Фан клуб: Работнички

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Глупи деца, не се карајте... само сте глупи. :)

Јас сум за убаво дојден во овој фан клуб... Еве како беше кај Коки пред “меана“ :)
Честитки за Работнички...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ај честито титула.... Фершпед и СПБ

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Cestito titula, epten mi e milo za Dimce i Grne im se odmazdija i za nas na seljacite pozz
Ц ц ц ц...па една година помина бе...уште ли не ви се повлечија хемороидите? :nesum:
А тука имаш и тема за нив, па прашај, ќе ти објаснат:smir:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Za razlika od minatiot natprevar ovoj natprevar bese kade, kade pokvaliteten... Atmosferata bese daleku od nivoto za edno finale.... zadovolni ste so brojka 200 dusi ??? odbrojuvate 10, 9, 8..... 2, 1, 0... frlate lenti i mrtva atmosfera :toe: mesto da se vikne pesna, samo bledi lica na tribina....:toe: ne ljubomoram ovoj e moj realen komentar... zdravje drugata godina ke vidite koj se vraka povtorno na vrvot, ke vi bideme povtorno inspiracija za nekoja pesnicka da ukradete i sl. se gleame na esen... FA
Љубомора, а што друго?

Види дали била мртва атмосферата после фрлањето на лентите.

200?Хаха, 220 карти беа продадени на минатото финале (СРВ плаќаат карти на секој натпревар, а никој не го фали тоа) .Овој пат имаше над 300.Желките не стегнаа не ни дадоа до крај, сите бевме збиени а имаше многу што стоеа од страна.
Стварно ми е жал што неможеш убаво да честиташ нешто, но те сфаќам.

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Љубомора, а што друго?

200?Хаха, 220 карти беа продадени на минатото финале (СРВ плаќаат карти на секој натпревар, а никој не го фали тоа) .Овој пат имаше над 300.Желките не стегнаа не ни дадоа до крај, сите бевме збиени а имаше многу што стоеа од страна.
Bratce nema potreba da se dokazuvame so nekoj.....slavi si 14 TITULA i neka ni se mnozat......a na proslavava jako bese a?:vozbud:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
На прославата беше прва класа, нема збор.Вака се слави титула!!!:tv:

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Eve od mene cestito 14 titula,spored mene realno ne bese loso navivanjeto,koreografija razocaravte iako znaejki deka vie imate nekogas praveno edni od najdobrite koreografii u mkd.A za brojka vo pravo e zoki so 200 300 dusi ste zadovolni u finale :S:S:S
Pa nie da igravme finale boris trajkovski ke bese mal,ili ko so bi rekol fenomen na gradski sea sose dvete tribini nemase da ne sobere:D:D:D kako i da e uste edna cestitka i pozz so pesnata

" Dzabe vi se site tituli,dzabe vi se site kupovi,ajde MZT da gi ebeme pusete na AERODROMCITE :D :D :D

A za toa deka se slavi taka titula...Uste nemate videno kako se slvai,se nadevam i nie ke docekam pa tek togas ke vidite kako se slavi titula ;)

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Eve od mene cestito 14 titula,spored mene realno ne bese loso navivanjeto,koreografija razocaravte iako znaejki deka vie imate nekogas praveno edni od najdobrite koreografii u mkd.A za brojka vo pravo e zoki so 200 300 dusi ste zadovolni u finale :S:S:S
Pa nie da igravme finale boris trajkovski ke bese mal,ili ko so bi rekol fenomen na gradski sea sose dvete tribini nemase da ne sobere:D:D:D kako i da e uste edna cestitka i pozz so pesnata

" Dzabe vi se site tituli,dzabe vi se site kupovi,ajde MZT da gi ebeme pusete na AERODROMCITE :D :D :D

A za toa deka se slavi taka titula...Uste nemate videno kako se slvai,se nadevam i nie ke docekam pa tek togas ke vidite kako se slavi titula ;)
Прво фала за честитките, а второ, провокациите не ви се нужни, ве молам одстапете од нив и фатете се на работа да ја избркате управата.

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Прво фала за честитките, а второ, провокациите не ви се нужни, ве молам одстапете од нив и фатете се на работа да ја избркате управата.
Kaj vide u postot provokacija??? Toa "dzabe vi se site tituli" na zaebancija go pisav,a drugoto za brojkata e realnost,a za koreografiite prvo dobivte pofalba pa kritika koja isto taka e realnost.Znaci kaj vide ti provokacija kaj mene u post?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Kaj vide u postot provokacija??? Toa "dzabe vi se site tituli" na zaebancija go pisav,a drugoto za brojkata e realnost,a za koreografiite prvo dobivte pofalba pa kritika koja isto taka e realnost.Znaci kaj vide ti provokacija kaj mene u post?
Tоа ти е вика брат, индиректно провоцирање.

Тука нека заврши муабетот!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Љубомора, а што друго?

ljubomora ??? na sto da ljubomoram, na prosekot sto vi bese cela sezona po natprevar 25 dusi sose cistacki i redari... se sobirate 250 na finale i kako da ste gi dostignale bbb, grobari, torcida... klasi sme nad vas, nekogas moze ste bile stvarno nesto no sega ste samo bleda senka... znaci zboram za navivanje, ne za tituli osvoeni na igracite na parket... se gledame dogodina !!!

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
ljubomora ??? na sto da ljubomoram, na prosekot sto vi bese cela sezona po natprevar 25 dusi sose cistacki i redari... se sobirate 250 na finale i kako da ste gi dostignale bbb, grobari, torcida... klasi sme nad vas, nekogas moze ste bile stvarno nesto no sega ste samo bleda senka... znaci zboram za navivanje, ne za tituli osvoeni na igracite na parket... se gledame dogodina !!!

Тип ни је љубоморан, он је само мало под стрес.

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
neka vi e cestita titulata sosema zasluzna...pozzz

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
На клипов што го постави ви е главната трибина...Има 6 реда, у секој ред по 20 души, еве да не го тупам бидете 150 на главна...Од страна појше од 100 души не можете да бидете...250 луѓе, максимум , и тоа не е срамота, признајте си слободно...
Е сеа , да бевте цела година по 200-250 на утакмици па да се каже дека стварно вредите , али на утакмици со Соколи и Торус бевте по 50 души максимум...И тоа е ок, само признајте си, ништо срамотно...Претендирате да бидете први, епа докажете се , ајде...Две утакмици не ја прават цела сезона...

Уште поголем ваш проблем е позирање...Пола трибина ви се позери, денес пола беа првпат на утакмица дојдени и ајдеееее, одма титула и готово ние ултраси сме...Не иде така бе да го ебам, малце бидете објективни кога се збори...Кажете си дека цела година пола од денешната екипа попунувала тикет за кладилница наместо да иде да навија...Немојте нас будали да не праите...
Песни мењате на 2 минути, али буквално на 2 минути...Се знае бе, или пееш песна или викаш слоган...Вашево личи ко цела утакмица слогани да викате...
Кореографија...стандард за кога играте финале, ролни и листови и ајде да пофалам за финиот изглед на шеталицата...
За позајмените песни нема да коментирам, си знаете...

Честито титула, бољи беа вашите , па се гледаме у некоја есенска прилика...

Kajgana Shop

На врв Bottom