RedBlack
Grof
- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 4.731
- Поени од реакции
- 3.114
Ne cinat I ovieЕве го Јовиќ ги бара Начевски и Николов - https://24rakomet.mk/јовиќ-кога-играат-најдобрите-клубови/
Ne cinat I ovieЕве го Јовиќ ги бара Начевски и Николов - https://24rakomet.mk/јовиќ-кога-играат-најдобрите-клубови/
Со Борко пијат кафе.Ne cinat I ovie
Богами. Ја уште се чудам како на минута ипол до крај ви ја дадоа вас топката, кога Стоилов изведува 9-метри, а оној Суси до него го дошол непрописно, и место да му дадат него 2 минути исклучување и нов прекршок за Вардар, они вас ви ја дадоа топката.п.с. за утакмицата не ми се ни коментира , оние ако стигнале да судат 1/2 лига шампиони во ракомет жени да ти се одмили и спортот и све.
Ај бе не дрви ...Богами. Ја уште се чудам како на минута ипол до крај ви ја дадоа вас топката, кога Стоилов изведува 9-метри, а оној Суси до него го дошол непрописно, и место да му дадат него 2 минути исклучување и нов прекршок за Вардар, они вас ви ја дадоа топката.
![]()
Клучна ситуација на 90 секунди до крај при 2 разлика за Вардар ви подарија напад, а требаше да ве остават без играч. Плус плачеш за Тале што покажува накај публика по секој гол, а оној Суси некои гестикулации дека пожем има он јајца што прави накај тие неколку на Вардар после пенали, што не ги коментираш да бидеме еднакво искрени сите. Ама не, само од ваша перспектива што ви одговара да се коментира. Ваш играч го гаѓаше тренерот на Вардар со шише. Кај е тоа да се спомне. Ама не, се само вие сте жртви.Ај бе не дрви ...
Абе "стручњаку" ок е . Ако за тебе е ОК онакво однесување на таа свињата оди гледај задругаКлучна ситуација на 90 секунди до крај при 2 разлика за Вардар ви подарија напад, а требаше да ве остават без играч. Плус плачеш за Тале што покажува накај публика по секој гол, а оној Суси некои гестикулации дека пожем има он јајца што прави накај тие неколку на Вардар после пенали, што не ги коментираш да бидеме еднакво искрени сите. Ама не, само од ваша перспектива што ви одговара да се коментира. Ваш играч го гаѓаше тренерот на Вардар со шише. Кај е тоа да се спомне. Ама не, се само вие сте жртви.
Не го сакам ја него, ама не гледам како крши правила. Ако неговото однесување е за задруга, ова однесување за кај е?Абе "стручњаку" ок е . Ако за тебе е ОК онакво однесување на таа свињата оди гледај задруга
Прај малку разлика провокација со прославување, всала немаше ваша публика да ја провоцира, него го прославуваше голот со своите фановиНе го сакам ја него, ама не гледам како крши правила. Ако неговото однесување е за задруга, ова однесување за кај е?
А еве ти го Суси како изводеше дека он има јајца големи после голови накај публика. А да не збориме што Недановски со шише го гаѓал. Ако ти сметаат Тале и Борко, сигурно и ова не го одобруваш.
![]()
Ма немој, јас бев во сала, и имаше неколку луѓе со вардар дресови, имаше и неколку 4-5 од постарите навивачи што беа подоле, од Скопје што беа дојдени. Го свиревме ние, група од 4 пеналот, и накај нас се сврте.всала немаше ваша публика да ја провоцира, него го прославуваше голот со своите фанови
БооооооОооооОоООооо дури 9 души бевте за брендот? Па вас не заслужвајте ни јајца да ви покажва, треба да сте среќни шо барем некој ви обрнал внимание.Ма немој, јас бев во сала, и имаше неколку луѓе со вардар дресови, имаше и неколку 4-5 од постарите навивачи што беа подоле, од Скопје што беа дојдени. Го свиревме ние, група од 4 пеналот, и накај нас се сврте.