Фан клуб: РК Пелистер

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.672
Поени од реакции
2.766
Заслужена,лесна и убедлива победа,Алкалоид исцедени,без душа.
Митревски ја прајт разликата

Член од
31 октомври 2021
Мислења
9
Поени од реакции
27
Znaci sepak trebalo pravilna motivacija,tocni i konkretni nasoki koj sto pravi vo odbrana i koj vo napad i so istite igraci ekipata izgleda sosema poinaku.Toa e sekako zasluga na Raul i tuka nema diskusija. So, idete u pi**u mater i da vo eb**m sve po spisok ne se vodi ekipa. Takvi prosti "Ruski" nacini na vodenje ekipa postojat uste samo na Balkanot. Megutoa i tuka se gubat popoleka so doaganjeto na novi i pomladi obrazovani trenjeri bez razlika dali se stranci ili nasi makedonci. Vo sekoj slucaj bravo za nasiot Pelister i samo napred. Sledni se germancite...

Член од
24 јуни 2022
Мислења
363
Поени од реакции
905
I posle ke mi reci nekoj deka ne bilo do trenerot.Uste nikoj ne mozi da me ubedi deka Alkaloid mozi da ne pobedi 7 razlika,koj bojkot mu go praea igracite na Purinot,ama sam si go barase so to ulicno odnesuvane I so vregane na igracite.
Denes iskinaa vo odbrana,Abutovic isto ko so Dinamo vo cetvrtokot komandant na odbranata,Atanasievic isto odlicen,a Hosni e posebna prikazna,zlato vredi takov igrac,ne samo so gi iskrsi tuku I psihicki gi ubi,koj provokator,edinstven so gi izvadi od koza Borko pa mozi da recam deka e I pobudala od svinata.
Mitrevski I Fitilot se nositeli na ovaj Pelister,a so ke bidi naredna sezona koga Raul ke si donesi igraci po negov vkus.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.383
Поени од реакции
5.488
То ти значи салам тренер :) Да беше БранЕ и Битола ќе изгубевме, се чудел и сам Раул како оваа екипа изгуби 7 разлика во Автокоманда o_O:jajce:
Да го имавме Раул од сам почеток, појасна слика ќе имаше табелата сега, а можи и ќе зборавме за можен противник во 1/8 финалето во лш, вака останва да се напрај сензација против ПСЖ, нејсе то, денес ги вративме на фабрички рестарт Алкалоид, искрено кузнај и дали се надеваше некој на толку висок пораз на Алкалоид, дефинитивно демолирани во секој сегмент, голот не го видоја, Абутовиќ маме му еба, каква пресвртница на Илија од ко е Раул, сам јас коментирав дури беше Бране дека како вдојца оди втерен и изгледаше како да е најпромашен трансфер, види го сега под Раул како нов играч, класа дефанзивец, ги убива од ќотек, кутри Митев голот не го виде, едино тој Ѓорѓиев знаеше да изигра и одеше до влез на 6м, ама на крај и тој јаде по нос :duel:
Ги анализирал Раул од а до ш, со ваква игра и демонстрација на моќ, мислам ќе ги добиеме и Вардар и Алкалоид во Јане, односно Автокоманда, сега сме во огромна пол-позиција за одбрана на титулата и се е под наша палка, ние сме диригенти, дури се тука Митревски, Кузмановски, Абутовиќ, браќата, Тајник, Хосни, треба лагано да одбраниме неколку последователни титули, има квалитети тимот :aplauz:

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
801
Поени од реакции
1.477

:cuc: (y):uzi:

1000095822.jpg

Член од
30 август 2012
Мислења
3.628
Поени од реакции
6.391
Како само ги размонтиравме уште Кирца не знај кај е , уште ни изјава нема даено :))
Инаку овај Раул можи не е светска класа ама е по овие неколку утакмици ептен солиден тренер .
Не му требаше многу да види дека проблем ни беше Петар т.е. лево крило , па со една само рокада за да игра Цветан го пушти Фитиљ на 5-ка наместо на 6-ка кога игра дури е Петар во состав , а Цветан на 6-ка и ги размонтиравме во одбрана , секако и огромен придонес и Никола.

Друго шо ми падна во очи на тајмаут пред крај Хосни нешто збораше му вика сега ќути јас кажувам што ќе се игра не ти :)

Радува и што Павле конечно добива шанса и полека ја оправдува , во одбрана е идеален барем за овие од Алкалоид мали брзи не претнаа , со поголеми бекови има малку проблем ама е многу подобар исто и во напад да не го подречам не прај по толку киксови и е постабилен.

И после не било до тренерот.

Него уште сега се земаат играчи за наредна сезона , нека задржат костурот и 2-3 играчи нека земат уште од сега

Kajgana Shop

На врв Bottom