Фан клуб: Работнички

Член од
16 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
6
Со тоа што не извадија транспарент, ЦПБ исто како да не биле присутни на утакмицата. Немале свое обележје, дали од страв не ми е јасно, ама сепак тоа само покажува колку е ниско падната нивната група. На почетокот на утакмицата тие што беа во сала можеа да слушнат како направија чист плагијат со пробување да ја пеат песната "Ооо МЗТ...". Уште пострашното е што од нивна страна се вадеа шалови и маици со натпис Лавови, а ниеден од воџите не реагираше на тоа.

Најсмешно од се ми е постот на овој Опиум, кој се фали како бил член на ЦПБ, па изгледа од што е збунет се префрли на Лавови како они биле многу јака навивачка група. Ај што шкртале низ Аеродром ама барем писмени реченици да пишувале. Морам да ја издвојам најјаката "Лавои поноста на Скопје" !!!.

Се на се дербито помина во целосна доминација на групата која годинава е без конкуренција во Македонија. Од кореографија, навивање, пароли, бројка...и сето тоа зачинето со триумф на МЗТ. Ако лани изреката за давање на само 125 карти на ФА од страна на Управата на Работнички, иако тоа се знае кој го наложил, беше поради тоа што кога и да доаѓале ЦПБ во Аеродром имале недостаток на карти, тогаш тоа веќе не може да биде нити изрека, нити некакво вадење. Да не ги искористиш сите карти кои ти се дадени од страна на противникот е стварно срамота.

Па и уште слушам скандирање "Ова не е дерби"...да речеме дека не е, ама некој да не ве знае ќе помисли дека на другите утакмици сте дупло повеќе, па сега дека ова е слаба утакмица, сте дошле во помал број. Понижени сте до немај каде, штета ваша што сето тоа идеше на ТВ пренос, па не можете да ја лажете целата македонска јавност.

До момците со плаво-бела комбинација, продолжете да газите како што газевте и до сега. Групата е на едно многу високо ниво дигната, и сте гордост на нас постарите. Поставивте некои си нови стандарди во навивањето, а воедно им поставивте на многу групи домашна задача што ќе треба да ја решат во наредните неколку години. Секоја чест момци !!!

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
Gledam deka imas dilema koj sum, sto sum, ama eve jas ke ti pomognam. Ziveam u Gjorce i idam so CPB, a go pratam i lokalniot fudbalski klub. Mislam deka vo Aerodrom (taka li se vikase tvojata naselba?) vi dojdovme vo najgolemiot ek na posetenost na TC Biser pred nekoe vreme i na ocigled na stotici gomnari kako tebe vi go iskrtavme so grafiti. Istoto vi go napravivme i po ulicata koga se ide nakaj salata i na samata sala. Vie komplet mnogu dobro toa go znaete! Ama nie ne sme od Vodno, od Kapistec ili od Centar. Malku pozapadno sme nie. Ova neka go procitaat site, a ti prasaj si go toj GLAVONJATA (GLOBUSOT) kako pusi kurovi koga se javuva kaj nas da moli za da si nemaat nekoi vasi lugje problemi. Imate srekja sto nie kako naselba Gjorce nemame klub vo kosarka, pa togas doagjanjeto vo Gjorce ke vi bide kako da si stapnal so edna noga vo pekolot. Ima dovolno lugje od Gjorce sto idat so CPB i ke prodolzat da odat, a ako dojde red Gjorce da se mobilizira togas ke ti bide strav i gjubreto od vlez da go odneses do kontejner. Zatoa pomalku kurcenje ovde po forumi i pomalku laenje.
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:za kurcenje i laenje na forumi site znaeme deka si prv...zatoa se kries kako picka na site forumi pod razlicni iminja....taka da tisinaaaaa

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
ps. zasto ne izvadivte zastavi?!
Zar ne vide??? Izvadija oni,ama uvidoa deka zemale pogresno pa moraa da go kinat,jbg toa e greski sme luge praime..ups,sorry..luge sme greski praime:smir:

ps.se eba maximalno temava so nekoi koi se preokupirani/opsednati so tugi raboti,analizi,analizi od site samo ne od tie koi navivaat za Rabotnicki,od nemanje kvorum za jadenje burek nekoi gledam pocnale i sami na sebe da si repliciraat i da se dopolnuvaat :tv:
Moze da se uvidi po pocetnikov,prv post,kucal redovi,golemi impresii ama ja utnal temata :tapp:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Пошто си симпатизер ќе ти објаснам - ТОА НЕ Е ЗНАМЕ
викаш сите анализирале само не тие што навивале, епа само да те прашам што ќе анализираат? направија нешто во текот на утакмицата?!?

