hah raspletot e interesen na situacijata, da se otvori muabetot ajde nema sho da se krie nesto, treba da se zbora pootvoreno
prvo, stojam zad muabetot deka vtora ekipa ne ni e potrebna, deka frlanjeto pari v bunar ednostavno ne e zdravo da postoi nitu sme tolku mokjni da plakjame, to e ednoto gledishte na situacijata od vkupno tri sho gi ima spored mene
posle ova idi deka jasno e deka utakmicata denes beshe namestena, samo sho se idioti da dozvolat da ja namestat onaka ocigledno so gol na isteceno vreme, od tuka proizlegva stavot na upravata dali e samo deka ne im se frla pari ili e nesto drugo zameshano?!
od ova proizlegva sledniot stav a to e deka pelister ispadnal a rabotnik osvoil titula, so ovaj stav sami si pogazvame se, site muabeti so se jadime so pederite ispagjat deka se vo pravo, istovremeno i sami sme krivi za ova oti dozvolivme da ima voopsto dve ekipi pa da se nametnuva mislenje vakvo, vo sekoj slucaj mi smeta i bolno e od nekoja strana, treba i sami so sebe da rascistime...
poslednoto i najnebitno gledishte e deka od ovie igraci imalo asolen rakometar, jas licno ne vervam, se nadevam nekoj ke ne iznenadi sho ili ke blesni vo prva ekipa ili pak vo nekoj drug klub kaj sho ke odi vo idnina..
opsto moj licen stav i sekogash sum velel e samo svetoto ime pelister eden klub eden grad, to sho nekoj si igra kurtashak so seto ova, ne e od denes treba da se zamislime..