- Член од
- 21 септември 2011
- Мислења
- 359
- Поени од реакции
- 640
За со Веспрем Цане Цауро ќе седни на клупа, ама само за та утакмица.
Da se samo citiram oti rekov ne pisam duri ne si zamini ili go izbrkaat trenerot za so so teski maki izdrzavPrv sum za karanje I zboranje davanje kritika za tie raboti so ne cinat arno ama ova so se praj na fb sega e preyerizam I nevkusno si lecat kompleksi koj ke stigni site kazuvaat pravila I propisi aj so e narusena atmosverata so glupostite na upravata, plus ne bega trenerot uste ona fali na fb da bidi komplet slikata ne od sporting vaka raskarani od ohrid doma ke izgubime so cekaat uste za da go izbrkaat brance ne mi e jasno dali za inaet ili tolku e znqenjeto ke vidime no edno jasno deka ne odi vaka rabotata I inaetot se vrakja na glava pa ne pisam pokje nema smisla duri ne se zamini trenerot I se vidi zar, ogan vo ocite na site rakometari ama od igranje ne od pijanje !
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Не никакоМомир Илиќ слободен тренер, 3 години беше на Веспрем.
Со Веспрем најверојатно помошникот ќе ги води оти друг не гледам кој или Шундо.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Тони Герона или Херона како и да е мислам слободен е. Ама тој без да земи 2-3 негови играчи не иди овде.Момир Илиќ слободен тренер, 3 години беше на Веспрем.
Со Веспрем најверојатно помошникот ќе ги води оти друг не гледам кој или Шундо.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Posledno so procitav Herona e selektor na Japonija vo sekoj slucaj mislam deka sme interesen klub za trener kolku tolku imame uslovi plus igrame LS ke se nudat garant eden kup samo rabotata e so ke odberi upravata kolku pari ke ponudime dali noviot ke bara plus I koj igraci ne e mala rabota da se najdi I odberi trener aj igrac kako pikerot ako ne cini ke igra drug ama vaka so trenerot e zaebana rabotaТони Герона или Херона како и да е мислам слободен е. Ама тој без да земи 2-3 негови играчи не иди овде.
Судејки по то како го води Пелистер, тешко рфм, ќе го назначи бранко за кординаторБранко порано не доби отказ веројатно за оштета да не побара. Вака по серијата на резултати и притисокот од јавноста сам си поднрде оставка. Мое мислење..незнам колку имаше договор потпишано
Автоматски споено мислење:
Имам инфо дека Стерјев амбицира за Претседател на РФМ и да замини од Пелистер по договорот од платформата...не е 100% точно ама така слушнав