Фан клуб - РК Вардар

Член од
13 јули 2024
Мислења
498
Поени од реакции
787
Radi svetskoto site cekaat. Se pregovara so nekolku ali nikoj ne e potpisan, sakaa da pomine utakmicata u bt za da se ima pojasna slika. za nas prvenstvoto sega e zavrseno i moze da se fokusirame na baranje igraci i dopolnitelni voigruvanja.
Автоматски споено мислење:

2ca reprezentativci na argentina se vo igra.
dobro si imaat konekcii so trenerov ke se potpisat juzno amerikanci baska taman temperamentov ke im se vklopi za derbi so surive hahahhh

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
sto mislite za dibirov? zagreb nema da pomine grups LS, dalivbi vratile da ja zavrsi karierata kaj nas? ima mk pasos taka da ke se racuna za domasen igrac.
Тоа би било фантастично. Плус одбрана е ѕвер Тимур, да не збориме како би влијаело неговото враќање на атмосферата во екипата.

Член од
27 септември 2015
Мислења
617
Поени од реакции
678
sto mislite za dibirov? zagreb nema da pomine grups LS, dalivbi vratile da ja zavrsi karierata kaj nas? ima mk pasos taka da ke se racuna za domasen igrac.
И тоа во пакет со Чупиќ,треба да му се најде некаква функција во клубов на Чупко.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Член од
23 март 2017
Мислења
403
Поени од реакции
727
Оној аргентинскиот голман Бар е топ голман , баш го гледав пријателскиот натпревар со Хрватска и од она што го видов типот првото полувреме бранеше , според мене за две класи подобар од ова моментално што го имаме ….

Член од
12 март 2023
Мислења
93
Поени од реакции
333
Чупиќ на функција во Вардар би било поголемо засилување отколку играч на терен. Да сум јас Михо тоа би ми била стратегијата - најголемите легенди да останат инволвирани во клубот и работат во позадина. Зошто САМО ТИЕ можат да го негуваат и пренесуваат на новите генерации оној пркос, инает, карактер, менталитет, дух кој го красеше Вардар едно десет години.

Тимур по крајот на кариерата сака да се враќа во Русија. Столе е веќе тука, така што од најголемите (за мене) остануваат Кара и Чупиќ.

И тоа во пакет со Чупиќ,треба да му се најде некаква функција во клубов на Чупко.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Автоматски споено мислење:

Кано, памтам дека услов на Тимур е тимот да игра во ЛШ.

Последно уредено:
Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
И среден бек имаат на пик ,ама не е за кажување уште сега, ќе почекаме уште малку.
Добро, тоа само кажува дека се свесни за недостатоците во екипата и работат на создавање на екипа за враќање на титулата.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Тим што сериозно планира да троши пари, веќе ќе имаше потпишано неколку играчи бар за наредна сезона :D

Толку еуфорија на темава, мислев којзнае кого сме потпишале. Ова излезе само на пик сме имале неколку, сме чекале СП да заврши :pos:
Ќе излезе на крај како засилувањата во ФК Вардар, ќе донесеме некој од трета француска лига и ќе го вратиме Мишевски :D

Член од
14 декември 2021
Мислења
821
Поени од реакции
3.236
Тим што сериозно планира да троши пари, веќе ќе имаше потпишано неколку играчи бар за наредна сезона :D

Толку еуфорија на темава, мислев којзнае кого сме потпишале. Ова излезе само на пик сме имале неколку, сме чекале СП да заврши :pos:
Ќе излезе на крај како засилувањата во ФК Вардар, ќе донесеме некој од трета француска лига и ќе го вратиме Мишевски :D
Многу си негативен.

Член од
30 декември 2014
Мислења
204
Поени од реакции
321

Ne go sporeduvaj Miho so kozarot

Kajgana Shop

На врв Bottom