Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Туба Д Мастер хахахахахахахах

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ај кажи ми една ваша авторска песна ( Whitout Eni Meni Seni )
Имаме бе:
[FONT=&quot]Д[/FONT][FONT=&quot]ал ке победиме или изгубиме дал ке славиме или тагуваме [/FONT][FONT=&quot]ние за вас ќе пееме напред фени еа еа е напред фени еа еа е напред фени еа еа е со тебе секогаш се лозарите [/FONT]

[FONT=&quot]С[/FONT][FONT=&quot]о цело срце заиграј ти и победа подари ми,со цело срце заиграј ти и победа подари ми,јас ќе пеам на цел глас играј фени ти за нас,со цело срце заиграј ти и победа подари ми со,цело срце заиграј ти победа подари ми,јас ке пеам на цел глас играј фени ти за нас......[/FONT]

[FONT=&quot]В[/FONT][FONT=&quot]о вените крвта црвена ми е ракија,боја бело портокалова ми е најмила оооо ооооо еееее аааа еее......грло пука ечи песната во еден глас в гради срце силно удира јас сум лозар знај ооооо......[/FONT]

За почетоко овие. Ок е? Или треба уште да ставам? А може и не се наши, од кај знаеш:tv:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Јас не спомнав дека не смеете да ја пеете, ама секоја група која кога се соберат сите членови заедно има барем 1 гр. мозок нема да пее некоја песна што више некој други ја пеат, зборам за тука кај нас... тоа постои само во вашиот свет и незнам кога ке сватите ДЕКА СТЕ СМЕШНИ !!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Имаме бе:
[FONT=&quot]Д[/FONT][FONT=&quot]ал ке победиме или изгубиме дал ке славиме или тагуваме [/FONT][FONT=&quot]ние за вас ќе пееме напред фени еа еа е напред фени еа еа е напред фени еа еа е со тебе секогаш се лозарите [/FONT]

[FONT=&quot]С[/FONT][FONT=&quot]о цело срце заиграј ти и победа подари ми,со цело срце заиграј ти и победа подари ми,јас ќе пеам на цел глас играј фени ти за нас,со цело срце заиграј ти и победа подари ми со,цело срце заиграј ти победа подари ми,јас ке пеам на цел глас играј фени ти за нас......[/FONT]

[FONT=&quot]В[/FONT][FONT=&quot]о вените крвта црвена ми е ракија,боја бело портокалова ми е најмила оооо ооооо еееее аааа еее......грло пука ечи песната во еден глас в гради срце силно удира јас сум лозар знај ооооо......[/FONT]

За почетоко овие. Ок е? Или треба уште да ставам? А може и не се наши, од кај знаеш:tv:
овие песни ти се од некојси форум или блог...(ништо чудно од блогот на Vodza) што се само измислени и никад не запеани...а и да се запеани....ова ко за на златно славејче имаат текст

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
овие песни ти се од некојси форум или блог...(ништо чудно од блогот на Vodza) што се само измислени и никад не запеани...а и да се запеани....ова ко за на златно славејче имаат текст

Ок е сеа?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
лозова...песна на комити

а за другите првпат ги слушам

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
ЦПГ- што ќе кажете за клаберскиот живот? :vozbud:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
лозова...песна на комити

а за другите првпат ги слушам
ЛОЗОВА ПЕСНА НА КОМИТИ!! АУУУ ДЕФИНИТИВНО СИ НЕЗДРАВ САКАШ ДА КАЖИШ КОМИТИ ЈА ЗЕМАА ОД НАС?? :tapp: НЕ ТРОПАЈ

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ЛОЗОВА ПЕСНА НА КОМИТИ!! АУУУ ДЕФИНИТИВНО СИ НЕЗДРАВ САКАШ ДА КАЖИШ КОМИТИ ЈА ЗЕМАА ОД НАС?? :tapp: НЕ ТРОПАЈ
Абе од вас ја земале...гарант хахахаха...ко прво никој не ве ни знае вас бе..а не па песни да ви зима..

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
LOZOVA LOZOVA ZUTA RAKIJA KOJ NE PIE LOZOVA NE E KOMITA :) TAKA E NA KOMITI A NA LOZARI MALCE PO GLUPA E SO ONA NE E LOZAR PRAV :)))

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ja od komiti ja iam slusnato mn mn odamna znaes deka idam so komiti na fubdal i rakomet ali od lozari ja neam slusnato e sea ako zemes predvid deka oni po rakijata se niso cudno nivna da e :)))

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Лозари таа песна ја пеат уште од почетокот 91 а комити ја пеат од пред 1 година :baeh: :helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе јас гарантирам дека таа е наша песна, а и стара песна е тоа, уште од времето кога Лозари и Комити биле заедно(почетокот на деведесетите).

А за тоа дека никој не не знае и дека немам историја, на youtube напиши lozari vs ckembari и се ќе ти стане јасно.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom