- Член од
- 23 мај 2024
- Мислења
- 122
- Поени од реакции
- 244
Ne ti e dobro nesto ako mislis deka se znam,ziveam i pijam kafina so macI z aniv kritikuvame ama razlikata vo nas i vo tebe so gledame realno na rabotite a ti zborvas i pisis samo od inaet, celo vreme nesto ne ti cini nitu ti cinese i porano uste pred da pocnat utakmicite i turnirite lani jadese lajna a na pikot ti e zoran oti uste te drzi inaet radi taja objavata so ja napisaja posle vardar incidentot. A so e najironicno od dr strana na primer kosarkata, mac ve igra kako saka pie so vas kafinja se lizi a ic ne e cesen, mesti utakmici i na tolku pari od opstinata so mu se daeni kako so vikas ti od nasi pari nikakov uspeh nema pa nikako da plukas tamu. Ete ti na kratko gledas koja e razlikata so vas da ve pocasti nekoj kafe da ve izigra politicki i odma strana fakjate. Aj sega pozz da ne nabrojvam uste mn raboti dosta e
[/QUOTE]
Pa po muabetite taka lici
Автоматски споено мислење:
Aj da te prosvetlam, na primer odi 1608 stranicaКога ги имаш критикувано? ај просветли не тука сите
Автоматски споено мислење:
Ete ke donesat sreden i piker i dogovoreni se, sredniot e dobro poznat, dzabe strana imas pokje od tebe znamЛуѓе јас сум крив за се, и за лошата игра и за одлуката на Бранче да ја повлечи екипата од меѓународен турнир, каде го претставуваш пред се својот град, навивачката група, својата држава, а богами и фармацевтската фирма како Еурофарм (тука си знај Зоран, мене за ова другото ме итнересира). Јас сум крив шо клубот НЕ го осудува ваквото понашање на оние кое се лицето на клубот и треба да бидат пример за сите и ова се случва вторпат откако еднаш тука в сала реши да се пресмета со некој од публиката оти пцуел, а е публика ама тогаш праев јас од мравка слон @favorito така беше некако? Критика беше и тогаш како и ова денес, ако кажиме нешто шо е и како е, незначи дека на клубот лошо му мислиме. За денес освен последните 10 минути не гледав ништо, неможам да кажам за играта како беше, како и судењето, ама ова второто какво и да било НЕ СМЕЈШ да се понашаш како во Општинска Б лига, зошто ниту клубот се вика Алкалоид ниту пак Работник, за таму ИЧ не ме интересира. Јас се надевам, дека ќе донесат (а според мое инфо ќе донесат) уште 1-2 играчи и ќе се консолидираат редовите, оти вака раштимани како жица на гитара, па Супер Куп, па му гостуваме и на В. 1961 и на Алкалоид ЕДЕН пораз ќе е неуспех, а не пак 2 или пак нејќам да помислам на 3.
Уште еднаш извинете за се сум ЈАС крив.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Последно уредено: