Фан клуб: РК Пелистер

П

Пљампач

Гостин
Титулата во првенството ја има тежината а нас не делат уште две победи или реми и победа ако гледаме математички.
Единствено шо треба е да не загубат наредно коло во Охрид и да се спрема големо славје во последно коло во Битола.

Нема џентлменство за жал во другиот табор и играчки и навивачки. Читајте какви погрдни и навредливи коментари има на нивниот фан-клуб, чоек сварно да се згрози. Денешниот меч го претставија како да сме изгубиле со 10 разлика а не со 1 гол при кој имавме и напад за израмнување.
Борко ја доведва секоја утакмица на раб на инцидент а и поголемиот дел од играчите провоцираат обична публика.Среќа денес немаше навивачи на трибините, ќе имаше голем инцидент и прашање дали мечот ќе завршеше.Да не заборајме дека се работи за репрезентативци на ова држава. Ама нека им служи на чест.
Незнам шо да се очекува од нив ќните играчи кога поголемиот дел се и партиски активисти, тераат партиски пропаганди преку клубот.
Секоја чест на неколку членој на форумот шо се коректни и реални во излагањата , па можи да се дискутира со нив а грото се њоњовци и нема шанса да размениш мислења на форумот.
Игнорирајте ги провокациите и не го релативизирајте успехот шо е/ќе биди достигнат оваа сезона.
Ние треба да сме среќни шо одиме од сезона во сезона чекор напред. Лани за малце двете титули ни избегаја од раце, годинава на дофат е втората од трите титули оваа сезона, пошо да не заборајме дека суперкупот го освоивме ова сезона.

Нека расти клубот, успесите полека ќе се нижат. Догодина има најава за нови спонзори и поголем буџет од постоечкиот, се зависи од нас и дали ќе го освоиме певенството.

Само Пелистер - Само Битола !

Член од
30 август 2012
Мислења
3.629
Поени од реакции
6.405
Добро бе има некој нормален судија , делегат шо е да е во ова држава !!!

Значи онај Борко свињата ја претера на секое се објаснува со публика , кај го има ова бе во првенство на Уганда или каде .
Последно почна и Тале истото .
Ова не е нормално шо ги толерираат , одма дај му две минути и ајт и курац .

Шо сака да постигни некој да влези на терен да го нокаутира и да оди во затвор за таа свињата гнасна.

Ако бе РФМ се да ви ебам , ќе земите некој на душа ќе му пукни филмот ќе влези на терен ќе го накаутира на сред утакмица, треба за оние сељаците по затвори да се влечка .

Да ти се одмили и ракомет и све да ви ебам сељаци гнасни (Борко и Тале) и преку к@р кој освои и првенство и куп , мислам ако продолжат вака ќе се напрај циркузи.

п.с. за утакмицата не ми се ни коментира , оние ако стигнале да судат 1/2 лига шампиони во ракомет жени да ти се одмили и спортот и све.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
п.с. за утакмицата не ми се ни коментира , оние ако стигнале да судат 1/2 лига шампиони во ракомет жени да ти се одмили и спортот и све.
Богами. Ја уште се чудам како на минута ипол до крај ви ја дадоа вас топката, кога Стоилов изведува 9-метри, а оној Суси до него го дошол непрописно, и место да му дадат него 2 минути исклучување и нов прекршок за Вардар, они вас ви ја дадоа топката.

Член од
24 јуни 2022
Мислења
364
Поени од реакции
911
Cestitki za titulata, no osvoena so golema pomos na sudiite.
Ke go komentiram samo posledniot napad na vardar, aba ne mozi posledan napad da trae 52 sekundi(Nacevski i Nikoloc vo bt pred edna nedela vo poslednite 40 sek 2 napadi ni zedoja) kriminal, aj so dozvolija 52 sek da trae neaktiven napad, tuku ne go isklucija Talevski koga mu bese odzemena topkata na 10 sek do kraj toj mesto da ja ostaj na parket ja sutka vo gol posle sudisko svirce. Sekade vo svet so normalni sudii toa e 2 min isklucuvane pa i penal za protivnikot.
E sega mislam deka ima i vo Skopje nekoj koj prati rakomet i pred 2014 odnosno i pred erata na Samsonenko odnosno so razbira rakomet i ke go priznea kriminalnoto sudene eta barem vo poslednite 60 sek.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.629
Поени од реакции
6.405
Богами. Ја уште се чудам како на минута ипол до крај ви ја дадоа вас топката, кога Стоилов изведува 9-метри, а оној Суси до него го дошол непрописно, и место да му дадат него 2 минути исклучување и нов прекршок за Вардар, они вас ви ја дадоа топката.
Ај бе не дрви ...

