Фан клуб: РК Пелистер

D

DupiMandalo

Гостин
Уште пет играчи да му донесат на она незналицата, играта ќе биди иста.
Напредок никаков од лани, нападот очаен, одбраната такоџе.
Со салам тренер ќе се прошетат во суперлига со ова екипа.

Околу засилувањата...
Чекаја турнирот во стеуга да дојди за да сватат дека му требат засилувања?
Кој ќе го донесат сега на две недели пред почеток на сезона.
Тајник изглеа на операција ќњ оди, сеа ќе треба два средни бека а не еден.
Безјак, Јотич, Зарабец сите се овие слободни класа средни бекој. Нека не се прат ѓупци и нека платат да се комплетира екипата.
Џерона е слободен од тренерите, Тамше исто така.
Ако не повлечат радикални потези во најбрз можен рок, кај дебаклот во европа шо ќе го доживејме и во домашно првенство ќе се избрукаме.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.892
Тајник изглеа на операција ќњ оди, сеа ќе треба два средни бека а не еден.
Да се надеваме дека нема да има таква потреба туку мал одмор...
Изгледај го интервјуто со Фитиљо.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
Тимот уште не ни е комплетиран фалат еден екстра среден и добар пикер за ЛШ. За домашното првенство сме три класи пред 1961 иако сметам дека ова година поќе проблеми ќе имаме со алкалоид. 1961 лани имаја 2 и пол играч сега само 3 половини играчи. Го немат Томовски и јапонецот единствените играчи кои беа на наше ниво. Со моменталниот играчки кадар 1961 се екипа со квантитет со просечни играчи.

Член од
12 октомври 2021
Мислења
46
Поени од реакции
120
Ne gi gledav utakmicite ama deteto rasturi na prvenstvoto

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.359
Поени од реакции
1.900
Му имат на некој вратено за сезонските за обновување?

D

DupiMandalo

Гостин
Му имат на некој вратено за сезонските за обновување?
На никој, барем од тие шо се во моето друштво.
Можеа автоматски мејл да напрат, на секој шо ќе пиши да му стигни автоматски дека е примен...
Ама то е то... Џабе ќе прајме муабет, 5та година веќе врви и нема ни 1% подобрување во ПР стратегијата.
Не ни има некаква стратегија за маркетинг.
Инфо нема за новите дресој.
Инфо нема за платформата.
Инфо нема за фан-шопот.

Ајде ќе се подобриме за некоја година, не е страшно.

Член од
17 август 2024
Мислења
35
Поени од реакции
107
Јас чекам веќе еден месец да ми ги вратат парите за дрес шо го има на страната а го нема во реалноста. Можиш да го порачаш и да ти ги повлечат парите а нема за да го добиеш. 5 пати се имам јавено сега после ќе ги вратиме. Ама не зборајте така за организацијата ко шо треба работи

Член од
6 февруари 2011
Мислења
812
Поени од реакции
3.507
Јас стварно неможам да разберам како никој во клубот не го интересира организацијата и лицето во клубот однос спрема фановите итн. Пријатели од Србија случајно беа Битола сакаја дрес од Пелистер да купат,ни има кај да ги упатиш , ни па онлајн работи како шо треба. Пола продукти ги нема или нема број. За сувенири и други дрангули да не прајме ни муабет. Па то е одлика на голем клуб, тоа е љубовта спрема клубот. Газдите шетани се низ цел свет како не ги фаќа ќеф еден фан шоп да се отвори ж. Ајде демек нови дресови ќе имало, можи ќе се подобрат. :toe:

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
Немојте бе аман сега шо ве натера цацко во нив да се пикните, само нешто не ви чини . Ќе прочитат на форумот, па ќе објават или известат сигурно во наредните 24 сати. Иначе то е бркањето на Димитар и поставување на пуринот за Алфа и Омега во клубот. Димитар работеше од срце пред се за клубот и беше цел ден в канцеларија, Брначе нема сигурно појќе од еднаш влезено.

Цените за сезонските в небо, мислев ќе ја научат лекцијата од лани и ќе прифатат критика ама слабо, па зато наместо три можи ни една да не купам искрено.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Член од
23 мај 2024
Мислења
135
Поени од реакции
273
Za marketingot mora da se slozam so site vas, katastrofa e ne izgledame na profesionalen klub 100 pati mu e kazhano i vlice i preku luge i na masa i pak so glata vo zidot mavat, btw bojan mislam ja vodi stranata navodno nesto ucel marketing ama izgleda ne uci kako so treba, e ova e konstruktivna kritika so za site komentari se slozvam i mislam deka skoro site se slozvame so tie raboti. Nema dresoj, nema sezonski, povratni poraki itn. Ama nema oti nemozat 2 ca da ja brkat rabotata za site, treba rabotnici tamu treba ambiciozni mladi so top marketing. Fudbalot vakov takov 10 pati poubo ja vodat stranata..neznam so e tolku tesko, fati zemi primer od nekoj evropski klub nemora da e vrv ali nekoj profesionalen i samo copy paste…

Член од
6 февруари 2011
Мислења
812
Поени од реакции
3.507
Za marketingot mora da se slozam so site vas, katastrofa e ne izgledame na profesionalen klub 100 pati mu e kazhano i vlice i preku luge i na masa i pak so glata vo zidot mavat, btw bojan mislam ja vodi stranata navodno nesto ucel marketing ama izgleda ne uci kako so treba, e ova e konstruktivna kritika so za site komentari se slozvam i mislam deka skoro site se slozvame so tie raboti. Nema dresoj, nema sezonski, povratni poraki itn. Ama nema oti nemozat 2 ca da ja brkat rabotata za site, treba rabotnici tamu treba ambiciozni mladi so top marketing. Fudbalot vakov takov 10 pati poubo ja vodat stranata..neznam so e tolku tesko, fati zemi primer od nekoj evropski klub nemora da e vrv ali nekoj profesionalen i samo copy paste…
Реално Пискачот поубо ја брка та работа во ФК Јени Мале.Има дечки млади шо се желни да работат маркетинг, само треба некој да сака да ги ангажира. Во тој дел не личиме на клуб од ЛШ туку клуб од треторазредна ракометна лига буквално. Не е доволно само пост на фб инста и то е то.

Член од
28 февруари 2023
Мислења
216
Поени од реакции
858
Препотентноста и самобендисаноста се тешка дијагноза. Абе тука пишиме 5 години со ред шо ни фали шо треба за доброто на клубот вие куро си играте.
Земете работете на трансфери, на маркетинг, на хемија со навивачите доста честитате родендени по цел ден на фб. Отворетеги очите 4,5 души пари се наполнаја од овај проект.
А за пари ни срам ни перде ќе ги чукните по 600 ки картите за ЛШ, и после ко ќе нема луѓе курле е крив. Напрајте за деца под 12 години безплатен влез или со попуст работете малце бе луѓе, сакаме успех сакаме да биди се како шо треба не ко ќе почни сезоната по 300 негативни коментари да има на фб.
Се е ова за доброто на Пелистер и со ќеф ќе си купам сезонска ама работете не џабе да ги фрламе парите и да се срамиме ко лани 0/14.

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Без да навлегвам во клупската трансфер политика, ама од страна на маркетинг се дно. Не велам за реклами да пуштат, туку пиар нула. Ништо ништо од таа страна. Не знам шо очекуват. Со никаков пристап на клубот према својата фан база да се продат карти сами од себе. Клубот е целосно затворен, без никаква комуникација со навивачите. Да нема нормални услови да купиш дрес, да не ти одговарат за сезонска, цените на картите без никакво истражување на пазарот за дали истите се реални итн итн итн...ова не е простливо за клуб кој се такмичи во ЛШ. Не дека бараме да се врати не знам кое време, но веќе ова е непочитување кон публиката. Не зборам тука за Чкембари, групата си има канали за комуникација и нема некој посебен проблем, ама за останатата публика веќе имаме тука непријатна ситуација. Безброј има идеи, пред школската сезона, земете поделете тетратки со клупското лого, смислете некој заеднички евент за роденденот на Чкембари, со останатите клубови да се смисли заедничко одбележување на 4ти ноември, милион случаи има кај шо се берат пари за лечење на битолчани, за новогодишниот период и да не зборам колку можности има...бидете малку со отворено срце, убавиот гест отвора многу врати.

Член од
24 јуни 2022
Мислења
341
Поени од реакции
818
Okolu cesnoto I domakinsko rabotene na gazdite so klubot edno golemo bravo I neka se prodolzi samo taka,okolu transver politikata gore-dolu I tamo ok so toa so vo momentot falat centralen bek I piker mada mislam deka ke gi donesat I tie dve zasiluvana na tie pozicii,e sega okolu marketingot,tamu se najgolemite dobronamerni kritiki tamu mora da se raboti podobro I daj neka gi pustat sezonskite da kupime a I vo klubot da vlezat dopolnitelni sredstva

Kajgana Shop

На врв Bottom