Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Случајно сезонава ако играме во регионалнава лига со кој ке играме прва утакмица?

Се арно ама РК Пелистер уште играчки не е спремен за играње со СЕХА лигата, не е само да играме треба и да не се брукаме не играат таму екипи од рангот на ОВЧЕПОЛЕ или Борец велес, видете само што му се случи на вардар кај БОРАЦ изгуби со 8 разлика. Нашата екипа фалат бекови за да можи рамноправно да парира на екипите воСЕХА. Со ПИНКИ сам на десната бековска позиција не се можи во СЕХА.
--- надополнето: Sep 11, 2011 8:44 PM ---
Случајно сезонава ако играме во регионалнава лига со кој ке играме прва утакмица?
Со ЗАГРЕБ во гости.

Ами ако одиме со распоредот
  • 1. kolo (17. i 18. septembar)
  • Borac M:tel - Vardar
  • Lovćen - Tatran
  • Crvena zvezda - Nekse
  • Zagreb CO - Partizan ПЕЛИСТЕР
  • Izviđač MIG - Sutjeska
  • Metalurg - Bosna BH gas
  • 2. kolo (17. i 18. septembar)
  • Vardar - Bosna BH gas
  • Sutjeska - Metalurg
  • Partizan ПЕЛИСТЕР- Izviđač MIG
  • Nekse - Zagreb CO
  • Tatran - Crvena zvezda
  • Borac M:tel - Lovćen
  • 3. kolo (24. i 25. septembar)
  • Lovćen - Vardar
  • Crvena zvezda - Borac M:tel
  • Zagreb CO -Tatran
  • Izviđač MIG - Nekse
  • Metalurg - Partizan ПЕЛИСТЕР
  • Bosna BH gas - Sutjeska
Освен ако има некој драстични измени и недај боже да се откажи лигата ајде Сабота или Недела сите всала...

Па и да не играме со Извиџач сите всала пак играме пак со Преспа мислам ...

Tetkite izgubija 8 razlika od Borac-Banja Luka,a gubele edno vreme i 12 razlika. T.e. znaci corba se. Bruka!!!

Izgleda brat si razbiras koj se tetkite,bravo taka me bendisva !!!

Па мора да му дадеме ние некое има не е фер ова шо ни го прават почнаа да си ги менват имињата многу често вака барем со нешто да ги именуваме.

А зошто ја труете овде темата со Вардар?
Си имате посебна тема за ракомет, таму пишувајте.

Ѓупако пак се јави со фејсбуко изгледа од следнио понеделник Македонија пак ке иди...

Ова му е последна шанса да дојди и да си го обели црниот образ:D инаку уште еден инцидент и не почитување на РК Пелистер одма депортација!!!!:mad:
Сепак мислам дека во принцип дечкото е мирен, непровокатор, само како и кај секој (полаком) чоек малку појке паричка и одма почна да пимпла:sneaky:. Овој пат подобро нека си ја донеси таја женската на сликата или шо му е. Да не почнат пак муабетите од типот ми било досадно, носталгија.....бла..бла..:cenzura:
Ако се врати со оглед на то дека е десен бек ,оти дефинитивно не најдуваме друг, ке биди супер.:cuc:. Само одма потпишвање договор а не да се држи 3 недели во воздух(y)
А за лигава дури се не се официјализира особено од вторник не можи да се прави анализа....Убо е да играме али да видиме кои се условите, сериозноста. И да е багра лигата поарно да се игра отколку да отупиме во првенството.:tapp:
Ке се врати стариот шмек во салата:cool: кога навремето игравме со Металопластика, Ѕвезда.....Тимот горе долу е тој каков таков уште еден десен и лев бек и на мегдан со Белорусите до КРАЈ:drk:!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom