Фан клуб - РК Вардар

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Срандард муабет од тебе а ние ги добиваме со инфракт завршница од +1 :masa:
Тој е инкерот во Форум Кру особено кога ќе се избаци во зелена маица, тогаш или губи ФК/РК или стентови ставаме одма после утакмица. :pos:.
Гарант утре ќе ја гледа утакмицата во зелено маиче со Скопско (битолско или кавадаречко) лименка.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
EhfTV, 2.49 евра за да ја гледаш само оваа утакмица, не е нешто страшно, само ме чуди што Арена од толку канали, пренос ќе дава само од Војводина - Кил, а не и Вардар...

Attachments

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Ćudno Arena da ne dava nigde.. Ima nekoi glupi rakometi prenesuvaat, Gorenje nešo, a ova nema.. Čudno.
Денеска им игра Војводина со Кил, ако не се лажам. Плус и има фудбал Лига нации игра Србија. Тоа им се приоритетите денеска.

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Денеска им игра Војводина со Кил, ако не се лажам. Плус и има фудбал Лига нации игра Србија. Тоа им се приоритетите денеска.
Србија игра од 20.45, до тогаш Вардар веќе ќе е завршена, играчите ќе се качени во авион :D од 13 канали вкупно, да не даваат пренос од Мелсунген - Вардар, а да има некоја утакмица од црногорска лига од пред месец дена е голема глупост...

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Србија игра од 20.45, до тогаш Вардар веќе ќе е завршена, играчите ќе се качени во авион :D од 13 канали вкупно, да не даваат пренос од Мелсунген - Вардар, а да има некоја утакмица од црногорска лига од пред месец дена е голема глупост...
За жал, Арена ги има откупено правата, така што тие самите си одлучуваат. Нашиве од МРТ минатата сезона откупија некако преку Арена ми се чини, оваа ништо...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Па чим нема на ниедна Арена пренос нека дозволат пренос да дава МТВ. Срамота е да нема Вардар пренос на ниедна тв.
Кој тоа треба да дозволи? Платил МТВ за да емитува?:pos:

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Pa ako nema nigde prenos togaš teško da ima i na xclusive kanalot na YouTube. Eventualno da ima on Ehf tv pa od tamo da strima, ama riskantno e toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom