Фан клуб: РК Пелистер

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ќе оди Зоран Мишевски во Белорусија...
Па ќе има ако не видео,барем текстуален пренос од утакмицата....

Член од
25 април 2011
Мислења
197
Поени од реакции
283
јас мислам дека тој циле ни ја заеба цела сезона... влезе на почетокот со големи најави за превземање на клубот, па одма се испуштија старите играчи, тренерот беше избркан, според мене Шундовски беше екстра тренер во пелистер.... и за на крајот на циле да му требаја, цели 4-5 месеци за да кажи дека не го зема пелистер туку ке фрла само по некоја банка. Исега кој ве е*а снајдете се. поарно ич да не се појавеше!:eek:
се надевам дека по примерот негов, ќе влезат уште некои компании со спонзорства од колку - толку евра.

Z

ziko bt

Гостин
јас мислам дека тој циле ни ја заеба цела сезона... влезе на почетокот со големи најави за превземање на клубот, па одма се испуштија старите играчи, тренерот беше избркан, според мене Шундовски беше екстра тренер во пелистер.... и за на крајот на циле да му требаја, цели 4-5 месеци за да кажи дека не го зема пелистер туку ке фрла само по некоја банка. Исега кој ве е*а снајдете се. поарно ич да не се појавеше!:eek:
се надевам дека по примерот негов, ќе влезат уште некои компании со спонзорства од колку - толку евра.
Па најарно е таков концепт да се има,поке компании да дават да речиме по 50-60 илјади евра,како шо е случајо со МЗТ,само за да дојди до таква ситуација ми се чини треба да се замеша Двојче или некој шо е на власт,да повлечи конци,точно дека не е добро решение да зависиш од некоја политичка партија,но моментално веке со Циле ништо ко не прајме ова ми делува на најдобра опција.

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Барем резултат
Јас му пуштив, нека пушти и некој друг ако можи
office@bgk-meshkova.com
пишав и јас ,па ќе кажат
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 14:50 ---
Па најарно е таков концепт да се има,поке компании да дават да речиме по 50-60 илјади евра,како шо е случајо со МЗТ,само за да дојди до таква ситуација ми се чини треба да се замеша Двојче или некој шо е на власт,да повлечи конци,точно дека не е добро решение да зависиш од некоја политичка партија,но моментално веке со Циле ништо ко не прајме ова ми делува на најдобра опција.
чекај малку..кој стари играчи?!?!?!уште со зарков и злате да играме???имат над 40 год неможи уште да се влечкаме со нив!!!убај играчи дојдоа сега не се жалете лани за нигде беше,само работата е шо издејствуваа некои сили па и сега влијаат повеќе струи во клубот!шо разбирате вие по то Циле да влези во клубот??шо врска има дали е спонзор или претседател,ако сака да поможи,најубо му е преку ГП Пелистер да дава пари...тој ги плати новите играчи, а то дека работите се искомплицираја е дека секој кажва како да биди!е така неможи!!!треба еден асолен да кажва...како прво се сконтрале со Ефто за дресојте да биле сини и тн..баре, така се шпекулираше

Ти Faik,остај го МЗТ ова нашево е друга приказна..има уште НАВИВАЧИ шо се прат ѓупци и не плаќат едни мизерни 20 денари на задна врата,а не па некој да дај 20000 евра,пример!сите битолски фирми се продаја на скопјани за Битола со прст не мрднаја!разгледај некој архивски слики од порано ќе видиш дека паркетот на салата Младост беше изллезепен со еден куп спонзори и реклами...денес само елен остана во средината на теренот и то е....ТЕШКИ ВРЕМИЊА ТЕ СНАЈДОЈА ПЕЛИСТЕРЕЕЕЕЕЕ:(

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Да не знај некој оти ги немаше Мисовски и Тосето денес на тренинг?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Можно е да ги чува за со Мешков..и онака преспа се слаби па Мендо тама не да брани...по мое зато е
Шознам. Според мене и да ги чува за со Мешков, треба барем да се присутни на тренинг.

Член од
16 ноември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ве читам погоре и се чудам.
Еден прашва кае Кодор, друг оти не земаме мак. играчи, трет ништо не напраил џурковиќ, па дури и Зујовиќ бил слаб.
Да сме земеле пикер ОД ДРАЧЕВО ! Со пикер од Драчево ќе го победиме Мешков? Со млади и надежни играчи ќе одиме далеку во КПК?
И ај zlamija наброј ми 5 македонски играчи кој шо можи Пелистер да ги купи и кои се способни да му се спротистават на Брест.
И велиш Зујовиќ изиграл со Куманово, „јаката екипа“ и дал 13 гола. А оти некој друг играч не даде 10+ гола на таа утакмица?

