- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 9.602
I mene mi se dopadna kako odigra maliot.Стаменковиќ мушки играње, браво!
I mene mi se dopadna kako odigra maliot.Стаменковиќ мушки играње, браво!
Ne gi tepame tamo Melsungen za 10 životi. Jedino poslednata vo Skopje koa ke bidat plasirani, pa Parondo iskoči so vtora postava togaš bi možele da se nadevame na nešto.Vo Germanija uspeh ke bide da ne doživeeme visok poraz.tepame so melsungen takvo cuvstvo imam ke gi iznenadime bas koga ne ocekuvaat
nikad ne se znae brat veruvajNe gi tepame tamo Melsungen za 10 životi. Jedino poslednata vo Skopje koa ke bidat plasirani, pa Parondo iskoči so vtora postava togaš bi možele da se nadevame na nešto.Vo Germanija uspeh ke bide da ne doživeeme visok poraz.
Не си сериозен и тиГо имаме и Стаменковиќ на десен бек, со Прилеп добро одиграл, сега му е шанса да се докаже и да си фати место во Вардар за во иднина.
Ако не е спремен да одговори на предизвикот нема што да бара кај нас, разбирам и младост и неискуство ама на 20 години веќе треба да е готов играч, нема што да се чека тука, ако сега не се избори за место подобро нека оди во клуб кај што ќе има минутажа и ќе може да напредува, во спротивно ќе биде вечна резерва и на крај просечен играч за домашно првенство, исто важи и за Марио Стојановски, Ќосевски, Богдановски...
Низ годините еден куп неамбициозни играчи држевме како резерви кои немаа никаква улога во тимот, а си лапаа плата.
Стаменковиќ беше сосема добар во Голден Арт и против посилни екипи знаеше многу добро да одигра, не бркаше никаква статистика, тимски играч.Не си сериозен и ти
Каков црн Стаменковиќ. Тоа се играчи за ротација со треторазредни екипи.
Разлика од македонските бекови може да направат само Митеви браќата и евентуално Павле Атанасијевиќ, иако и овој ми оди накај просек како одминува времето (иако има желба и пркос за надигрување). Ние овие тројца никогаш нема да можеме да ги потпишеме.
Ќосевски е сосема солиден за десно крило и кога ќе се пензионира Гоце, може комотно да ја тера таа улога. Нешто ко Бутинот на времето
Мелсунген има да не распука 20 разлика утре, чисто да не летаме многу.
Не мислев конкректно за натпреварот утре, таму и Вардар од 2017 година да искочи на терен прашање е дали ќе победи, зборам општо за наредниот период кога ќе играме без Јагуриновски.Не си сериозен и ти
Разлика од македонските бекови може да направат само Митеви браќата и евентуално Павле Атанасијевиќ, иако и овој ми оди накај просек како одминува времето (иако има желба и пркос за надигрување). Ние овие тројца никогаш нема да можеме да ги потпишеме.
Ќосевски е сосема солиден за десно крило и кога ќе се пензионира Гоце, може комотно да ја тера таа улога. Нешто ко Бутинот на времето
Mоже и тоа како да го замени, само проблемот кај нас е што тие ракометари сеуште немаат самодоверба за појаки натпревари. На такви ракометари треба да им се дава константно шанса и народски кажано треба да се чекаат. Секако ако се талентирани ракометари, а кај Стаменковиќ видов дека има потези и убаво движење и техника. Е сеа ми се виде низок и ситен за десен бек. Да не знае некој колку е висок Стаменковиќ?Не мислев конкректно за натпреварот утре, таму и Вардар од 2017 година да искочи на терен прашање е дали ќе победи, зборам општо за наредниот период кога ќе играме без Јагуриновски.
Муабетот ми е ако Стаменковиќ не може да го замени Томи и не барем приближен квалитет како него, дека тогаш нема потреба да го држиме.
Не претерувај ,факт е дека се подобри и пораз не ни бега но мислам ќе пружат отпор. Мислам дека ги преценуваш .Не се ниту Барса ниту Веспрем.20 разлика па не знам дека некој изгубил толку.Не си сериозен и ти
Така е зборот, ама ќе не растурат лабаво со сигурност.Не претерувај ,факт е дека се подобри и пораз не ни бега но мислам ќе пружат отпор. Мислам дека ги преценуваш .Не се ниту Барса ниту Веспрем.20 разлика па не знам дека некој изгубил толку.
.
Срандард муабет од тебе а ние ги добиваме со инфракт завршница од +1Така е зборот, ама ќе не растурат лабаво со сигурност.
Ја почнаа бундес лигата со скор 5-1, со победа на гости кај Кил и единствен пораз кај РНЛ.
Го згазија Порто на гостински терен.
Луѓето често имаат нереални желби, факт е дека за утрешниот меч немаме квалитет да се носиме.