Фан клуб: РК Пелистер

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Не лажи , сто посто на нет си ја гледал :pos:
Бегај таму, кога и да пуштам стрим не стигавте. Се на се, ни 5 минути не гледав. Џабе нервози, за ракомет повеќе се нервирам од фудбал :D

Член од
6 февруари 2011
Мислења
858
Поени од реакции
3.715
Лошо изменаџиран натпревар од Бранко настрана судиите на тацна шо му ја дадоја победата. Ни еднаш не кренаја пасивен во напад, ни едно исклучување, смешни две минути уште 3та минута на Василев уште посмешни 2 минути на Танкоски. Пробивањето на Пешевски не го коментирам дури и Југо дебелото не му се верваше дека пробивање.
Бранко целосно се изгуби никаква ротација ,и на полувреме пишав дека одбраната треба да се врати на 6 и тука го изгубивме натпреварот.
Атансијевиќ го заборај на клупа. Се на се од нас зависи главата горе ако сакаме титула ќе тепаме се со ред.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.387
Поени од реакции
8.494
Nisto strasno mnogu ke bese sega pred izbori vo kampanja srede skopje da mu zemime titula uste na pola od play off mislam na site mu bewe jasno uste ko gi vidovme sudiite deka nema da ni dat pobeda iako ne mozeja da odat nekade 30 do 45 minuta tie od "metropolata" I tigas trebase da ja resime za prethodno glupostite na manaskov ne sakam da zboram no toa e fitiljot go saka I ke mu se progleda niz prsti za denes site nekako labavo ,umoreno ne znam so zbor da upotrebam osven deka Brance ja zgresi ako nekni toj bese so ja pogodi so Alkoloid nejse klasa sme podobri no mora da se izraboti I Ohrid gostuvanjeto za da bidime raet oti ovie kucinjata ako dobijat sanasa mozi da ja zgresime muabeto mi deka me plasat nasite a ne deka od drugite nesto mozat protiv nas kako I da e vi sekoj slucaj titulata ostanuva vo Bitola bez nervozi I stresoj
P.S.prvenstvoto za nas kupot za drugite da nema lutenje ako gi zemime dvete tituli ke ima duri togas placenje ...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
20 септември 2023
Мислења
320
Поени од реакции
1.801
Nisto strasno mnogu ke bese sega pred izbori vo kampanja srede skopje da mu zemime titula uste na pola od play off mislam na site mu bewe jasno uste ko gi vidovme sudiite deka nema da ni dat pobeda iako ne mozeja da odat nekade 30 do 45 minuta tie od "metropolata" I tigas trebase da ja resime za prethodno glupostite na manaskov ne sakam da zboram no toa e fitiljot go saka I ke mu se progleda niz prsti za denes site nekako labavo ,umoreno ne znam so zbor da upotrebam osven deka Brance ja zgresi ako nekni toj bese so ja pogodi so Alkoloid nejse klasa sme podobri no mora da se izraboti I Ohrid gostuvanjeto za da bidime raet oti ovie kucinjata ako dobijat sanasa mozi da ja zgresime muabeto mi deka me plasat nasite a ne deka od drugite nesto mozat protiv nas kako I da e vi sekoj slucaj titulata ostanuva vo Bitola bez nervozi I stresoj

Во теорииве и заговориве фали уште да пишеш дека Земјата е рамна плоча која ја носат два кита.

Класава никако да ја покажете, пак ние ќе ви поклониме титула.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.581
Поени од реакции
6.272
Ја изгледав снимка , сами сме криви наместо да се одлепиме неможеа да одат ние 7 на 6 пасивен , после пак шанса пак тапа.
Кога се дојде во егал оние двата циркузантите на сцена стапија .
Домаќинско судење , без исклучување за нив кај нас неколку смешни исклучувања , без пасивен кај нив .
Како и да е незнам шо изиграа фластер на онај кепецот прво полувреме подобри бевме во одбрана , само многу зицери промашени.
Последни 10 минути не се ни за пишење смешки , како и да е , не треба сега опуштање дома со Бутел уште од старт , полна сала , па после сите во Охрид мора таа да ја добиеме , за на крај последно коло да зависи од нас дома со Алкалоид .

Клучна ќе биди со Охрид таму така да и тие се дпмне клуб , не треба таму да се остај ништо на случајност .

Од нас зависи а за денес пак ќе пишам настрана судењето тие и лани не сакатија една утакмица , мораше побрзо да играме посебно 35-45 кога неможеа да одат , место да запниме ние се влечкаме во напад. Ако со Алкалоид Бранче ја реши сега ја еба , но шо е тука е .

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
922
Поени од реакции
1.232
НАПАДНАТИ БИТОЛЧАНИ ВО ,,ЈАНЕ САНДАНСКИ" !

Абе се да му е*ам нивно, СЕ ! Умрени, ние овде ќе ги галиме, со МЗТ имаше маж и жена се радваја на секој КОШ, провоцираше на Јужна, му рековме, нашите скокнаја оти сме му рекле, на ракомет Борко на средина ни седи, па после ќе се слика со нашите и спонзорирано ќе ја пушта сликата сегде ќе не ТРОЛА.

