Фан клуб - РК Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.577
Поени од реакции
29.199
Ама Диви се разбрани и нагазнаа :)
Добро е што остануваат во Европа, барем ќе бидат поизморени за нашите дуели, е лошото е што со пласманот понатам ќе влезат многу помотивирани во нашиот дуел.
Да да Диви се разбрани па цела публика пее Диви диви ајде Борко нека се разбрани па ние ке пееме Диви педерчето:pos2:

--- надополнето ---

Едит: Види ги 4 гола ако не се лажам примија а со играч повеќе се!Абе сред автокоманда ги ебеме со над 10 разлика :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.130
Поени од реакции
75.087
Таман се мислев дали да го посетам мечов во живо после циркузот што се случува во последниве три години (пред три години, џандарите не излупа пред врата, па мешаници на трибина, ништо не видовме од утакмицата, преклани дојдовме 200+ души, 100-тина влегоа, дел од другите беа приморани да си отидат, а дел влегуваа од кај ќе стигнат па дури и од влезот на Пирати :pos:, за ланската година да доживееме да ни дадат ЦЕЛИ 50-ина карти (јас ја имав среќата да влезам) па изгледавме дури 15 минути од мечот), и конечно дојде веста за следниов меч. Раководството на Металург ни дава 50 карти и плус КАРТИ ВО ПРОДАЖБА НЕМАЛО!!!
Па пичка ли им материна нивна, кога они одат кај нас, сите фанови на вардар не гужваат на една трибина, за копилињата да си го дрват на цела трибина, а тука неможеле да одвојат ниту 100 карти. Нели по закон ни следуваат 10% од салата, или па 5%. Ако таа во Автокоманда собира 2000 гледачи ондак, по некоја логика ни следуваат 200 карти ако е 10% или 100 ако е 5% законот...
Мамицата нивна, се надевам Вардар ќе ги торпедира во четврток!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.577
Поени од реакции
29.199
Таман се мислев дали да го посетам мечов во живо после циркузот што се случува во последниве три години (пред три години, џандарите не излупа пред врата, па мешаници на трибина, ништо не видовме од утакмицата, преклани дојдовме 200+ души, 100-тина влегоа, дел од другите беа приморани да си отидат, а дел влегуваа од кај ќе стигнат па дури и од влезот на Пирати :pos:, за ланската година да доживееме да ни дадат ЦЕЛИ 50-ина карти (јас ја имав среќата да влезам) па изгледавме дури 15 минути од мечот), и конечно дојде веста за следниов меч. Раководството на Металург ни дава 50 карти и плус КАРТИ ВО ПРОДАЖБА НЕМАЛО!!!
Па пичка ли им материна нивна, кога они одат кај нас, сите фанови на вардар не гужваат на една трибина, за копилињата да си го дрват на цела трибина, а тука неможеле да одвојат ниту 100 карти. Нели по закон ни следуваат 10% од салата, или па 5%. Ако таа во Автокоманда собира 2000 гледачи ондак, по некоја логика ни следуваат 200 карти ако е 10% или 100 ако е 5% законот...
Мамицата нивна, се надевам Вардар ќе ги торпедира во четврток!!!
Зарем има и такви што се надеваат дека ке ни дадат некогаш над 50 карти?:toe:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
dali mozam da dobijam odgovor na prasanjevo:zosto komiti gi nema na mecevi na rk.vardar vo domasno prvenstvo,osven na mecevite so rk. metalurg?
kolku sto znam i rk kumanovo igra vo prva liga,i kumani ladno bez policiska pridruzba si se prosetaa do kale! ova go pisuvam od aspekt na toa sto SEKOGAS pretstavnici na komiti po mediumi potenciraat daka niv gi vrzuva ljubov i obvrska kon FK i RK "vardar"!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.577
Поени од реакции
29.199
dali mozam da dobijam odgovor na prasanjevo:zosto komiti gi nema na mecevi na rk.vardar vo domasno prvenstvo,osven na mecevite so rk. metalurg?
kolku sto znam i rk kumanovo igra vo prva liga,i kumani ladno bez policiska pridruzba si se prosetaa do kale! ova go pisuvam od aspekt na toa sto SEKOGAS pretstavnici na komiti po mediumi potenciraat daka niv gi vrzuva ljubov i obvrska kon FK i RK "vardar"!
Зошто тоа е наш проблем како и да е у право си али за болдот грешка голема никогаш и никаде не се изјавило а ваљда и нема да се изјави дека приоритет ни е РК само ФК!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.130
Поени од реакции
75.087
Затоа што идеме да го бодриме на дерби мечеви, каде што му е потребна нашата помош, а не за да спречиме прошетка на некои навивачи. Кажав и претходно, да беше Тинекс главен конкурент ќе одевме против Тинекс, да беше Преспа главен конкорент ќе одевме со нив...
Ме боли кур мене дали Кумани иделе на утакмици, дали шетале слободно....
Се навива колку што се може, си идеме на фудбал, за ракомет нема време секој викенд...
Кој може си следи, кој не ќе помага кога помошта е најпотребна.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
ИТНО !!!
СЕПАК ОДИМЕ НА РК Металург - РК ВАРДАР !!!
СОБИР ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА ВО 15;30ч!!!
АЈДЕ ДА НАПРАВИМЕ ЕДНА ИТНА МОБИЛИЗАЦИЈА ДА ВИДИМЕ КОЛКУ МОЖЕМЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ ЗА НЕПОЛНИ 5 ЧАСА ОД ПОЧЕТОКОТ!!!

П

Паспарту

Гостин
Зошто не се играат овие натпревари во Борис Трајковски, туку во вакви селски сали како оваа на Металург. Па во ОУ каде што учев имаше 10 пати подобра сала него оваа што ја имаат "автокомандосиве" : )

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Зошто не се играат овие натпревари во Борис Трајковски, туку во вакви селски сали како оваа на Металург. Па во ОУ каде што учев имаше 10 пати подобра сала него оваа што ја имаат "автокомандосиве" : )

една година имаше договор помеѓу вардар и металург да се играат во борис трајковски и тоа беше празник за ракометот ама не знам зашто не го продолжија тој тренд.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Ајде сите во автокоманда,ни дале 100 карти и повеќеее ова е најнова инфомрација од Комти! Сите на железничка во 15-30

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.130
Поени од реакции
75.087
Од кај па излезе сега ова со картиве и идењево. Вчера пред да си легнам читам на нашава страна како и официјално не одиме, и се враќам пред малку од факс и на улица начекувам деца од мое маало и такви ни во школо не отишле за да одат на утакмица. Ми викаат ајде спремај се, јас чуди се што утакмица има денес, и оп испадна дека ќе се идело ...
Со среќа на тие што ќе одат, јас сепак ќе се решам да ја гледам утакмицата, а не да измрзнам пред сала (а и немам време да стигнам...) :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.577
Поени од реакции
29.199
Од кај па излезе сега ова со картиве и идењево. Вчера пред да си легнам читам на нашава страна како и официјално не одиме, и се враќам пред малку од факс и на улица начекувам деца од мое маало и такви ни во школо не отишле за да одат на утакмица. Ми викаат ајде спремај се, јас чуди се што утакмица има денес, и оп испадна дека ќе се идело ...
Со среќа на тие што ќе одат, јас сепак ќе се решам да ја гледам утакмицата, а не да измрзнам пред сала (а и немам време да стигнам...) :)
Ај ќе се дружиме и ајде нека не израдува РК Вардар па у сабота и ФК...Мора да ја добиеме утакмицава многу ке биде значајно и наредни утакмици и во кале помотивирано ке ги дочекаме..башка ако не ја добиеме губам кладби со пола школо:pos2:

--- надополнето ---

100-140 комити влезени супер е доста добро се слушаат ехх ја не отидови без проблем влегле!:tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.130
Поени од реакции
75.087
Браво, браво, ете прв пат после 3-4 години не одам во Автокјоманда и се надевам дека од пред Тв ќе се израдувам на победава. Се слушаат нашиве колку толку, со оглед дека тапанот на Пирати владее :icon_mrgr
НАПРЕД ВАРДАР!!!
Продановииииќ, ајде да ги ебеме пичициве. Многу маваат матер им ебам, мора и нашивер пожустро да играат!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.130
Поени од реакции
75.087
Божеееее, не ми се верува што ни се случи. Ни ги исклучија и двата голмани. Бооооооооо

Kajgana Shop

На врв Bottom