Фан клуб: РК Пелистер

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.377
Поени од реакции
5.470
Турциве судат ала Кркачев и Колевски... :facepalm:
Многу спорни одлуки, ги враќаат во игра многу и не водиме повеќе разика заради нив, кој курац беше поништен последниот гол на Тајник o_O:sneaky: па претходно и на Цехте, ниту исклучување ниту признат гол, изгубени тоталка....

Ги добиваме овие....

Играта е за 200% сменета со Алонсо :aplauz:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.071
Поени од реакции
74.757
Ваљда сега им е јасно на газдите дека кога градиш екипа прво се носи салам тренер, а не пациенти од нашиве простори што знаат само да пцујат на тајм аути :D
Не дека Висла е некое екипиште моментално, али лесно ги добивте, особено на ваков ден на Митревски.
И тој данецот не беше лош тренер, само што тогаш составот беше послаб поради немањето на Митревски и Фитиљот.
Заеба работа Кирца што ве доби во Автокоманда, можеше да почека да не го смените Бранче до крај на сезонава :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.435
Поени од реакции
8.561
Не било до тренерот да ми јадат белите бубрези ,дај боже да го сменат и цо фудбалот ша бел ден да видиме како тука !
Браво за сите посебно во одбраната кинеја и шо рековме да играат со срце и мадиња ништо поќе не треба само како денес па Динамо и ПСЖ да ги падниме во Битола :drk

Vo ocekuvanje na presot od denes ;)
Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.071
Поени од реакции
74.757
Не било до тренерот да ми јадат белите бубрези ,дај боже да го сменат и цо фудбалот ша бел ден да видиме како тука !
Јасно беше дека за ракомет имате многу неискористен потенцијал со претходните кловнови од тренери, ама за фудбалот не си во право. Со тој состав, Гвардиола да ви биде тренер, исти ќе се резултатите :D Дури и треба да сте задоволни со резултатите на ФК :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.435
Поени од реакции
8.561
Јасно беше дека за ракомет имате многу неискористен потенцијал со претходните кловнови од тренери, ама за фудбалот не си во право. Со тој состав, Гвардиола да ви биде тренер, исти ќе се резултатите :D Дури и треба да сте задоволни со резултатите на ФК :D
Pojma ti nemas !
Vo fudbalot fali trener I eden na sredina so ke pusta topki napred a ako imame pari plus krila i stoper pa prvi ke bidime majtapot na strana vistina imame potencijal i vo fudbalot no ovaj ne gi ostava da odat napred sam go ostava Mirko eve neka go smenat ke prajme muabet za bodojte i igrata

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
11 август 2017
Мислења
567
Поени од реакции
514
Да беше друга екипа, место Висла, ќе ја искористеше големата криза - 17 минути без гол чинам - се на се, се гледа голем напредок, посебно Тајник, некако препороден е, на последниве утакмица солиден многу.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Да беше друга екипа, место Висла, ќе ја искористеше големата криза - 17 минути без гол чинам - се на се, се гледа голем напредок, посебно Тајник, некако препороден е, на последниве утакмица солиден многу.
А Павле П?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.377
Поени од реакции
5.470
Многу е смената играта, огромен напредок, екипата има квалитети и заслужено е во 1/8 финале, само некој требаше да исцрпи максимум од нив, криво сега на сите ни е за тие -4 во Јане и -7 во Автокоманда, да бил Алонсо тешко сега дека ќе бркавме -11, ама ајде да не одиме на варијанта "ако беше" кога од пусти инает се виде на шо дереџе дојдовме.
Ако донеси некој играч Алонсо после СП, мислам дека можиме дома и со Динамо да изиграме на победа, таман има време уште подобро да ги спреми и да се адаптира и тој и нормално да се сите играчи здрави после првенството.

п.с. Сега одиме all in против Вардар, step by step...

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.216
Поени од реакции
2.437
☘ Крај на натпреварот во ,,Боро Чурлевски" !

Е.ПЕЛИСТЕР Е ВО СЛЕДНАТА ФАЗА ОД РАКОМЕТНАТА ЕХФ ЛИГА НА ШАМПИОНИ !

ЕВРОПСКА ПРОЛЕТ ВО БИТОЛА !

БРАВО МОМЦИ, ВАКА СЕ ИГРА ЗА ПЕЛИСТЕР, ЗА БИТОЛА, ЗА ЧКЕМБАРИ !

@Deksi ne tresi zeleni pls po ne znam koj pat. Ne zamervaj ama daleku sme uste od plasman :)

Член од
17 јули 2024
Мислења
93
Поени од реакции
120
Не знам колку и како е точна оваа информација, но кружат муабети низ Битола дека горе кај Ремо ќе се гради нова спортска сала?! Некој да има повеќе информации за ова?

Kajgana Shop

На врв Bottom