Фан клуб: РК Пелистер

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Дали некој од вас знај кој ѓи лепи флаерите низ Битола за натпреварите на Рк Пелистер???доколку знај или го чита ова,пожелно е да има поќе флаери,а и дел од нив да се лепат во секое училиште по еден!да има поќе публика и младите да избираат спорт!доколку се реализира ова подобро би било за сите..ЈАС НЕ СУМ ЗА ТО ЗАДОЛЖЕН И НЕ ЃИ ЛЕПАМ!ТАКА ДА АКО ЗНАЈ НЕКОЈ НЕКА ПРЕДЛОЖИ КАЈ ТОЈ ШО ТРЕБА!поготово за натпреварот против Мешков Брест на 3 декември!

Член од
25 април 2011
Мислења
197
Поени од реакции
283
Дали некој од вас знај кој ѓи лепи флаерите низ Битола за натпреварите на Рк Пелистер???доколку знај или го чита ова,пожелно е да има поќе флаери,а и дел од нив да се лепат во секое училиште по еден!да има поќе публика и младите да избираат спорт!доколку се реализира ова подобро би било за сите..ЈАС НЕ СУМ ЗА ТО ЗАДОЛЖЕН И НЕ ЃИ ЛЕПАМ!ТАКА ДА АКО ЗНАЈ НЕКОЈ НЕКА ПРЕДЛОЖИ КАЈ ТОЈ ШО ТРЕБА!поготово за натпреварот против Мешков Брест на 3 декември!
+1
ако му е мака да лепат... нека ми ги дат мене јас ќе ги залепам! само нека напрат шо појќе :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Абе аман луѓе сте се фатиле дали ќе има флаери?и па уште и кој ќе ги лепи флаерите.....:eek:
И да нема флаери салата ќе биди ТОП ПОЛНА..
Не е Битола Скопје па да ги моли некој луѓето да одат на ракомет...:)
Ова е ФАКТ....
Овде луѓето живеат за ракомет,и нема потреба од дополнителни шминки за да се собери народ.....

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Абе аман луѓе сте се фатиле дали ќе има флаери?и па уште и кој ќе ги лепи флаерите.....:eek:
И да нема флаери салата ќе биди ТОП ПОЛНА..
Не е Битола Скопје па да ги моли некој луѓето да одат на ракомет...:)
Ова е ФАКТ....
Овде луѓето живеат за ракомет,и нема потреба од дополнителни шминки за да се собери народ.....
Добро другар,ама прајме за то поќе да има народ!пак малку е посетеноста за разлика од порано:confused:..лани ако памтиш утакмицата со Дуделанж беше реваншот во Битола па не беше како шо се очекуваше...требаше да дојди Адемар за да се наполни...и после то мислам наредно коло беше против Куманово во домашното за да има преку сила 100 души...е то не чини
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:19 AM ---
Добро другар,ама прајме за то поќе да има народ!пак малку е посетеноста за разлика од порано:confused:..лани ако памтиш утакмицата со Дуделанж беше реваншот во Битола па не беше како шо се очекуваше...требаше да дојди Адемар за да се наполни...и после то мислам наредно коло беше против Куманово во домашното за да има преку сила 100 души...е то не чини
и втора работа другар,ако Битола живееше за ракомет последно време ќе идеа луѓето барем ако не секоја утакмица ,секоја втора на ракомт,а не со вардар само или некоја странска екипа..колку луѓе имаше против драчево или тинекс?!!?

Член од
3 март 2008
Мислења
151
Поени од реакции
56
Meskov izgube na domasen teren od dinamo minsk 1 razlika.. 21-22...najefikasni bea pikero Gromyko so 6 gola ovaj izgleda e dobar ke go iskini papata :( i levoko krilo tatarin 5 dade

Goebbels

Анархист
Член од
26 март 2011
Мислења
28
Поени од реакции
15
http://www.livescorehunter.ro/
Ова страна нуди доста преноси.. Скоро сите спортој се застапени, имам гледано неколку утакмици преку нивните линкој. Да се надеваме дека ќе има линк за гледање Мешков Брест-Пелистер !
Има некој некаква информација за web страната за РК Пелистер ? 100 години е во изработка..

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Meskov izgube na domasen teren od dinamo minsk 1 razlika.. 21-22...najefikasni bea pikero Gromyko so 6 gola ovaj izgleda e dobar ke go iskini papata :( i levoko krilo tatarin 5 dade
ете убо шо пиша да знајме шо е како..нашите треба да пратат поќе шо се случва.само со цврста одбрана ќе биди добро.мене ме плаши то шо лани металург изгуби таму кај нив во Брест шо обично домаќинот победва,ама да не биди голема разлиакта да не не можиме во Битола да ја надополниме:( инаку таму поќе од сигурно губиме :confused: па ќе кажи разликата!
--- надополнето: Nov 20, 2011 11:20 AM ---
http://www.livescorehunter.ro/
Ова страна нуди доста преноси.. Скоро сите спортој се застапени, имам гледано неколку утакмици преку нивните линкој. Да се надеваме дека ќе има линк за гледање Мешков Брест-Пелистер !
Има некој некаква информација за web страната за РК Пелистер ? 100 години е во изработка..
ако го дават да го гледаме добро ќе биди!да видиме барем таму како играт нашите,а за страната се ЧУДАМ И ЈАС КО ТЕБЕ....досега луѓето зграда ќе кренеја отколку една страна шо ја влечкат цело лето и никако да се напрај,а на таја старата не дај боже да влезиш!!!:mad: истото шо го пишеше пред 1 год и то стој уште,со други зборови ЗА НИГДЕ Е !да се надеваме дека новата ќе ја користтиме секој ден,ќе има податоци и се останато
--- надополнето: Nov 20, 2011 11:21 AM ---
еве го се ближи!!!http://www.eurohandball.com/ec/cwc/men/2011-12/match/3/013

а и овај линк гледам има добри нештаhttp://www.ehfcl.com/

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.375
Поени од реакции
5.467
Фала шо ни кажа !

Член од
3 март 2008
Мислења
151
Поени од реакции
56
sporeduvajki go lanskio sostav na meskov so ovaj sega imat samo 5 novi igraci.....poraz do 5 razlika e dostizno...ako izgubime poke tesko ke bidi

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
sporeduvajki go lanskio sostav na meskov so ovaj sega imat samo 5 novi igraci.....poraz do 5 razlika e dostizno...ako izgubime poke tesko ke bidi
и тие се засилиле!ќе видиме,5 разлика се трпи некако,ама мислам голманите ќе ја решат

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Вратија на тој меилот шо му го пуштивте?
Кај мене нема ништо
И кај има за Мешков шо изгуби од Минск, дај да прочитаме:)

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Вратија на тој меилот шо му го пуштивте?
Кај мене нема ништо
нема и кај мене ништо!ако знајте некој убав линк кажете,јас на овај гледам ама за лига шампиони има незнам дали ќе дават од КПК
http://www.ehfcl.com/

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Ако забележавте лево има следен натпревар па можно е таму да го дават резултатот од утакмицата, како што беше случајот со Романците

Kajgana Shop

На врв Bottom