Фан клуб: РК Пелистер

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
880
Поени од реакции
1.070
Te sledam, sekoj tret post na imoetodete ti e kritika. Kon KK, FK i RK i mi nabivas i mene a vervam i na mnogu drugi negativna energija.
За жал твоја, за среќа на сите тие 15.000 кој не следат баш дека сме различни, розевото е розево, црното е црно. Ете имаш прилика пиши во порака просветлине како да пишиме ко ќе лошо, ко ќе изгубат. Енергијата е таква какви шо се резултатите на клубојте.

Ајде гледаме второ.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
 
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.331
Поени од реакции
1.832
Vie stvarno zivejte vo nekoja zabluda be. Dali vistina mislis deka upravata ke mi reci mene ili na bilo koj odete pravdajte ne na forumot??? To sakam da vi kazam celo vreme, deka dzabe plukate po upravata koga prvo i osnovno upravata ne ve cita razbiras?? Ne stiga ova so plukas tuka do upravata. I da stifni kuro go boli. Tuka vie so plukate samo go pagjate filmot na site navivaci kako mene i posle velite nema euforija!!! To e problemot.
Inace upravata poslednite dve godini si ja brkat rabotata ko so treba, to sakam da kazam, daj boze da ostani vaka i da prodolzat da vlozvat vo rakometot. Oti ako prestanat da vlozvat i se trgnat od rakometot, ke padne kako fudbalot i ke gledame vtora liga rakomet. A najloso od se e so NAJAKTIVNITE tuka na forumot i na to se nadevate ama nece moci ove noci.
Pozz odime jako vo vtoroto poluvreme!!!
Kaj me vide da plukam? Imam sezonska i ova godina neznam sho pishish ochigledno si blizok so nekoj od klubot pa site zborovi te dopirat.
 

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.309
Поени од реакции
5.219
Колку и да не сака чоек да пиши, ме копка, ме јади, нерви, стресој и шо не....
Па ова не е ни за гледање појќе, нека изгубат и од Вардар барем придобивка ќе е смената на Бранче, друго чаре не гледам, вака сите рекорди ќе го срушиме како најслаба екипа некогаш шо играла лш....
И шо ги троши дел од првите пикови на екипата ? Па смеми се Петок вечер идиш, сабота дерби играш...
Кога веќе се знаеше на ваков педерски термин-вратка за вирозата, очекувано беше вакво нешто од нив, барем чувај се за тој меч.
 
Член од
19 јануари 2024
Мислења
405
Поени од реакции
1.254
Ги троши клучните играчи царот на 10 разлика изгубена утскмица с за два дена дерби игра.
Свака част мајсторе!
Ајде нека изгубат в сабота и да го решат.
 

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
880
Поени од реакции
1.070
0-17 :tapp:
Нека ви кисни!!!
На мајка ти да му скисни. Добро е пратиш ЛШ, елита то ме бендисва. Елитата ви иди сабота, зато и поскапи картите.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
 
Член од
17 октомври 2019
Мислења
98
Поени од реакции
219
Немам пишано не знам од кога ама морав... овај петрович страв ме фаќа да го гледам, скраја да е ќе повреди некој ќе му ја заврши кариерата. Типот влегува во 50 минута секоја утакмица и таков старт прај шо оди да му ја заврши кариерата. Добро бе не знам кој е поголемо дрво дали тој или тие на клупа тренерите, го гледаш дека типот не е ко шо треба со психата фати избркај го. Сите пишеа за танконсен ама ние тајсон го имаме во тимот. Спортот е да напрајш ќеф да дајш некое голче, овај не е арен во глата чоекот...
 

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.036
Samo Nikucot i Fitiljot se drugo mozi odma da si odi od klubot eve i Samoil da mu se daj sansa drugite nema potreba mozime bez niv odnosno isto ni se fakja so niv i bez niv sto sansi mu se dadoja na site eve posledna sansa mu e Sabota so 1961 da vratat nesto no ako ne daj boze zagubat direktno od tamu neka si zaminat jas ke mu platam karti na site !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
 

Kajgana Shop

На врв Bottom