Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
...komentarite se slobodno pravo kako moe,taka i na sekoj drug na forumov,vklucuvajki te i tebe...i ti komentiras po tvoja volja sto sakas pa nikomu nisto...
Да да, коментирам ... ама вашите модераторски педери ги бришат постовите ....

--- надополнето ---

abe kako vikate ima zabrana za gostuvanje a family bea so ovce pole??(cekam odgovor od nekoj o cpb)
Сте биле 10 души кај стриковците и тетините во Св. Николе на слава ....

--- надополнето ---

Е*аве ултрасите, сте ќутеле ко глувонеми од страв, небаре клубот ке ви го казнат. Малце мириса на организирано присуство, неможе во ќош да ве стават, и полицаец да има пред вас, а да не е организирано ...
А тоа што автопревозниците нејќеа да ни дадат автобуси од страв тоа е друга работа ...

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Да да, коментирам ... ама вашите модераторски педери ги бришат постовите ....

--- надополнето ---

Сте биле 10 души кај стриковците и тетините во Св. Николе на слава ....

--- надополнето ---

Е*аве ултрасите, сте ќутеле ко глувонеми од страв, небаре клубот ке ви го казнат. Малце мириса на организирано присуство, неможе во ќош да ве стават, и полицаец да има пред вас, а да не е организирано
А тоа што автопревозниците нејќеа да ни дадат автобуси од страв тоа е друга работа ...
za ovie nemi zboris ili?

Mi mirisa mene na maloumnik so nemoze da sfati deka otisle 20 dusi so pricina i si sednale vo kjosh i cekale da pocne utakmica za da pocnat da peat, pa postavile policaec.

A za avtoprevoznicite naplakjaat, partiskite busovi se gaga samo.

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
:)

SME BILE !!! Dali sme kutele si pisa decko od sv nikole izvestaj :). Koj e organizator? Kakvo e toa organizirano navivanje? Ti tesi se deka ke ne kaznat, a nie ke si produzime so isto tempo. Uste ednas ke ti povtoram SME BILE !!! :)

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Mi mirisa mene na maloumnik so nemoze da sfati deka otisle 20 dusi so pricina i si sednale vo kjosh i cekale da pocne utakmica za da pocnat da peat, pa postavile policaec...
Значи се признава дека сте отишле организирано .... ајде да видиме колку федерацијата ќе се погрижи за мамините и татините ветерковци да бида казнети :salut:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Не ги бришете коментарите од Че Гевара, нека се бламира, нека гледа народ, нека се смее

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Значи се признава дека сте отишле организирано .... ајде да видиме колку федерацијата ќе се погрижи за мамините и татините ветерковци да бида казнети :salut:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: koe ti e toa organizirano be?

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Не ги бришете коментарите од Че Гевара, нека се бламира, нека гледа народ, нека се смее
Знам дека вистината боли, па боље да се тргне, ако било бламирање како што викаш ќе ги оставеле

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Знам дека вистината боли, па боље да се тргне, ако било бламирање како што викаш ќе ги оставеле
Па да, боли вистината. Дај ми материјал од Струмица, Лирија, Прилеп, Свети Николе...каде што вие НАВИВАТЕ. Нема такво нешто така?

Член од
16 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
6
Mnogu cudno nekako ispadna ova so neidenjevo na CPB vo Strumica, avtobusite bea prezafateni za mitingot na opozicijata, a dobro znaeme deka koga treba da se dade od svoj dzep, zmii imaat vo istite, pa tesko im e da odvojat za klubot po 200 denari. Momcite sto bea vcera zasluzuvaat cista 10ka za hrabrosta i pred se zelbata da se bodri svojot klub makar i imalo zabrana.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Нејкам да ви стегнат пријави, после на еден натпревар нема да се појавите, само да видам дали важи истиот закон и за вас, кој што изгледа го применуваат само над нас ... Ќе летаат 500 евричи:tapp:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Нејкам да ви стегнат пријави, после на еден натпревар нема да се појавите, само да видам дали важи истиот закон и за вас, кој што изгледа го применуваат само над нас ... Ќе летаат 500 евричи:tapp:
Момче убаво, немој да мислиш дека нема пријави и репресија од страна на полицијата кон ФА.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Mnogu cudno nekako ispadna ova so neidenjevo na CPB vo Strumica, avtobusite bea prezafateni za mitingot na opozicijata, a dobro znaeme deka koga treba da se dade od svoj dzep, zmii imaat vo istite, pa tesko im e da odvojat za klubot po 200 denari. Momcite sto bea vcera zasluzuvaat cista 10ka za hrabrosta i pred se zelbata da se bodri svojot klub makar i imalo zabrana.
Абе народни херои испаднавте, ајде да видиме дали ќе пробуричкаат змии во вашите џебови ... Прашај ги момците како си поминале на гости, овај на слава:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom