А што погодил до сега Бранче? Идиот класичен да не можиш да најдиш игра со овај ростер да го демолираш алкалоид. Ама не е крив тој криви се тие во управа сега пак нека ги сменат Бранко спортски Шундовски тренер и ќе изгубиме уште многу сезони со вакви аматерски потези што ги прават со назначување на тренер.Не не.....Со овој ростер ваква трома и бледа игра не оди....Два пати ги тепавме убо и кај нас и кај нив....
Али реално благодарение на нив лани бевме шампони...
Сега му враќаме...
А и Бранче некако како да не го погоди ова ..
Јбг
Сериозно треба да си ја сватат со Алкалоид, победата во првенството од 10 разлика не е реална. Кренати се во играта, мораме максимален пристап во финале.
Не можи Горан силна екипа со аматери тренери така ја испустија ЛШ така ги испустија и купот и среќа што некако уште сме во игра за титула радувајќи се на тиквеш ( и тие не знаат како ги тепаја 1961), така го испустија ПЕЛИСТЕР 2 со Михајло. Кога сите мислевме ја научија лекцијата од лани со Шундовски и Јович тие уште по аматерски потег тренер аматер назначија.Ова е Еурофарм Пелистер со дух од работник освен Фитиљот и тро Пешевски другите не знаат шо значат светите зелено бели бои и да Бранче можи на друго место да се учи за тренер да не можиш овие децата да ги победиш е испод дна за сите играчи од еден до последен умот му е во другите екипи среќа шо ќе ја одбраниме титулата ама и на таа не знам сега кој ќе се радува една работа не направија како шо треба страмота а вгодина ќе биди уште потешко тотално разочарување не можам уште да си поверувам еј алкалоид шо со десет разлика ги тепаме во нивната сала па овие треба сите да ги слечат дресојте 60 минути да не изиграш со срце мадиња барем за навивачите и градот не знам шо да речам освен дека се пички од играчи !
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
И И јас бев за вас денес ама и Работник се избламира и изгуби од деца.Ебати клубот умрен , еднаш ќе сум за 1961 и ќе се избламират, циркус јојо клуб се станати ,ајде до година со Шего и Кашпарек подруго ќе е . Недела сериозно да си ја сватат работата мора да го крениме нивото на игра ако сакаме титули!
a kako nas treba da ne interesira deka nekoj ke bil jak golman ili igrac ? I na tema na pelister ti kazvas deka ne skina , mrs tamu da ti ebam pastrmajlijataGalevski kje izrasne u klasa golman... Gi skina Vardar a sega i Pelister.
i tebe i na kiro se da vi ebavamсите шо го плукат можат за кур да му се фатат.