П.С. Ако толку се разбирате од ракомет и ако сте толку добри скаути одете и предложете му на Ефто и компанија кои играчи да ги купат/позајмат за да бидиме барем втори во првенството.
пикеро шо е од драчево и многу добар лани играше за репрезентација... само од ко се распадна винарска визба немасе кајда оди и замина драцево
http://www.facebook.com/profile.php?id=1026185953

Z

ziko bt

Гостин
Ти Faik,остај го МЗТ ова нашево е друга приказна..има уште НАВИВАЧИ шо се прат ѓупци и не плаќат едни мизерни 20 денари на задна врата,а не па некој да дај 20000 евра,пример!сите битолски фирми се продаја на скопјани за Битола со прст не мрднаја!разгледај некој архивски слики од порано ќе видиш дека паркетот на салата Младост беше изллезепен со еден куп спонзори и реклами...денес само елен остана во средината на теренот и то е....ТЕШКИ ВРЕМИЊА ТЕ СНАЈДОЈА ПЕЛИСТЕРЕЕЕЕЕЕ:(
Дека куртонски менталитет имаме то е факт,ама според мене то не ти игра некоја улога за привлеквање на спонзори,и за спонзорите баш то ми е муабето не е исто јас,ти,Ефто или некој 'обичен смртник' да шетаме по фирмите и да бараме да дат пари,со то ако локална самоуправа Двојче и компанија застанат зад клубот,вервам дека тие ако повлечат конци ке се најдат во најмала рака уште 2-3 спонзори шо ке дат пари,ама знајме како оди приказната тие не се надлежни за спорто,пред сме се град наклонет кон културата :D ама ако ги потчукни некој од горе ко шо беше со случајо со Вардар,ке видиме одма како ке му биди примарна цел да се растрчват по спонзори :D

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Дека куртонски менталитет имаме то е факт,ама според мене то не ти игра некоја улога за привлеквање на спонзори,и за спонзорите баш то ми е муабето не е исто јас,ти,Ефто или некој 'обичен смртник' да шетаме по фирмите и да бараме да дат пари,со то ако локална самоуправа Двојче и компанија застанат зад клубот,вервам дека тие ако повлечат конци ке се најдат во најмала рака уште 2-3 спонзори шо ке дат пари,ама знајме како оди приказната тие не се надлежни за спорто,пред сме се град наклонет кон културата :D ама ако ги потчукни некој од горе ко шо беше со случајо со Вардар,ке видиме одма како ке му биди примарна цел да се растрчват по спонзори :D
абе да се намочам во менталитет,шо град имавме се се испусте:confused: епа во право си!неможам јас да трчам да барам спонзор,ама тој шо е задолжен не ја брка работата излеа,а јас сум задолжен за на трибина...случајот со вардар е посебен,се знај тие си прат како шо сакат,а воедно и го потценуваат и го туркаат се подолу рк пелистер...за фудбалот одма скокнаја па дури цело скопје излепено со билборди СКПЈЕ ОБЕДИНЕТО ЗА ВАРДАР И ВО ПОЗАДИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ...а овие наши надлежни и министри со прст не мрднаја све да му изнаебам нивно!се продаја на педерите скопски матер да му ебам нивна!ја испустија Битола

M

MrzaRules

Гостин
Член од
25 април 2011
Мислења
197
Поени од реакции
283
пишав и јас ,па ќе кажат
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 14:50 ---

чекај малку..кој стари играчи?!?!?!уште со зарков и злате да играме???имат над 40 год неможи уште да се влечкаме со нив!!!убај играчи дојдоа сега не се жалете лани за нигде беше,само работата е шо издејствуваа некои сили па и сега влијаат повеќе струи во клубот!шо разбирате вие по то Циле да влези во клубот??шо врска има дали е спонзор или претседател,ако сака да поможи,најубо му е преку ГП Пелистер да дава пари...тој ги плати новите играчи, а то дека работите се искомплицираја е дека секој кажва како да биди!е така неможи!!!треба еден асолен да кажва...како прво се сконтрале со Ефто за дресојте да биле сини и тн..баре, така се шпекулираше
стариот тим шо беа лани, се поарни од овие како шо е сега за сега... за натаму дали ке се уиграт и средат ќе видиме. па со тие играчи по 40 години, на вардар послено му извадовме нерешено, а силниот Металург две утакмици одвај не победваја со по 1 или 2 гола разлика, и то со помош на судите. и нашите "40" годишњаци да земаја по 1000 евра плата како металург ќе беа и то како добри...

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
стариот тим шо беа лани, се поарни од овие како шо е сега за сега... за натаму дали ке се уиграт и средат ќе видиме. па со тие играчи по 40 години, на вардар послено му извадовме нерешено, а силниот Металург две утакмици одвај не победваја со по 1 или 2 гола разлика, и то со помош на судите. и нашите "40" годишњаци да земаја по 1000 евра плата како металург ќе беа и то како добри...
Зарков ќе игра против Мешков???ништо не се знај,ако прочиташ по форимов некој чаршиски муабет арно ако не од господ поќе:)..никој појма нема ни управа ни играчи,медиумите со куро враце и ти седат го :drk: ама тое....40 годишњаците се арно со меѓународно искуство,ама кога се работи за брзина и враќање во одбрана тука се слаби,а и немат добар шут од дистанца

Член од
2 ноември 2011
Мислења
13
Поени од реакции
2

Kajgana Shop

На врв Bottom