ОВА НЕ Е ДЕРБИ :) :vozbud: :pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Zar ne vide??? Izvadija oni,ama uvidoa deka zemale pogresno pa moraa da go kinat,jbg toa e greski sme luge praime..ups,sorry..luge sme greski praime:smir:

ps.se eba maximalno temava so nekoi koi se preokupirani/opsednati so tugi raboti,analizi,analizi od site samo ne od tie koi navivaat za Rabotnicki,od nemanje kvorum za jadenje burek nekoi gledam pocnale i sami na sebe da si repliciraat i da se dopolnuvaat :tv:
Moze da se uvidi po pocetnikov,prv post,kucal redovi,golemi impresii ama ja utnal temata :tapp:
Шеталица дечко, а не знаме. Примети ја разликата и јави се после.

Иначе да, да скршнеме малце од според тебе безвезните муабети и да спомнеме дека денес Работнички дома изгуби од Металац од Ваљево со 15-тина разлика. Интересно е што утакмицата на ''срцето на Скопје'' беше следена од околу 80 гледачи во целата сала. ЦПБ беа негде на бројка од 30 (заедно со двете рачки од тапанот, кучките и макрото)...

Занимливо е уште што Докузовски не го водеше натпреварот него очигледно го спрема Србиновски за свој наследник на клупата на Работнички. Тапа игра од цела ваша екипа освен од Чековски кој сепак не може сам. Мачка се опорави од повредите али се уште не престана да зима од белото - беше исклучен во 4-та четвртина мислам откако поштено го исплука судијата.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211

Иначе да, да скршнеме малце од според тебе безвезните муабети и да спомнеме дека денес Работнички дома изгуби од Металац од Ваљево со 15-тина разлика. Интересно е што утакмицата на ''срцето на Скопје'' беше следена од околу 80 гледачи во целата сала. ЦПБ беа негде на бројка од 30 (заедно со двете рачки од тапанот, кучките и макрото)...

Занимливо е уште што Докузовски не го водеше натпреварот него очигледно го спрема Србиновски за свој наследник на клупата на Работнички. Тапа игра од цела ваша екипа освен од Чековски кој сепак не може сам. Мачка се опорави од повредите али се уште не престана да зима од белото - беше исклучен во 4-та четвртина мислам откако поштено го исплука судијата.
pa neli utre trebase da igra rabotnicki??? ccc,sramota za marin ako si odi i go ostavi klubot,ama toj e prljav igrac se sekjavam kako odigra na vremeto od rabotnicki koa otide u mzt! se napuni so pari od hari kostov,obeka titula u aerodrom nisto ne osvoi i pak se vrati u rabotnicki!sega uste selektor go staile!mada dobar trener e daleku od toa deka e los.a ti marko sto se zamaras so niv,gledas ne vi se ni do kolena sezonava vaka ispaga deka oni na vas vi se prokupacija,takov vpecatok dobiv ovde.pa zarem odis u sala da gi gledas vasite "rivali" i pravis analizi koj igrac kako igral?edi vas ima srce poveke od tie "zvezdite" na rabotnicki.tie poveke mi licat na platenici,sega neli sokolov ke odi moze pak u feni? u 5 kluba imaat igrano po drzavava,katastrofa!i uste ova me zainteresira spomna pogore nekoj termin SETALICA?! sto e toa ako ne ti e problem kazi mi,i na srpski jazik li e terminot,oti na makedonski ne sum cul da postoi takov zbor!? fala odnapred.
aj zdravo :salut:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Српски е шеталица, нема кај нас таков термин...шеталка наречи ја.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.641
Па после срамот што го доживеаа добро и што се појавиле на трибини:drk:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110

Fala za analizata,gledam redovno go sledis Rabotnicki i bez digitronite nikade ne idete а??!!....ste trebale mesto FA,ПМФ da se vikate zosto gledam matematicki ste mnogu educirani i potkovani....inace za tvoja informacija bev na natprevarot taka dad znam sto se slucuvase..

ps.U pravo si setalica e,znameto sekade vi seta,eden den kaj vas eden kaj cpb,ama mu dojde krajot,otide vo istorijata :vozbud:

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Fala za analizata,gledam redovno go sledis Rabotnicki i bez digitronite nikade ne idete а??!!....ste trebale mesto FA,ПМФ da se vikate zosto gledam matematicki ste mnogu educirani i potkovani....inace za tvoja informacija bev na natprevarot taka dad znam sto se slucuvase..

ps.U pravo si setalica e,znameto sekade vi seta,eden den kaj vas eden kaj cpb,ama mu dojde krajot,otide vo istorijata :vozbud:

И на некој друг му се ближи крајот...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555

Ти ветувам нема да ти се смееме, ако ни кажеш искрено дали знаеш што е разликата меѓу знаме и шеталица?

Kajgana Shop

На врв Bottom