city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Туба Д Мастер хахахахахахахах
Имаме бе:Ај кажи ми една ваша авторска песна ( Whitout Eni Meni Seni )
овие песни ти се од некојси форум или блог...(ништо чудно од блогот на Vodza) што се само измислени и никад не запеани...а и да се запеани....ова ко за на златно славејче имаат текстИмаме бе:
[FONT="]Д[/FONT][FONT="]ал ке победиме или изгубиме дал ке славиме или тагуваме [/FONT][FONT="]ние за вас ќе пееме напред фени еа еа е напред фени еа еа е напред фени еа еа е со тебе секогаш се лозарите [/FONT]
[FONT="]С[/FONT][FONT="]о цело срце заиграј ти и победа подари ми,со цело срце заиграј ти и победа подари ми,јас ќе пеам на цел глас играј фени ти за нас,со цело срце заиграј ти и победа подари ми со,цело срце заиграј ти победа подари ми,јас ке пеам на цел глас играј фени ти за нас......[/FONT]
[FONT="]В[/FONT][FONT="]о вените крвта црвена ми е ракија,боја бело портокалова ми е најмила оооо ооооо еееее аааа еее......грло пука ечи песната во еден глас в гради срце силно удира јас сум лозар знај ооооо......[/FONT]
За почетоко овие. Ок е? Или треба уште да ставам? А може и не се наши, од кај знаеш:tv:
овие песни ти се од некојси форум или блог...(ништо чудно од блогот на Vodza) што се само измислени и никад не запеани...а и да се запеани....ова ко за на златно славејче имаат текст
Кој се тие Цпг? има и такви? не сум знаелЦПГ- што ќе кажете за клаберскиот живот?![]()
ЛОЗОВА ПЕСНА НА КОМИТИ!! АУУУ ДЕФИНИТИВНО СИ НЕЗДРАВ САКАШ ДА КАЖИШ КОМИТИ ЈА ЗЕМАА ОД НАС??лозова...песна на комити
а за другите првпат ги слушам
Абе од вас ја земале...гарант хахахаха...ко прво никој не ве ни знае вас бе..а не па песни да ви зима..ЛОЗОВА ПЕСНА НА КОМИТИ!! АУУУ ДЕФИНИТИВНО СИ НЕЗДРАВ САКАШ ДА КАЖИШ КОМИТИ ЈА ЗЕМАА ОД НАС??НЕ ТРОПАЈ
А чива е?LOZOVA LOZOVA ZUTA RAKIJA KOJ NE PIE LOZOVA NE E KOMITATAKA E NA KOMITI A NA LOZARI MALCE PO GLUPA E SO ONA NE E LOZAR PRAV
))