- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 1.145
- Поени од реакции
- 1.898
Абе и јас сум за тоа ама ќе излези поголемо детиште од Вујовиќ ако продолжи да се зафркава вака.Нека го вратат,ама нека му шлакнат по некој шамар ко ќе дојди,да го дисциплинират малце...
И нека му опнат договор,нека потпиши,нека биди регулирано се во случај да си оди,предвремен раскин на договор и сл....па да видиме кај ќе бега после....
Инаку позади сето ова мислам дека немало никаков заговор дека стварно можно е и да немало никакви несогласувања и дека муабетот бил тој да биди за Рамазан дома. А ги знаеме тие од блискиот исток какви се сите.
Море шо сака нека биде само една работа сум кефој дека ќе имаме премногу добар ракомет во Битола и дека ќе се вратат оние најдобри денови. А искрено не мора да се надевама дека ќе бидеме 3ти оти стварно се јаки овие мрсулите евентуално се надевам дека ќе се исколат меѓу себе и дека ќе има некоја пиздарија а ние сигурно ќе ги добиеме двете утакмици во Битола и така да успееме да бидеме 2ри. Треба едно трпение за ова неможеме одма да го направиме тимот видете го тимот на милчо ... тој го прави 4-5 годинини а каков успех има направено само еднаш во лига шампиони итоа кога дирекно во групи се одеше кога немаше бараж а имаат буџет кој изнесува над милион... Ејј го имаат Чиколиното еден од најаките тренери во светот па не да растураат тие треба на колена сите да ги паѓаат ако внесуваат толкав напор во клубот. Е тоа дека ги освои титулите во ред е ама во тие години и др тетки се мачеа со нивниот елитен странски тим каде ги доведуваат најдобрите ракометари бидејки немало ракометари во Македонија, и шо правеа само си трошеа пари за безврска.
Значи муабетот ни е пополека да си ја направиме основата во клубот и после да се надеваме. Првата година од ова наше врајќање не треба да биде толку молскавично. А ако има услови за да се успее зашо да не се искористи само да не летаме толку многу наеднаш.