Фан клуб: РК Пелистер

Член од
27 февруари 2017
Мислења
1.147
Поени од реакции
895
ГРЕОЈ ВАШИ ,ПАЦИЕНТИ ЕДНИ ,МРШ СИТЕ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ ОД БАБИЧ ДО ТАНКОВСКИ СЕЛАНИ ЕДНИ АЈ ГИТЛА

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.664
Страмота треба уште вечерва да се набркаат Мандалинич и Бабич толкава група лузери никош немало во Пелистер. Бабич генијалец по секој тајмаут ја губат топката ова можи само на Бабич да му се случи.

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Секоја чест за Бабич мастерклас, во најбитниот момент без пивот со Танкоски во напад. Генијалец.
Да бев таму ќе му свршев на таа лејката празна.
Срамота е некој да бара вина во судењето за ова што се случи денес.

Последно уредено:
Член од
30 август 2012
Мислења
3.610
Поени од реакции
6.344
Секоја чест за Бабич маатерклас, во најбитниот момент без пивот со Танкоски во напад. Генијалец.
Да бев таму ќе му свршев на таа лејкара празна.
Срамота е некој да бара вина во судењето за ова што се случи денес.
Абе ти гледаш ракомет или рагби?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Пак нека остат да му судат овие пациентите ....
Срамота е воопшто да се спомнуваат судиите. 4-5 разлика имаше Пелистер на 15тина минути до крај. И да имаа некои грешки судиите ( а немаа) во тие минути, немаше да го загубат мечот ако имаа карактер. Едноставно Вардар е тим со карактер и овој пресврт баш го добија на карактер, а не на некој си квалитет, поготово со Њокасиве во тимот кои влагаа од грешка во грешка.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.718
Поени од реакции
4.507
Треба дресовите да им ги соблечете на пола пат. Срамота за сите ваши играчи.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Абе ти гледаш ракомет или рагби?
Абе брат, на секое да те сечат судиите, на оној резултат треба аматер да си да изгубиш утакмица. Далеку подобро беше судењето од Битола според мене, никаков импакт немаше врз резултатот.

Пак ќе речам, треба елементарни познавања од ракомет да немаш за да го направиш оној потез без пивот во најбитниот момент од утакмицата да играш, со четири бека и тоа кој го ставаш како четврт бек...

Член од
30 август 2012
Мислења
3.610
Поени од реакции
6.344
Срамота е воопшто да се спомнуваат судиите. 4-5 разлика имаше Пелистер на 15тина минути до крај. И да имаа некои грешки судиите ( а немаа) во тие минути, немаше да го загубат мечот ако имаа карактер. Едноставно Вардар е тим со карактер и овој пресврт баш го добија на карактер а не на некој си квалитет, поготово со Њокасиве во тимот кои влагаа од грешка во грешка.
Те праша ли некој за мислење ?

Член од
30 август 2012
Мислења
3.610
Поени од реакции
6.344
Абе брат, на секое да те сечат судиите, на оној резултат треба аматер да си да изгубиш утакмица. Далеку подобро беше судењето од Битола според мене, никаков импакт немаше врз резултатот.

Пак ќе речам, треба елементарни познавања од ракомет да немаш за да го направиш оној потез без пивот во најбитниот момент од утакмицата да играш, со четири бека и тоа кој го ставаш како четврт бек...
Изгледај ќе видиш кое рагби се играше во нивна одбрана , виде ли играч да му исклучат ?
Клучна беше повредата на Периќ , отсуство на Табоада и шо судиите му дозволија рагби да играт во одбрана без исклучување .
Тоа е тоа нема шо да му се замерува за ова утакмица изгинаа сите , џабе стрели кон играчите , Танкоски толку знај , немаме друг кој да стави ..тоа е тоа..
Како и да е небитен е купот барем за мене , белки ќе му дојди памет да не играт со Вардар со овие судии другата година.
Автоматски споено мислење:

Maлце си нервозен.
Ич не сум нервозен, напишав и претходно после изгубената во Битола за титула сакам Вардар и купот да земи...
За разлика од таа сега изгинаа играчите на Пелистер и тоа е тоа ....
А вие гледајте си фан клубот Вардар , не знам шо се објаснувате тука ?
Автоматски споено мислење:

Извини, друг пат ќе те прашам.
Ок

Kajgana Shop

На врв Bottom