АБЕ СЕ ДА МУ Е*АМ, АБЕ СКОПЈАНЕЦ ТРЕБА ДА НЕ ВЛЕЗИ ПОЈЌЕ В САЛА, НЕ НОВИНАР, НЕ МРТ, НЕ 24 РАКОМЕТ - НИКОЈ БЕ НИКОЈ !

Последно уредено:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095

Абе се да му е*бам нивно, СЕ ! Умрени, ние овде ќе ги галиме, со МЗТ имаше маж и жена се радваја на секој КОШ, провоцираше на Јужна, му рековме, нашите скокнаја оти сме му рекле, на ракомет Борко на средина ни седи, па после ќе се слика со нашите и спонзорирано ќе ја пушта сликата сегде ќе не ТРОЛА.

АБЕ СЕ ДА МУ Е*АМ, АБЕ СКОПЈАНЕЦ ТРЕБА ДА НЕ ВЛЕЗИ ПОЈЌЕ В САЛА, НЕ НОВИНАР, НЕ МРТ, НЕ 24 РАКОМЕТ - НИКОЈ БЕ НИКОЈ !
Aj be priberise malce nikoj ne opravduva vakvo nesto. Vie napagjavte prvi so Borko. Pod itno treba da se smirat strasti a ne dodatno da se palis I nabivas tenzija

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.387
Поени од реакции
8.494

Абе се да му е*бам нивно, СЕ ! Умрени, ние овде ќе ги галиме, со МЗТ имаше маж и жена се радваја на секој КОШ, провоцираше на Јужна, му рековме, нашите скокнаја оти сме му рекле, на ракомет Борко на средина ни седи, па после ќе се слика со нашите и спонзорирано ќе ја пушта сликата сегде ќе не ТРОЛА.

Nie sme krivi nekni se praese bas tuka muabeto I prasanje na den bese koga ke se sluci ova ,plus se objavuva slika na oficilaniot profil Ckembari kako story so lepenka I normalno ke ja ceslaat salata so da pravat e sega e problemot so nekoj random strada jadi po mucki a drugite kutat oti saka nekoj da beri lajkoj ova za um za drug pat oti imase uste Bitolcani ako prodolzeja I drugi ke jadeja tupani a obicnata publika ke gleda so znaci dosta e so toa zakani I silenje na komarot na fb Instagram I kajgana koj mu drzi gazot mozi lesno da se dogovori za tepanje a ne sega ke vidite vie ova ona so ke vidat ebaniot eban a tepaniot tepan I pamet za drug pat da ne se brkaat lajkovi oti nekoj ne odi kurban I tie isto napravija edna slika so sticker na fudbal posle ko go nacekavme toj pred stadion go jade isto I sega za se kako ke si postelis taka ke legnis I najavazno um za drug pat da ne se povotori oti ke se napraj belja posle dzabe I rakomet titula I drugi gluposti

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Aj be priberise malce nikoj ne opravduva vakvo nesto. Vie napagjavte prvi so Borko. Pod itno treba da se smirat strasti a ne dodatno da se palis I nabivas tenzija
Па изел некој ќотек дека он со неговото порталче ставаше слики од пред утакмица, демек ете јаки сме, во Скопје ви дојдовме :D

И демек ова е прв ваков случај, па зачуден е. Истото се случувало и случува секаде. Убаво им беше кога истепаа и соблекоа човек од струшко за купот во Охрид (или суперкуп) пред некоја година или кога 90% од реквизитите од Кавадарци ги земаа од луѓе што врска немаат од навивање, што веројатно како и тие што денес биле нападнати во Скопје, врска немале дека би можеле да бидст мета само ради тоа што доаѓаат од одреден град. Треба да се стави крај на вакви глупости, а не да се поттикнуваат со глупи коментари.

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.692
Абе луѓе дерби е ова или не?

Нормално е да има тензија и вакви случки.
ТО Е ДЕРБИ!!! :cool:

Не можи да си Битолчанец а да очекуваш лабаво да одиш да гледаш во Јане, и обратно…
Колку пати сме начекале ние скопјани, па и членој на комити. Имало некоја воспитна и толку :)

Треба да знајш кој е ризикот кога веќе влегваш в сала кај ривал. Ако не, седи дома како другите.

И да нема слики по интернетот, пак очекуваш нешто и се прат патроли, сепак сме ривали.
Не оправдувам напад кон рандом фанови, ама ете не било ништо страшно… Така да нема потреба од кревање фама.

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
922
Поени од реакции
1.232
Секое гостување во то селото, вие напаѓате некој. Пред некоја година управата нешто ја чачкавте, играчите, физиотерапефтот СЛУЖБЕНИ ЛИЦА, ги начекавте ракометарите Струга по КЛУБСКИ тренерки, стикери му лепевте. Денес напаѓана обична публика, нападнати роднини на наш ракометар денес на странец оти се радвале на голој, на пат за Битола нападната битолска кола со камења, а ти ми збораш за Борко? 4 утакмици седи на средина НИКОГАШ влакно не му фалело, а последниот пат во цела тензија НАМЕРНО преку сите сакаше да помини втерен да влези, а пред то 60 минути се виличи провоцира, ДА ЌУТИМЕ? ДА НЕ ЈА СИЛИМЕ? МРШ ајде таму МИЗЕРИИ ЕДНИ ! Ајде утре ќе видиме во билтените на МВР колку ќе има пријави за напади. Ај сиктер таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom