Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
На крај ок резултат испадна. Во најлош случај сме втори.
Второ или трето не менува ништо, само првиот носи 1 бод повеќе.
Важно е Пелистер да не е прв.
Браво за вториот дел, одлично одиграно. Крсманчиќ излезе најдобро засилување сезонава. Гогов со 7 одбрани, злато вредни. Што то значи да фати нешто голманот...
Исто и Петриќ и Томи беа топ.
Со крпен состав, на нивни моментум, само 2 не тепаа, тоа е добар знак.
Сепак, малку и се опуштија на полувреме они, затоа ги фативме лабаво, па после се олади Фитиљпт и одма немаат никаква игра.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.946
Поени од реакции
15.090
Вардар 0 гол разлика
Алкалоид 8 гол разлика
Пелистер -8 гол разлика

Теоретски возможно е сите да бидеме на 0 гол разлика. Во тој случај господ знае како ќе се определи кој ќе пренесе 3 бодови.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.539
Поени од реакции
24.876
Вардар 0 гол разлика
Алкалоид 8 гол разлика
Пелистер -8 гол разлика

Теоретски возможно е сите да бидеме на 0 гол разлика. Во тој случај господ знае како ќе се определи кој ќе пренесе 3 бодови.
ma neka ide alkaloid so bod poveke ke tepame u autokomanda i bez zasiluvanja, so tie sto doagaat tepame i tamu i u bt...

Член од
4 март 2017
Мислења
2.242
Поени од реакции
6.445
Добро е што се вративме, зборува за духот на екипата, но онакви падови како во прво полувреме не смее да се случуваат па против кој било да играме!

Имам чуство дека сто пати го повторувам истово - не ми е јасно зошто е изоставуван Крсманчиќ уште од август? Вардар нема подобар играч на таа позиција од него, особено кога се вакви мечеви во прашање. Марио и Матија го немаат ни приближно неговото искуство, а не можат ни да се пофалат со некаква добра форма моментално, баш напротив. Прво Бутинот, сега Милано...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.656
Поени од реакции
4.298
Вардар 0 гол разлика
Алкалоид 8 гол разлика
Пелистер -8 гол разлика

Ваљда вкупна гол разлика, кај што најдобар ќе биде Пелистер изгледа.
Иначе Хориха многу глуп црвен, во гради директно му идеше Атанасијевиќ, место само да си го фати овој со лакт му влезе. Изгубени беа они во тие моменти, тука пропуштивме нерешено или може дури и победа.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.539
Поени од реакции
24.876
Ваљда вкупна гол разлика, кај што најдобар ќе биде Пелистер изгледа.
Иначе Хориха многу глуп црвен, во гради директно му идеше Атанасијевиќ, место само да си го фати овој со лакт му влезе. Изгубени беа они во тие моменти, тука пропуштивме нерешено или може дури и победа.
toa bese u zar na igra... nema sto da se lutime otide malku poostro, mozese i samo 2 min da dadat, taka moze i ke izvadevme nereseno.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Šo beše ova denes čoeče? :D. Prvoto poluvreme ne sakam ni da go komentiram. Užasen Espinja, go bušea od segde. Da imaše bar normalen nastap, nekoi 4-5 odbrani ke beše pomala negativa na poluvreme. Vaka otide na nevjerojatni minus devet so primeni 22 gola. E za vtoro mora da im se dade respekt golem na našive. Ti posle onakov debakl da iznajdeš sili i onaka mangupski da se vratiš e za medalja. Prvo za Milano, čoekot pokaža stručnost i postavi igra so koja maksimalno go svrte natprevarot. Sekoja čest za Krsmančič, pred se za pristapot i motivacijata a posle toa i za bušenjeto koe im go dae. Na teren deluvaše kao da go imame Kara u najbolji dani. Jedina zamerka za lošata odbrana koja ja odigra na krilo kade odstavaše epten prostor, a vo tie momenti moževme i kompletno da ja svrtime. Isto taka pofalba i za Tomi, vikajte me lud ama ja (posebno za derbi natprevarite so Pelister) pomiren sum koga e Tomi na desen, nego Margeli. Da, Margeli dade nekolku dobri gola vo prvo, no povekje e sklon na vleguvanje vo tehnički greški, za razlika od Tomi. Isključuvanjeto na Goriga isto vo mnogu tapa moment, ke beše zlato vreden vo poslednite 5-6 minuti. I na kraj Gogov. Ete toa e toj moment koa ke imaš normalen golman, imaše 5-6 odbrani zlato vredni i odma se čustvuva i vo igra i vo rezultat. Zamislete da imame stvarno klasa na gol, e togaš kaj ke ni bide krajot. Posle se što se dešavaše denes na teren, ova e definitivno naša pobeda. Podobar međuseben so Pelister. Odime ponataka!

Kajgana Shop

На врв Bottom