Фан клуб: РК Пелистер

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.421
Поени од реакции
2.010
Абе еден екстра у пичку матер. Хосни е класа над овој па сега видете.
Многу ме интересира кај си го гледал и од кај знајш дали е класа или не е ? Му дал 5 гола на Франција и 3 на Португалија јас толку видов за него.

Да не немаше како град ќе требаше да не измислат ни виден ни ништо одма нечини. Да го донесеше Бранко или Звонко да има скептицизам ама не вервам Раул од ракав да си носи непроверени играчи.

Член од
13 август 2023
Мислења
70
Поени од реакции
145
Многу ме интересира кај си го гледал и од кај знајш дали е класа или не е ? Му дал 5 гола на Франција и 3 на Португалија јас толку видов за него.

Да не немаше како град ќе требаше да не измислат ни виден ни ништо одма нечини. Да го донесеше Бранко или Звонко да има скептицизам ама не вервам Раул од ракав да си носи непроверени играчи.
Па то е работата шо никој ,никаде не го гледал туку пак одат на ефитната варијанта овај од дома не го знаат дека игра ракомет а не пак ние да знајме плус со таа висина гарант нашите се поарни од него
Каков Раул на толку играчи од цел свет ние прво земаме анонимус од Полска, за бек збораме, ај то крилото бразилко личи на нешто ама овај мачка во вреќа

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.421
Поени од реакции
2.010
Па то е работата шо никој ,никаде не го гледал туку пак одат на ефитната варијанта овај од дома не го знаат дека игра ракомет а не пак ние да знајме плус со таа висина гарант нашите се поарни од него
Каков Раул на толку играчи од цел свет ние прво земаме анонимус од Полска, за бек збораме, ај то крилото бразилко личи на нешто ама овај мачка во вреќа
А кој сакаш да дојди? Мене поќе ми се прај ќеф ваков млад скаутиран играч него некој како Богдан, Манасков, Цехте да глумат лудило тука испукани пушки.
IMG_7843.png

Имал тешка повреда ама не прајте тензија и негативна енергија пред да го видите некој играч, сигурно и Мараш беше најак ко дојде или Табоада ги имавте гледано вие експертите тука.

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.234
Поени од реакции
2.493
А кој сакаш да дојди? Мене поќе ми се прај ќеф ваков млад скаутиран играч него некој како Богдан, Манасков, Цехте да глумат лудило тука испукани пушки.
Прегледај го приврзокот 446901

Имал тешка повреда ама не прајте тензија и негативна енергија пред да го видите некој играч, сигурно и Мараш беше најак ко дојде или Табоада ги имавте гледано вие експертите тука.
I za Raul sho ne se pisese pa sega e najjak za tie istite samo mi e maka da baram komentari :pipi:

Tocno e deka vo minatoto imal teska povreda na kolenoto ama ova sezona na 22 utakmici postignal 83 gola i 74 asistencii
Ke go vidime nemora odma sudenje

Член од
30 август 2012
Мислења
3.681
Поени од реакции
6.506
Drugar vo sreda se spremat mestenka od epski razmeri.Nasite reprezentativci nekolku pati mu rekoa na Kite (duri bese sobirot za repkata)da igra cesno I da go dobie Ohrid, a Kite mu vraka mrtov ozbilen,Ohrid poedva I mu se vrati I mu veli 13 razlika a, 13 razlika a.Kire e besen deka go ustramivme I ne mu menva nego dali ke bidi vtora ili tret odnosno dali ke go pobede Ohrid ili ne.Alibi mu se I dvete utakmici so Romancite I nekolku povredeni igraci pa mu rekol deka ke ja cuvat cela prva postava.
Vo sreda e 2-ka I nie od vtora pozicija startuvame vo razigruvaneto_Odma prvenstvoto stanuva neregularno.
Дај самобанирајсе, да не читаме поќе халуцинирачки пазарџиски муабети

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.410
Поени од реакции
5.585
Се молат експертите од Битољ, шо ќе кажат за денешната "дадена" утакмица на Алкалоид и Киро против Охрид ? :unsure:o_O
Абе да не немаше како народ ќе требаше да не измисли некој....сезнајковци...

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.169
Поени од реакции
1.958
Mozi si vo pravo neznam ama mislam go imas rasporedot go imase prateno nekoj tuka.
Распоредот е според направен според позициите на табелата. Но посеизгледа ќе има ждрепка. Лабава утакмица денес без големо залагање на Охрид а и толку им е силата на гости...
Убав е овај бод пред скопјани но треба да се оправда. Илиевски со право повикан во Алкалоид штета шо немавме место ние за него, а реално и немаме двојката не е за него.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
64
Поени од реакции
259
Не знам дали ја гледавте, ама од прва минута се забележуваше разлика во движење, во проток на топка, организација на напад, организирана одбрана... Страшно сме понапред во тој дел. Тренер на кадетите на Вардар е исто така Битолчанец Кире Атанасовски - Шумскио.

Шо се однесува до Видомски, сите до еден ќе бидите демантирани за вашите паушални изјави уште на првиот натпревар. Нека му е со среќа и аирлија.
Одиме сега по добар среден бек и дај Боже до година цела Европа да зборува за изненадувањето Пелистер со најмал буџет во 1/4 финале во ЛШ. Ако дај господ.

Kajgana Shop

На врв Bottom