nikole otidovte so koli pa posle utredenta gi povlekovte parite so gi dadovte od uprava. SRAMOTA!!! Nas ne boli kurot otidovme sami bez da znaeme kako ke se vratime, stanavme u prepuna sala i grmevme cela utakmica. Nie klubot go bodrime sekade i ne se jaccame toa e ljubov i jasno ja pokazuvame, a vie prodolzete so vasite mobilizacii, invazii i idete po 200 luge u kumanovo, butel, strumica gledajte si utakmica BAREM TOA SMEETE DA GO NAPRAITE, a za rabotite koi ne gi smeete GLEDAJTE NE NAS I MASTRUBIRAJTE !!!

ps. CEKAM ODGOVOR ZASTO BI JADELE PRIJAVI U SV. NIKOLE

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368

Барем сега си меѓу главните фаци во твојата група, како можеш вакви дебилни постови да пишуваш!?!?!?!?!?

btw ако сте биле во Струмица, биди сигурен дека за рекордно време ќе беше поставен материјал, али како што покажува досегашната практика, кога не сте навивале или ви бил изгубен апаратот, или бојкотирате форуми

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Kogo ke lazete vie be bojsi be :). Lazete ko sto lazete deka ekspresno ste go vratile transot u prilep, a go vrativte preku bokserot ( ne spomenuvam iminja) i sto e najtragicno uste go vadite:)))..
Плачеше херојот прилепски зошто морал да го врати, трофеј му било ...

--- надополнето ---

E sega poso imas tolku mnogu informacii za nas da ti pojasnam nesto. Ti najde da ja naogas nasata povrzanost so policijata . SAkas da dojdes da ti gi pokazam prijavite doma ? Dali vasata grupa ima 120 prijavi za edna vecer ili nasata? Dali nie ne odgovarame za incidentite u park? Dali na vasite clenovi im se zakanuvaat alfi i nts sekojdnevno niz vasite naselbi?
Алфи и нтш за дрога замараат не за прекршони пријави

--- надополнето ---

ne mi e jasno kako ste bile poveke od sv. nikole koga denta 15tina vasi clenovi mi kazaa nikoj ne e otiden vo strumica a da ti kazam dosta se povlijatelni od tebe? Kumanovo go spominjas:). moze da ve laze komandantot da vi ja ublazuva bolkata deka imalo alfi na toa gostovanje. Otidovme tamu i objasnivme.
Отидоа луѓе со коли повеќе од 15 души тоа е сигурно ...

--- надополнето ---

E sega strucnjaku. Zasto ti bi jadel prijava na gostovanje u sv. nikole? Ajde poso go poznavas zakonot i pravoto objasni mi kako moze gospodin konevski da ni sredi da ne jademe prijavi u sv. nikole? Pa dali ti si debil, kako prvo pretsedatel na klubot e sdsm DANEVSKi. dada toj sto vi kupi 70 pastrmajlii u sv. nikole. Dali ti mislis deka ako on misli deka nie sme vmrovcinja nema da naredi da ne izbrkaat od sala? Nas ne boli kurot otidovme sami bez da znaeme kako ke se vratime, stanavme u prepuna sala i grmevme cela utakmica. Nie klubot go bodrime sekade i ne se jaccame toa e ljubov i jasno ja pokazuvame,
Да те потестам имаше манифестација во Штип поврзана со пастрмајлии ... викаш 70 пастрмајлии, значи пак сме биле повеќе од вас!!!!

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
ps. CEKAM ODGOVOR ZASTO BI JADELE PRIJAVI U SV. NIKOLE
Ако се истакне транспарент на гостинскиот тим значи има навивачи негови, кои според вас не оделе организирано, немало транспарент, не пееле за својот клуб, немало полиција околу нив ... а изгледа биле на слава кај стриковците и тетините

--- надополнето ---

Во време на забрана торко
Да не беше забраната, повеќе да не ке отидевте ..... Али пак спомнуваш забрана значи забрането е да се декларираш како навивач на гостинскиот тим, или транспарент извадивте

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ако се истакне транспарент на гостинскиот тим значи има навивачи негови, кои според вас не оделе организирано, немало транспарент, не пееле за својот клуб, немало полиција околу нив ... а изгледа биле на слава кај стриковците и тетините
А бе ЦПБ беа во Струмица...само они уште не знаат...

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
А бе ЦПБ беа во Струмица...само они уште не знаат...
ЦПБ не беа во салата, поголем би бил бројот доколку цела навивачка група имаше можност да отиде.... Присуствуваа симпатизери на клубот, кои може се членови, може не се членови на СПБ, меѓутоа Селодромските гејови од радио Милева уште не дознале

Kajgana Shop

На врв Bottom