Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Да преѓе ми пишаја порака тепавме незнам со колку

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Od stranata na SEHA
"Vijesti:Crvena zvezda u pregovorima sa jednom hrvatskom kompanijom.Konačna odluka u utorak,saopšteno je iz kluba,a kako saznajemo Pelister bi trebao igrati umjesto Partizana."

Z

ziko bt

Гостин
Случајно сезонава ако играме во регионалнава лига со кој ке играме прва утакмица?

Член од
2 август 2011
Мислења
1.262
Поени од реакции
1.668
Се арно ама РК Пелистер уште играчки не е спремен за играње со СЕХА лигата, не е само да играме треба и да не се брукаме не играат таму екипи од рангот на ОВЧЕПОЛЕ или Борец велес, видете само што му се случи на вардар кај БОРАЦ изгуби со 8 разлика. Нашата екипа фалат бекови за да можи рамноправно да парира на екипите воСЕХА. Со ПИНКИ сам на десната бековска позиција не се можи во СЕХА.
--- надополнето: Sep 11, 2011 8:44 PM ---
Случајно сезонава ако играме во регионалнава лига со кој ке играме прва утакмица?
Со ЗАГРЕБ во гости.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.147
Поени од реакции
1.903
Ами ако одиме со распоредот
  • 1. kolo (17. i 18. septembar)
  • Borac M:tel - Vardar
  • Lovćen - Tatran
  • Crvena zvezda - Nekse
  • Zagreb CO - Partizan ПЕЛИСТЕР
  • Izviđač MIG - Sutjeska
  • Metalurg - Bosna BH gas
  • 2. kolo (17. i 18. septembar)
  • Vardar - Bosna BH gas
  • Sutjeska - Metalurg
  • Partizan ПЕЛИСТЕР- Izviđač MIG
  • Nekse - Zagreb CO
  • Tatran - Crvena zvezda
  • Borac M:tel - Lovćen
  • 3. kolo (24. i 25. septembar)
  • Lovćen - Vardar
  • Crvena zvezda - Borac M:tel
  • Zagreb CO -Tatran
  • Izviđač MIG - Nekse
  • Metalurg - Partizan ПЕЛИСТЕР
  • Bosna BH gas - Sutjeska
Освен ако има некој драстични измени и недај боже да се откажи лигата ајде Сабота или Недела сите всала...

Па и да не играме со Извиџач сите всала пак играме пак со Преспа мислам ...

Член од
19 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
6
Tetkite izgubija 8 razlika od Borac-Banja Luka,a gubele edno vreme i 12 razlika. T.e. znaci corba se. Bruka!!!

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.147
Поени од реакции
1.903
Izgleda brat si razbiras koj se tetkite,bravo taka me bendisva !!!
Па мора да му дадеме ние некое има не е фер ова шо ни го прават почнаа да си ги менват имињата многу често вака барем со нешто да ги именуваме.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А зошто ја труете овде темата со Вардар?
Си имате посебна тема за ракомет, таму пишувајте.

Z

ziko bt

Гостин
Ѓупако пак се јави со фејсбуко изгледа од следнио понеделник Македонија пак ке иди...

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
790
Поени од реакции
1.455
Ова му е последна шанса да дојди и да си го обели црниот образ:D инаку уште еден инцидент и не почитување на РК Пелистер одма депортација!!!!:mad:
Сепак мислам дека во принцип дечкото е мирен, непровокатор, само како и кај секој (полаком) чоек малку појке паричка и одма почна да пимпла:sneaky:. Овој пат подобро нека си ја донеси таја женската на сликата или шо му е. Да не почнат пак муабетите од типот ми било досадно, носталгија.....бла..бла..:cenzura:
Ако се врати со оглед на то дека е десен бек ,оти дефинитивно не најдуваме друг, ке биди супер.:cuc:. Само одма потпишвање договор а не да се држи 3 недели во воздух(y)
А за лигава дури се не се официјализира особено од вторник не можи да се прави анализа....Убо е да играме али да видиме кои се условите, сериозноста. И да е багра лигата поарно да се игра отколку да отупиме во првенството.:tapp:
Ке се врати стариот шмек во салата:cool: кога навремето игравме со Металопластика, Ѕвезда.....Тимот горе долу е тој каков таков уште еден десен и лев бек и на мегдан со Белорусите до КРАЈ:drk:!!!

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
Zvanično Pelister igra SEHA ligu, čeka se Zvezda

Најнов пост на страната на СЕХА лига на ФБ!

Kajgana Shop

На врв Bottom