- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.077
- Поени од реакции
- 74.817
Јас едно ти зборам, ти друго ми кажуваш. Кај бевте со нас во саботата бе??? Видов колку сте биле со нас. Наш минус или не, тоа си е наша работа. Ете го калето, на него се вее македонското знаме, на него си славиме Пивофест, на него кој сака си оди секој викенд на излет. Калето е Македонско.Уште барал од мене да му кажам што не е точно во песната???Со последните реченици сега гледа кој е селанец,на многу пониско интелектуално ниво си од мене,ама сепак ај ке ти одговорам јас уште овој пат само.Ако не си слеп тогасш ке видиш дека дадов критика дека требаше да се пее скопјани а не комити.Се до саботата бевме со вас,и на форуми и на се,имаше триесетина чкембари спремни саботата да се појават на кале,и плус 2 автобуси од Битола забранија полицијата да тргнат.А тоа што не сте се организирале што ве наметиле тогаш тоа е ваш проблем,ваш минус.А за Јохан пак ако го извадите во црвено-црна кореографија ке го пцујат во Битола оти тогаш вие веќе го славите како комита а не како македонец,зошто кореографијата не беше црвено-жолта во боите на Македонија?И те молам ајде одговори на моето прашање што е е невистина во песната???
Абе не смееш да помислиш да испееш таква песна бе, море суртук еден. Сега не ти чинела песната, ама во сала си пеел. Затоа сега цела Македонија ви се смее, затоа не излегува никој од вас да искоментира пошто и самите сои знаете дека то е СРАМ за вашата група.
Ти кажав, не си компетентен да зборуваш што се случува во Скопје.
Битките со Шверцери си се наша ствар. Да во оваа битка загубивме, но не беше тоа битка само со Шверцери туку со цела албанска јавност и со Македонската полција. И уште ме тера да признаам што не било точно во песната.
Ти кажав тоа е исто како ние да ви пееме, дека сте биле пички во војната, дека вашите загинале, дека не сте знаеле да ја одбраните државата.
Е тогаш ќе те видам дали ќе збориш како што сега трескаш глупости.
Ама ние сме Македонци пред се, и знаеме каква е ситуацијата во државата, а не сме малоумници со воџа АВ АВ....
За тоа со Јохан каква глупост тресна :pop:
Јохан е Комита и македонски херој. Зар треба да ви смета што пееме Еден е Јохан??
Зар сред Битола, да дочекаме некој да ни пее НА ЈОХАН ДА ЈА ЕБАМ ЖЕНА МУ???
И уште ми наоѓа изговори :pop:
Па сегде го носиме тоа знаме па никој не го сватил како провокација, туку сме биле поздравени со голем аплауз. Ама ете вие сте најпаметните. АВ АВ