Kogo ke lazete vie be bojsi be
. Lazete ko sto lazete deka ekspresno ste go vratile transot u prilep, a go vrativte preku bokserot ( ne spomenuvam iminja) i sto e najtragicno uste go vadite
)). Lazevte i deka ne vi davaat karti so lirija( se posravte). E sega poso imas tolku mnogu informacii za nas da ti pojasnam nesto. Ti najde da ja naogas nasata povrzanost so policijata . SAkas da dojdes da ti gi pokazam prijavite doma ? Dali vasata grupa ima 120 prijavi za edna vecer ili nasata? Dali nie ne odgovarame za incidentite u park? Dali na vasite clenovi im se zakanuvaat alfi i nts sekojdnevno niz vasite naselbi? ne mi e jasno kako ste bile poveke od sv. nikole koga denta 15tina vasi clenovi mi kazaa nikoj ne e otiden vo strumica a da ti kazam dosta se povlijatelni od tebe? Kumanovo go spominjas
. moze da ve laze komandantot da vi ja ublazuva bolkata deka imalo alfi na toa gostovanje. Otidovme tamu i objasnivme. E sega strucnjaku. Zasto ti bi jadel prijava na gostovanje u sv. nikole? Ajde poso go poznavas zakonot i pravoto objasni mi kako moze gospodin konevski da ni sredi da ne jademe prijavi u sv. nikole? Pa dali ti si debil, kako prvo pretsedatel na klubot e sdsm DANEVSKi. dada toj sto vi kupi 70 pastrmajlii u sv. nikole. Dali ti mislis deka ako on misli deka nie sme vmrovcinja nema da naredi da ne izbrkaat od sala? Koga sme kaj toa vase gostovanje koga vise ve poebaa busovite za sv. nikole otidovte so koli pa posle utredenta gi povlekovte parite so gi dadovte od uprava. SRAMOTA!!! Nas ne boli kurot otidovme sami bez da znaeme kako ke se vratime, stanavme u prepuna sala i grmevme cela utakmica. Nie klubot go bodrime sekade i ne se jaccame toa e ljubov i jasno ja pokazuvame, a vie prodolzete so vasite mobilizacii, invazii i idete po 200 luge u kumanovo, butel, strumica gledajte si utakmica BAREM TOA SMEETE DA GO NAPRAITE, a za rabotite koi ne gi smeete GLEDAJTE NE NAS I MASTRUBIRAJTE !!!
ps. CEKAM ODGOVOR ZASTO BI JADELE PRIJAVI U SV. NIKOLE