- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.147
- Поени од реакции
- 895
ГРЕОЈ ВАШИ ,ПАЦИЕНТИ ЕДНИ ,МРШ СИТЕ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ ОД БАБИЧ ДО ТАНКОВСКИ СЕЛАНИ ЕДНИ АЈ ГИТЛА
Абе ти гледаш ракомет или рагби?Секоја чест за Бабич маатерклас, во најбитниот момент без пивот со Танкоски во напад. Генијалец.
Да бев таму ќе му свршев на таа лејкара празна.
Срамота е некој да бара вина во судењето за ова што се случи денес.
Срамота е воопшто да се спомнуваат судиите. 4-5 разлика имаше Пелистер на 15тина минути до крај. И да имаа некои грешки судиите ( а немаа) во тие минути, немаше да го загубат мечот ако имаа карактер. Едноставно Вардар е тим со карактер и овој пресврт баш го добија на карактер, а не на некој си квалитет, поготово со Њокасиве во тимот кои влагаа од грешка во грешка.Пак нека остат да му судат овие пациентите ....
Абе брат, на секое да те сечат судиите, на оној резултат треба аматер да си да изгубиш утакмица. Далеку подобро беше судењето од Битола според мене, никаков импакт немаше врз резултатот.Абе ти гледаш ракомет или рагби?
Те праша ли некој за мислење ?Срамота е воопшто да се спомнуваат судиите. 4-5 разлика имаше Пелистер на 15тина минути до крај. И да имаа некои грешки судиите ( а немаа) во тие минути, немаше да го загубат мечот ако имаа карактер. Едноставно Вардар е тим со карактер и овој пресврт баш го добија на карактер а не на некој си квалитет, поготово со Њокасиве во тимот кои влагаа од грешка во грешка.
Извини, друг пат ќе те прашам.Те праша ли некој за мислење ?
Maлце си нервозен.Те праша ли некој за мислење ?
Изгледај ќе видиш кое рагби се играше во нивна одбрана , виде ли играч да му исклучат ?Абе брат, на секое да те сечат судиите, на оној резултат треба аматер да си да изгубиш утакмица. Далеку подобро беше судењето од Битола според мене, никаков импакт немаше врз резултатот.
Пак ќе речам, треба елементарни познавања од ракомет да немаш за да го направиш оној потез без пивот во најбитниот момент од утакмицата да играш, со четири бека и тоа кој го ставаш како четврт бек...
Ич не сум нервозен, напишав и претходно после изгубената во Битола за титула сакам Вардар и купот да земи...Maлце си нервозен.
ОкИзвини, друг пат ќе те прашам.