Фан клуб - РК Вардар

Срандард муабет од тебе а ние ги добиваме со инфракт завршница од +1 :masa:
Тој е инкерот во Форум Кру особено кога ќе се избаци во зелена маица, тогаш или губи ФК/РК или стентови ставаме одма после утакмица. :pos:.
Гарант утре ќе ја гледа утакмицата во зелено маиче со Скопско (битолско или кавадаречко) лименка.

Нема да има ТВ пренос, ќе мораме на stream:

Нема да има ТВ пренос, ќе мораме на stream:
Ćudno Arena da ne dava nigde.. Ima nekoi glupi rakometi prenesuvaat, Gorenje nešo, a ova nema.. Čudno.

EhfTV, 2.49 евра за да ја гледаш само оваа утакмица, не е нешто страшно, само ме чуди што Арена од толку канали, пренос ќе дава само од Војводина - Кил, а не и Вардар...

Attachments

• РКВ.png
    РКВ.png
    554,3 KB · Прегледи: 18
Ćudno Arena da ne dava nigde.. Ima nekoi glupi rakometi prenesuvaat, Gorenje nešo, a ova nema.. Čudno.
Денеска им игра Војводина со Кил, ако не се лажам. Плус и има фудбал Лига нации игра Србија. Тоа им се приоритетите денеска.

Денеска им игра Војводина со Кил, ако не се лажам. Плус и има фудбал Лига нации игра Србија. Тоа им се приоритетите денеска.
Србија игра од 20.45, до тогаш Вардар веќе ќе е завршена, играчите ќе се качени во авион :D од 13 канали вкупно, да не даваат пренос од Мелсунген - Вардар, а да има некоја утакмица од црногорска лига од пред месец дена е голема глупост...

Србија игра од 20.45, до тогаш Вардар веќе ќе е завршена, играчите ќе се качени во авион :D од 13 канали вкупно, да не даваат пренос од Мелсунген - Вардар, а да има некоја утакмица од црногорска лига од пред месец дена е голема глупост...
За жал, Арена ги има откупено правата, така што тие самите си одлучуваат. Нашиве од МРТ минатата сезона откупија некако преку Арена ми се чини, оваа ништо...

Па чим нема на ниедна Арена пренос нека дозволат пренос да дава МТВ. Срамота е да нема Вардар пренос на ниедна тв.
Кој тоа треба да дозволи? Платил МТВ за да емитува?:pos:

Pa ako nema nigde prenos togaš teško da ima i na xclusive kanalot na YouTube. Eventualno da ima on Ehf tv pa od tamo da strima, ama riskantno e toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom