Фан клуб: РК Пелистер

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.319
Поени од реакции
5.264
Во првите го видов коментарот, три пати препрочитав и пет пати преќутив на то шо не "пецна" нас битолчани....
Ај реков утрото е попаметно од ноќта како шо рече преседнико, ама ме копка, ме јади, иритира во мене, нешто шо скоро 20 години сум поминал на трибини со разни управи, играчи, гостувања, патувања, губење време, нерви и шо не, на крај паметњакович да излези со географски коти да мудрува, капак на се се расправа по коментари......ова е бетер од Козарот кај ривалите....:facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
На претседателот му летнала чавката со се конец. Не ме ни чуди шо клубот со толку финансии е толку непрофесионално воден.
Прегледај го приврзокот 433291
Valjda i toj e coek ko tebe i nego go dopirat emoci i navredlivi komentari i si ima pravo da si go iskazi to dali javno dali na dr mesto.. valjda demokratija sme sekoj si ima pravo na svoe mislenje

Член од
28 февруари 2023
Мислења
204
Поени од реакции
777
Valjda i toj e coek ko tebe i nego go dopirat emoci i navredlivi komentari i si ima pravo da si go iskazi to dali javno dali na dr mesto.. valjda demokratija sme sekoj si ima pravo na svoe mislenje
Никој не го навреди НИКОЈЈЈ, еден збор навредлив не е кажан, напротив тој само навредва кој напрајл шо напрајл.
А познавајќи го нашиот народ му прелеа чашата и сигурно нема да му ќутат. Клубо постој од 1955 па дали со овие или без нив пак ќе си постој. САМО ПЕЛИСТЕР !!!

Член од
6 февруари 2011
Мислења
798
Поени од реакции
3.381
Жити се поштедиме од овие муабети. Не му личи на функциите шо ги носи.

Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
Никој не го навреди НИКОЈЈЈ, еден збор навредлив не е кажан, напротив тој само навредва кој напрајл шо напрајл.
А познавајќи го нашиот народ му прелеа чашата и сигурно нема да му ќутат. Клубо постој од 1955 па дали со овие или без нив пак ќе си постој. САМО ПЕЛИСТЕР !!!
A so navredi toj izvini vaka si prasa koj raboti so raboti? More brat mene me mislite deka sum od upravata posebno onaj goran, ednas mislese deka e sin mu sega bratmu itn, ne e rabotata da go branam ili nesto drugo, jas nivnata neprofesionalnost ja kritikuvam, crlo vreme i pisam, ama negovata poenta e so ima mnogu zlobni luge i celo vreme za inaet pisat i komentirat, ponizvat itn. Neznam mn los narod sme demek nie ko publika so sakame mozime da pisime , ama toj ako pisi odma ne smej vakov takov delime pravda. Na krajot od denot ova e sport dali sfakjatr pregolema fama se kreva za SPORT ALO, majkata ni ja ebaja politicarite nie plukame karame ko najgolem dusman da e zoran ili ostali, a go krena sportot nivoto ete na sportot, i valjda tolku mu e sukjurot to e, jas go razbiram gnevot nas itn ama so vakvo raspravanje nigde ne odime samo ke bi se smeat. Jas se kladam ako voopsto ne ne esapese ne pisese vaka ne se zamarase odma ke pisevme vidi ovaj kuro go boli vaka taka daj olabajte malce to e kriza e dostate so zloba. Fudbalot otpadna vo kupot nisto nemase reakci, kradat prat be ne plukat ni velat vrni a ne vikat tamu, neznam stvarno so mu se zapnavte tolku na coekot, ima luge so sakat sport i so cenat nekoj raboti i tuka se za klubot i koga pobedva i koga gubi daj dosta olabajte malce ziti se, kiraco na tocak se vozi kuro go boli majkata ni ja eba od kradenje, so vasko kolbasot i drugi tamu, borce od opstina popara napraj , bekim sred grad ni otvara bosfor doner, a ne velime a od lebot ni kradat namesto tamu vaka da reagirame nie gi otepavme ko sinkir dusman najgolem da ni e, aj tamu dostate samo vie da ste vo pravo da pisitr lajna da jadite, a nekoj ke ci se sprotistavi odma pravda delite e nemozi taka
Автоматски споено мислење:

Жити се поштедиме од овие муабети. Не му личи на функциите шо ги носи.
Epa mal grad sme privrzan e za klubot i go boli, takov coek si e, NIEDNA AFERA NEMA ZA NEGO KAKO COEK DEKA EDEN DENAR UKRAL, sakas da ti nabrojam vo kosarkata i fudbalot so mestat utakmici i kradat pari a tamu kritikuvanjeto e na 0 vo sporedba so ova? Aj dostate tamu coekot dusman go naprajvte. Abe ili si so klubot ili ne si i koga gubi i koga pobedva dostate be so RIPATE KO PRLE PRED MAGARE, goltari sme kako grad be ako zaminat nema da imame rakomet voopsto, znajte kolku luge idat od drugi gradoj gledat, turizmot se kreva, gradot nas i nie kako publika sme pretstaveni vo evropa kakvi zvezdi dojdoja tuka, nikogas ne bi pomislile deka vaka ke bidi. Aj da e nekoj da kradi i da go pravdam vaka da sum glup, ama ovaj cesen coek go naprajvte dusman najgolem aj dosta tamu vo pravo e coekot

После победата, сите на локање ојдени се кај Фитиљо, си дава за син му( се надевам нема да има нова сообраќајка на повидок)
E aj tebe da ne sakas da te prasat dali mozi da izlezat da pijat ili ne, otcet sakas tebe da ti davat?

Најјако е тоа што на сите истиот коментар му го враќа
Abe ti tolku go sakas pelister, so si potpisan DURI Pelistervo srceto, i mislam deka ti najmn zasluzvas da kazvas za ovaj tim, oti mislam deka pelister ti e co srceto i treba drugite site da ti kjutime… vakvi navivaci nas ni trebat, i samo so vakvi kako tebe odime napred, ti si primer kako treba da bidi eden vistinski navivac! Pozdrav

Последно уредено:
Член од
18 септември 2020
Мислења
1.166
Поени од реакции
6.779
Epa mal grad sme privrzan e za klubot i go boli, takov coek si e, NIEDNA AFERA NEMA ZA NEGO KAKO COEK DEKA EDEN DENAR UKRAL, sakas da ti nabrojam vo kosarkata i fudbalot so mestat utakmici i kradat pari a tamu kritikuvanjeto e na 0 vo sporedba so ova? Aj dostate tamu coekot dusman go naprajvte. Abe ili si so klubot ili ne si i koga gubi i koga pobedva dostate be so RIPATE KO PRLE PRED MAGARE, goltari sme kako grad be ako zaminat nema da imame rakomet voopsto, znajte kolku luge idat od drugi gradoj gledat, turizmot se kreva, gradot nas i nie kako publika sme pretstaveni vo evropa kakvi zvezdi dojdoja tuka, nikogas ne bi pomislile deka vaka ke bidi. Aj da e nekoj da kradi i da go pravdam vaka da sum glup, ama ovaj cesen coek go naprajvte dusman najgolem aj dosta tamu vo
Кој рипа бе ко прле пред магаре??? Се слушаш ти бе шо збораш??? Од тепачка за карти ја испразнаја салата. Во ЛШ да не можиш да ја продајш салата, то е резултатот на нивното понашање. Ароганција, ЕГО, самобендисаност, за две три години успеа да го отуѓат клубот од навивачите. Шо К.Р ако иделе 40/50 од други градој луѓе ко успеа БИТОЛЧАНИ да ги "избрка" од сала. То најмногу ме боли. Денес не му е прв пат да се глупира. Со кој славеше титула пред некој месец? Со навивачите?? Или како секта се затворија 20/30 к.ропушачи околу него на приватна забава? Соопштението??? И уште милион ситници. Јас не знам на овие луѓе како да му докажиш, се КОМЕНТИРА НИВНАТА РАБОТА, к.урот ги болеше битолчани за зет му на циле кој бил шо бил.
Прецеднико, задволен е како изгледа неговиот тим?? Резултатите, играта, заложбата...? Задоволен е со полупразна сала за ЛШ?? Епа не е то резултат на публиката, НИВНИ резултат е сето то. Викаш не местеле...:cenzura: Има некој шо многу поќе од тебе знај, зато шшшш за ова, да не излези нешто шо не треба од бунарот. Никој не го прај зоран душман, сам си прај душмани со вакви долни работи. Да саквме да го избркаме, доволно е три пати да му окараш на овие ќе си заминат. За збор пишан на душа клават а не да ги навредиш јавно. Никој не сака да си заминат, зошто таква слика прајш? Сите сакат, САМО ДА СЕ ПОДОБРАТ работите, а не да си заминат. Ова сценарио е видено бате, после секоја приказна, чкембарите/навивачите ги избркаја од клубот. Штетааа, шо не сфати дека НЕ Е НИШТО ЛИЧНО.

Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
Кој рипа бе ко прле пред магаре??? Се слушаш ти бе шо збораш??? Од тепачка за карти ја испразнаја салата. Во ЛШ да не можиш да ја продајш салата, то е резултатот на нивното понашање. Ароганција, ЕГО, самобендисаност, за две три години успеа да го отуѓат клубот од навивачите. Шо К.Р ако иделе 40/50 од други градој луѓе ко успеа БИТОЛЧАНИ да ги "избрка" од сала. То најмногу ме боли. Денес не му е прв пат да се глупира. Со кој славеше титула пред некој месец? Со навивачите?? Или како секта се затворија 20/30 к.ропушачи околу него на приватна забава? Соопштението??? И уште милион ситници. Јас не знам на овие луѓе како да му докажиш, се КОМЕНТИРА НИВНАТА РАБОТА, к.урот ги болеше битолчани за зет му на циле кој бил шо бил.
Прецеднико, задволен е како изгледа неговиот тим?? Резултатите, играта, заложбата...? Задоволен е со полупразна сала за ЛШ?? Епа не е то резултат на публиката, НИВНИ резултат е сето то. Викаш не местеле...:cenzura: Има некој шо многу поќе од тебе знај, зато шшшш за ова, да не излези нешто шо не треба од бунарот. Никој не го прај зоран душман, сам си прај душмани со вакви долни работи. Да саквме да го избркаме, доволно е три пати да му окараш на овие ќе си заминат. За збор пишан на душа клават а не да ги навредиш јавно. Никој не сака да си заминат, зошто таква слика прајш? Сите сакат, САМО ДА СЕ ПОДОБРАТ работите, а не да си заминат. Ова сценарио е видено бате, после секоја приказна, чкембарите/навивачите ги избркаја од клубот. Штетааа, шо не сфати дека НЕ Е НИШТО ЛИЧНО.
Mislis od klub voden od piskacot i efto, kaj so odese publikata samo za derbi natprevari i za vo petok navecer ako igraja gjupcite fudbal so pomfrit od kondor za 20 denari? Mislis od klub 15 godini so bese na dnoto pa dojde do ova? Nemozis ti mene shh jas da ne vadam od bunar raboti pa togas da vidime koj e so e i kako odat rabotite… nemozi vie so ta psihologija od so go sakame klubot vaka pisime ne e dusman ne e vakov sam sum prael takva pretstava.. nema vrska muabetot nie kako publika ne sme kompetentni tolku da davame kritika za neshto so istite probelmi gi ima kaj nas. Za del si vo pravo, ama za drug del voopsto ne si, nigde ne e sjajno i ne mi kazvaj za samobendisanost deka ima samo kaj niv tuku to go ima i vo mn luge tuka so se raspravat i so pisat za inaet. Inace za slavenjeto 2 pati imase bina ako ti teknuva so muzika i ognometi na plostad kolku so pamtam jas. Imas licnosti javno plukat po publika ili ultras i slicno pa nikoj nisto ne mu mozi a ne ni mu se sprotistavuva, isto taka ima licnosti megu publikata so igrat na 2 stola, od edna strana se praj veren navivac od dr strana so trenerot se slusa i po ruceci odi, ama tamu nekako nema plukanje karanje nekakov red kakov so go baras ti vo klubot, e pa tie istite tuka lajna jadat i delat pravda.. da ne vadime od bunarot raboti…

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.166
Поени од реакции
6.779
Mislis od klub voden od piskacot i efto, kaj so odese publikata samo za derbi natprevari i za vo petok navecer ako igraja gjupcite fudbal so pomfrit od kondor za 20 denari? Mislis od klub 15 godini so bese na dnoto pa dojde do ova? Nemozis ti mene shh jas da ne vadam od bunar raboti pa togas da vidime koj e so e i kako odat rabotite… nemozi vie so ta psihologija od so go sakame klubot vaka pisime ne e dusman ne e vakov sam sum prael takva pretstava.. nema vrska muabetot nie kako publika ne sme kompetentni tolku da davame kritika za neshto so istite probelmi gi ima kaj nas. Za del si vo pravo, ama za drug del voopsto ne si, nigde ne e sjajno i ne mi kazvaj za samobendisanost deka ima samo kaj niv tuku to go ima i vo mn luge tuka so se raspravat i so pisat za inaet. Inace za slavenjeto 2 pati imase bina ako ti teknuva so muzika i ognometi na plostad kolku so pamtam jas. Imas licnosti javno plukat po publika ili ultras i slicno pa nikoj nisto ne mu mozi a ne ni mu se sprotistavuva, isto taka ima licnosti megu publikata so igrat na 2 stola, od edna strana se praj veren navivac od dr strana so trenerot se slusa i po ruceci odi, ama tamu nekako nema plukanje karanje nekakov red kakov so go baras ti vo klubot, e pa tie istite tuka lajna jadat i delat pravda.. da ne vadime od bunarot raboti…
Еурофарм, од кој го зеде клубот? Ефто и Пискачо??? Слушај пријателе, поголем подржувач од мене за Стерјеви немаше, ЛИЧНО многу сум се заложил за платформата, кој ме знај, знај. Изнатреска изнатреска овде работи, сам не знајш шо пишиш.

Кој си ти да кажиш кој е компетентен и не компетентен за коментирање? Самиот рече погоре, демократија е ова ќе се пиши шо сакаме. Е сега имаш овде едно големо НО, народот можи да пиши се шо мисли без одговорност, функционерот го нема тој лулсуз. Неговиот збор влечи последици исто како и неговите постапки. Публиката ниту ги носи овие цени за карти, публиката не врши скаутинг за вакви кловној од засилувања шо имаме, публиката не е тренер за ваква никаква игра шо имаме и публиката не е играч за вакви резултати шо имаме. Стерјев е тој шо дава амин и за цени за карти, засилувања, тренери и играчи. А ние од страна како дел од театарот имаме право после секоја претстава да кажиме браво или уа. А режисерот, Стерјев, е тој шо трпи и пофалби и критики. Нашиот со ова второто малце послабо. Да ремизираме, не е проблем статусот шо благе везе нема споредбата на реал-пелистер, проблем се коментарите под статусот од негова страна. Дно дна...како шо на цел град му е антипатичен станат, со ова ароганција само уште толку си навлече негативна репутација. Нека продолжи вака, забава сам всала ќе си прај...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.886
Поени од реакции
72.928
Член од
28 февруари 2023
Мислења
204
Поени од реакции
777
Знајте шо е неуспех на управата?
Од распродажба на картите за помалце од 4 часа, стигнавте гратиси да делите, копот наш од 300 луѓе падна на 100 и 2000 карти да неможиш да продајш во Битола за ЛШ утакмица е то само овие можат да го напрат. Душата ме боли

Член од
17 август 2024
Мислења
34
Поени од реакции
104
После овај аматерски потег претседател на клуб да плука по тие најмногу шо го сакат клубо преку кој си ја рекламира аптеката, а во исто време го оддржа клубот на минимум. Мислам дека треба да осети гнев од публиката и да види кај е да му го е..м аутизмо во сите шо е. Одма нека си одат ќе се бориме со тинекс ако треба, вие шо сакате да гледате европски екипи како и претходно ќе се организирате со коли ќе си одите во ск. А вие во газо на стерјев шо сте и вас се да ви е..м. Уз дужно поштовање шо велат србите

Член од
2 септември 2016
Мислења
828
Поени од реакции
1.812
Nemozis ti mene shh jas da ne vadam od bunar raboti pa togas da vidime koj e so e i kako odat rabotite…
ajde da vidime so imas da izvadis mnogu me interesira .. ako nekis tuka da vadis poveli vo pp
da ne prosvetlis nas pomalce so znajme od tebe
p.s duri postojat onakvi grevcina so uste mu pisaja bravo na komentaro na predsedniko na ova teredze ke e rakometo

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.114
Поени од реакции
8.010
dovolno kazva ovaj status so koe nivo na razbiranje na sportot se raspolaga, posle ova nisto ne mi e chudno zosto ima vakvi rezultati, so tekot na vremeto onaka se si izlegva na videlina, nisto ne e sluchajno kako se rabotite upm
ova so ama dve godini sme shampioni ti e isto ko zena ti se ebava ama ubaj polneti piperki praj haha

Kajgana Shop

На врв Bottom