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Ај бе не дрви ...
Клучна ситуација на 90 секунди до крај при 2 разлика за Вардар ви подарија напад, а требаше да ве остават без играч. Плус плачеш за Тале што покажува накај публика по секој гол, а оној Суси некои гестикулации дека пожем има он јајца што прави накај тие неколку на Вардар после пенали, што не ги коментираш да бидеме еднакво искрени сите. Ама не, само од ваша перспектива што ви одговара да се коментира. Ваш играч го гаѓаше тренерот на Вардар со шише. Кај е тоа да се спомне. Ама не, се само вие сте жртви.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.629
Поени од реакции
6.405
Клучна ситуација на 90 секунди до крај при 2 разлика за Вардар ви подарија напад, а требаше да ве остават без играч. Плус плачеш за Тале што покажува накај публика по секој гол, а оној Суси некои гестикулации дека пожем има он јајца што прави накај тие неколку на Вардар после пенали, што не ги коментираш да бидеме еднакво искрени сите. Ама не, само од ваша перспектива што ви одговара да се коментира. Ваш играч го гаѓаше тренерот на Вардар со шише. Кај е тоа да се спомне. Ама не, се само вие сте жртви.
Абе "стручњаку" ок е . Ако за тебе е ОК онакво однесување на таа свињата оди гледај задруга

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Абе "стручњаку" ок е . Ако за тебе е ОК онакво однесување на таа свињата оди гледај задруга
Не го сакам ја него, ама не гледам како крши правила. Ако неговото однесување е за задруга, ова однесување за кај е?

А еве ти го Суси како изводеше дека он има јајца големи после голови накај публика. А да не збориме што Недановски со шише го гаѓал. Ако ти сметаат Тале и Борко, сигурно и ова не го одобруваш.

Последно уредено:
Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Не го сакам ја него, ама не гледам како крши правила. Ако неговото однесување е за задруга, ова однесување за кај е?

А еве ти го Суси како изводеше дека он има јајца големи после голови накај публика. А да не збориме што Недановски со шише го гаѓал. Ако ти сметаат Тале и Борко, сигурно и ова не го одобруваш.
Прај малку разлика провокација со прославување, всала немаше ваша публика да ја провоцира, него го прославуваше голот со своите фанови

Член од
25 август 2019
Мислења
330
Поени од реакции
486
NAJSRAMNATA utakmica ova bese denes...... stalno imalo sudii nakolneti kon nekoj ili za nesto... ama ova bese najgolemoto dno posebno za miravci gi boli oti ke ja izgubat titulata... ama sramot odamna go nema ama zato nekoj den ke se vrati kotekot ;) pozdrav i za brzo se nadevam cela Bitola ke slavime kako so zasluzvame!

SAMO PELISTER SAMO BITOLA ! ! !

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
всала немаше ваша публика да ја провоцира, него го прославуваше голот со своите фанови
Ма немој, јас бев во сала, и имаше неколку луѓе со вардар дресови, имаше и неколку 4-5 од постарите навивачи што беа подоле, од Скопје што беа дојдени. Го свиревме ние, група од 4 пеналот, и накај нас се сврте.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.469
Поени од реакции
8.612
Јас пак ќе ја побарам вината само кај нас без разлика шо не дупат кој како ќе стигни и за тоа совет пред се за управата да не бараат изземање на некој судии туку да ги бараме намерно тие шо не оштетуваат сите овие години по еден ќотек до посер пред сала и да не му текни никогаш повеќе да не дупат курле мадле оти вака секоја сезона ќе не јадат годинава 1963 а следната фабриката за апчиња

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.693
Ма немој, јас бев во сала, и имаше неколку луѓе со вардар дресови, имаше и неколку 4-5 од постарите навивачи што беа подоле, од Скопје што беа дојдени. Го свиревме ние, група од 4 пеналот, и накај нас се сврте.
БооооооОооооОоООооо дури 9 души бевте за брендот? Па вас не заслужвајте ни јајца да ви покажва, треба да сте среќни шо барем некој ви обрнал внимание.

Kajgana Shop

На врв Bottom