Фан клуб: РК Пелистер

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
809
Поени од реакции
1.495
Член од
15 јули 2016
Мислења
334
Поени од реакции
796
Mnogu losh dizajnot na majcite za proslavata....kako nekoe dete da go ima praeno
Slabo so marketingot ovaa uprava, ke mora da se podobrat vo toj del

Член од
6 февруари 2011
Мислења
875
Поени од реакции
3.792
Mnogu losh dizajnot na majcite za proslavata....kako nekoe dete da go ima praeno
Slabo so marketingot ovaa uprava, ke mora da se podobrat vo toj del
Истото сакав да го пишам,лош дизајн општо клубот е на многу ниско маркетинг ниво. Тргнувајки од страната кога ќе влезиш во делот историја косата да ти се крени. Фан шопот ни онлајн до достава функционира ни па има кај да одиш да купиш лично. Мора името Пелистер максимално да го искористат а со тоа и средствата ќе се зголемат. Систем за карти скенери на врата итн. Ако незнат како има маркетинг агенци…

Член од
25 август 2011
Мислења
177
Поени од реакции
1.098
Ako nisto drugo Zoki ja svati greskata so “podadenata raka” so Vardar, i taka politicki od okolu za incidentite gi nakrivi samo niv “drugiot tabor”

Член од
28 септември 2011
Мислења
752
Поени од реакции
1.101
Ete funkcioniral fan shopot , i ne trebalo tie da se borat za da ne prodavat drugite tuku od nebo da padni, i aman be ovie od vardar so go napadnaja stole 100 pati se ogradi coeko

Член од
15 јули 2016
Мислења
334
Поени од реакции
796
Neoficijalno...se zbora za Duarte, lani so potpisa za Vardar, lev bek portugalec....i za Manaskov...pak ke recam muabeti carsiski

Член од
6 февруари 2011
Мислења
875
Поени од реакции
3.792
Neoficijalno...se zbora za Duarte, lani so potpisa za Vardar, lev bek portugalec....i za Manaskov...pak ke recam muabeti carsiski
Дуарте ќе оди на печалба во Саудиска, лево ги имаме Ојлевски и Цветко треба некој да отпадни од состав, од една страна го имаме Гоце кој рака на срце топ си ја изработи сезоната и не би било фер да отпадни а од друга страна,Цветко кој е талент и допрва неговото доаѓа. Манасков секско е екстра засилување.

Член од
15 јули 2016
Мислења
334
Поени од реакции
796
Дуарте ќе оди на печалба во Саудиска, лево ги имаме Ојлевски и Цветко треба некој да отпадни од состав, од една страна го имаме Гоце кој рака на срце топ си ја изработи сезоната и не би било фер да отпадни а од друга страна,Цветко кој е талент и допрва неговото доаѓа. Манасков секско е екстра засилување.
Ne ovaj brazilecot so igra sega, ovaj e portugalec, potpisa ama ne dojde vo 1961 otkako gi kaznija

Член од
24 јуни 2022
Мислења
370
Поени од реакции
934
Od levite krila go zabiravi i Atanasievic, pa taka Manaskov e visko i ne ni treba. Na krila sme pokrieni, treba da se nosat zasiluvana bekovskite pozicii i centralen bek

Kajgana Shop

На врв Bottom