- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.007
- Поени од реакции
- 74.301
Бегај таму, кога и да пуштам стрим не стигавте. Се на се, ни 5 минути не гледав. Џабе нервози, за ракомет повеќе се нервирам од фудбалНе лажи , сто посто на нет си ја гледал
Бегај таму, кога и да пуштам стрим не стигавте. Се на се, ни 5 минути не гледав. Џабе нервози, за ракомет повеќе се нервирам од фудбалНе лажи , сто посто на нет си ја гледал
Во теорииве и заговориве фали уште да пишеш дека Земјата е рамна плоча која ја носат два кита.Nisto strasno mnogu ke bese sega pred izbori vo kampanja srede skopje da mu zemime titula uste na pola od play off mislam na site mu bewe jasno uste ko gi vidovme sudiite deka nema da ni dat pobeda iako ne mozeja da odat nekade 30 do 45 minuta tie od "metropolata" I tigas trebase da ja resime za prethodno glupostite na manaskov ne sakam da zboram no toa e fitiljot go saka I ke mu se progleda niz prsti za denes site nekako labavo ,umoreno ne znam so zbor da upotrebam osven deka Brance ja zgresi ako nekni toj bese so ja pogodi so Alkoloid nejse klasa sme podobri no mora da se izraboti I Ohrid gostuvanjeto za da bidime raet oti ovie kucinjata ako dobijat sanasa mozi da ja zgresime muabeto mi deka me plasat nasite a ne deka od drugite nesto mozat protiv nas kako I da e vi sekoj slucaj titulata ostanuva vo Bitola bez nervozi I stresoj
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Се сложвамSite pozitivni so teorii na zagovor , nikogas nema krivica kaj nas
Ко ќе дојди дерби нашите како пичи играт, можи и судиите издупија ама не е до нив..Site pozitivni so teorii na zagovor , nikogas nema krivica kaj nas
Aj be priberise malce nikoj ne opravduva vakvo nesto. Vie napagjavte prvi so Borko. Pod itno treba da se smirat strasti a ne dodatno da se palis I nabivas tenzijaНАПАДНАТИ БИТОЛЧАНИ ВО ,,ЈАНЕ САНДАНСКИ" !
Абе се да му е*бам нивно, СЕ ! Умрени, ние овде ќе ги галиме, со МЗТ имаше маж и жена се радваја на секој КОШ, провоцираше на Јужна, му рековме, нашите скокнаја оти сме му рекле, на ракомет Борко на средина ни седи, па после ќе се слика со нашите и спонзорирано ќе ја пушта сликата сегде ќе не ТРОЛА.
АБЕ СЕ ДА МУ Е*АМ, АБЕ СКОПЈАНЕЦ ТРЕБА ДА НЕ ВЛЕЗИ ПОЈЌЕ В САЛА, НЕ НОВИНАР, НЕ МРТ, НЕ 24 РАКОМЕТ - НИКОЈ БЕ НИКОЈ !
Nie sme krivi nekni se praese bas tuka muabeto I prasanje na den bese koga ke se sluci ova ,plus se objavuva slika na oficilaniot profil Ckembari kako story so lepenka I normalno ke ja ceslaat salata so da pravat e sega e problemot so nekoj random strada jadi po mucki a drugite kutat oti saka nekoj da beri lajkoj ova za um za drug pat oti imase uste Bitolcani ako prodolzeja I drugi ke jadeja tupani a obicnata publika ke gleda so znaci dosta e so toa zakani I silenje na komarot na fb Instagram I kajgana koj mu drzi gazot mozi lesno da se dogovori za tepanje a ne sega ke vidite vie ova ona so ke vidat ebaniot eban a tepaniot tepan I pamet za drug pat da ne se brkaat lajkovi oti nekoj ne odi kurban I tie isto napravija edna slika so sticker na fudbal posle ko go nacekavme toj pred stadion go jade isto I sega za se kako ke si postelis taka ke legnis I najavazno um za drug pat da ne se povotori oti ke se napraj belja posle dzabe I rakomet titula I drugi glupostiНАПАДНАТИ БИТОЛЧАНИ ВО ,,ЈАНЕ САНДАНСКИ" !
Абе се да му е*бам нивно, СЕ ! Умрени, ние овде ќе ги галиме, со МЗТ имаше маж и жена се радваја на секој КОШ, провоцираше на Јужна, му рековме, нашите скокнаја оти сме му рекле, на ракомет Борко на средина ни седи, па после ќе се слика со нашите и спонзорирано ќе ја пушта сликата сегде ќе не ТРОЛА.
АБЕ СЕ ДА МУ Е*АМ, АБЕ СКОПЈАНЕЦ ТРЕБА ДА НЕ ВЛЕЗИ ПОЈЌЕ В САЛА, НЕ НОВИНАР, НЕ МРТ, НЕ 24 РАКОМЕТ - НИКОЈ БЕ НИКОЈ !
Па изел некој ќотек дека он со неговото порталче ставаше слики од пред утакмица, демек ете јаки сме, во Скопје ви дојдовмеAj be priberise malce nikoj ne opravduva vakvo nesto. Vie napagjavte prvi so Borko. Pod itno treba da se smirat strasti a ne dodatno da se palis I nabivas tenzija
Секое гостување во то селото, вие напаѓате некој. Пред некоја година управата нешто ја чачкавте, играчите, физиотерапефтот СЛУЖБЕНИ ЛИЦА, ги начекавте ракометарите Струга по КЛУБСКИ тренерки, стикери му лепевте. Денес напаѓана обична публика, нападнати роднини на наш ракометар денес на странец оти се радвале на голој, на пат за Битола нападната битолска кола со камења, а ти ми збораш за Борко? 4 утакмици седи на средина НИКОГАШ влакно не му фалело, а последниот пат во цела тензија НАМЕРНО преку сите сакаше да помини втерен да влези, а пред то 60 минути се виличи провоцира, ДА ЌУТИМЕ? ДА НЕ ЈА СИЛИМЕ? МРШ ајде таму МИЗЕРИИ ЕДНИ ! Ајде утре ќе видиме во билтените на МВР колку ќе има пријави за напади. Ај сиктер таму.Aj be priberise malce nikoj ne opravduva vakvo nesto. Vie napagjavte prvi so Borko. Pod itno treba da se smirat strasti a ne dodatno da se palis I nabivas tenzija