dobro si imaat konekcii so trenerov ke se potpisat juzno amerikanci baska taman temperamentov ke im se vklopi za derbi so surive hahahhhRadi svetskoto site cekaat. Se pregovara so nekolku ali nikoj ne e potpisan, sakaa da pomine utakmicata u bt za da se ima pojasna slika. za nas prvenstvoto sega e zavrseno i moze da se fokusirame na baranje igraci i dopolnitelni voigruvanja.
Автоматски споено мислење:
2ca reprezentativci na argentina se vo igra.
Тоа би било фантастично. Плус одбрана е ѕвер Тимур, да не збориме како би влијаело неговото враќање на атмосферата во екипата.sto mislite za dibirov? zagreb nema da pomine grups LS, dalivbi vratile da ja zavrsi karierata kaj nas? ima mk pasos taka da ke se racuna za domasen igrac.
И тоа во пакет со Чупиќ,треба да му се најде некаква функција во клубов на Чупко.sto mislite za dibirov? zagreb nema da pomine grups LS, dalivbi vratile da ja zavrsi karierata kaj nas? ima mk pasos taka da ke se racuna za domasen igrac.
И тоа во пакет со Чупиќ,треба да му се најде некаква функција во клубов на Чупко.
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
sto mislite za dibirov? zagreb nema da pomine grups LS, dalivbi vratile da ja zavrsi karierata kaj nas? ima mk pasos taka da ke se racuna za domasen igrac.
Добро, тоа само кажува дека се свесни за недостатоците во екипата и работат на создавање на екипа за враќање на титулата.И среден бек имаат на пик ,ама не е за кажување уште сега, ќе почекаме уште малку.
Многу си негативен.Тим што сериозно планира да троши пари, веќе ќе имаше потпишано неколку играчи бар за наредна сезона
Толку еуфорија на темава, мислев којзнае кого сме потпишале. Ова излезе само на пик сме имале неколку, сме чекале СП да заврши
Ќе излезе на крај како засилувањата во ФК Вардар, ќе донесеме некој од трета француска лига и ќе го вратиме Мишевски
Ne go sporeduvaj Miho so kozarotТим што сериозно планира да троши пари, веќе ќе имаше потпишано неколку играчи бар за наредна сезона
Толку еуфорија на темава, мислев којзнае кого сме потпишале. Ова излезе само на пик сме имале неколку, сме чекале СП да заврши
Ќе излезе на крај како засилувањата во ФК Вардар, ќе донесеме некој од трета француска лига и ќе го вратиме Мишевски