Фан клуб - РК Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.437
Поени од реакции
24.621
Ќе изгубиме и ќе се ебе цела сезона уште во прво коло.
Најлош можен противник за на гостински терен во најлошо време.
eurokrem tesko deka ke pobedi vo skopje godinava vo jane ili autkomanda. ako gi dobieme alkaloid denes i eurokrem za nekoja nedela ke imaat mnogu pritisok vo prviot del od sezonata da ostanat vo igra. za vtoriot del voopsto ne se sekiram, ke se zasilime adekavatno da ja odrzime prednosta.
Автоматски споено мислење:

Топ е дечково, само голманот да се разбуди една одбрана има само до сега.
ne bi rekol deka golmanot e kriv, poveke toa sto slabo igrame odbranata, ke stegnat vo vtoro.

Член од
12 ноември 2020
Мислења
64
Поени од реакции
197
Mnogu podobro trgnuvame od so ocekuvav! Korektni 30 minuti. Deckite igraat, motiv ima.

Za Mecka kapa dole, mnogu napreduval, sekoja cest. Margeli znaev deka ke ima letecki start, ama ke vidime posle 2-3 meseci kako ke prodolzi. Horiha e klasa i vo forma e. Na Tankoski mu falat utakmici, ama ke go izbrusime. Koolj e mnogu agresiven, nema oset, 2-3 sezoni ke go trpime da tepa sve zivo i da puka nosovi dur se nauci. Najslaba pozicija deluva deka e golmanskata, no mozebi i odbranata ne ni e do tolku voigrana, pa samo taka lici.

Ocekuvav mnogu polosa igra ama rakomet se igra 60 minuti, pa da vidime kako ke e do kraj.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.455
eurokrem tesko deka ke pobedi vo skopje godinava vo jane ili autkomanda. ako gi dobieme alkaloid denes i eurokrem za nekoja nedela ke imaat mnogu pritisok vo prviot del od sezonata da ostanat vo igra. za vtoriot del voopsto ne se sekiram, ke se zasilime adekavatno da ja odrzime prednosta.
Да, да и лани така викавме, па 600 разлика ги тепаа. Остави тоа нема шанси, кога ќе се разиграат понатаму ќе мелат со втора брзина. Едноставно преголем импакт има Фитиљот во играта.
Не знам зошто ги потценувате, имаат преголема негативна атмосфера во тимот, пред се' затоа што навивачите имаат тотално нереални амбиции, ама на хартија се фаворит со секого.

Нема да загубат бодови од Кирчолоид никогаш и ако кикснеме некаде, толку е од нас за сезоната, ќе мора да тепаме во Битола.

Примени 18 гола во едно полувреме, толку од гранитната одбрана. Очобол одбрана, се погоди да му оди шутот на овој дрваров од Тунис, па држиме чекор.
Они се пренапалени, Киро ги има спремено тип топ, со една постава им држи лекции и на Бране и на Бутинот.
Ќе биде претежок втор дел, ама цел ден имам чувство дека ќе паѓаме во депресија уште од вечерва.

Член од
17 април 2024
Мислења
593
Поени од реакции
1.379
Мора некако да го запреме Митев, цела нивна игра оди преку него. Фереира голманов просек за сега...

Член од
1 август 2015
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.302
Многу голови како за дерби натпревар, особено што бодовите вредат двојно овде. Се надевам дека ќе се стегне одбраната, а со тоа и голманот ќе биде подобар.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.967
Поени од реакции
9.608
Toa što najvekje gi falevme do sea, igrata vo odbrana, epten potfrlija vo prvo poluvreme. Onoj Serafimov ni se šeta ko da e Kim Anderson. Mora da zatvorime u odbrana ako sakame do pobeda denes. U sekoj slučaj ke bide teška do kraj, epten ni fali sreden bek ama toa e.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.692
Поени од реакции
4.420
Мурињо пак истата грешка кака у Куп.. абе акни му фластер на Митев, со ваков голман нема друго

Член од
12 ноември 2020
Мислења
64
Поени од реакции
197
Многу голови како за дерби натпревар, особено што бодовите вредат двојно овде. Се надевам дека ќе се стегне одбраната, а со тоа и голманот ќе биде подобар.
Odbrani ke se stegaat posle februar, Makedonija e ova. Do togas ke gleame goleadi. Da imame znaenje trenersko kako da stegneme odbrani od septemvri, ke osvoime liga sampioni tret pat.

Toa što najvekje gi falevme do sea, igrata vo odbrana, epten potfrlija vo prvo poluvreme. Onoj Serafimov ni se šeta ko da e Kim Anderson. Mora da zatvorime u odbrana ako sakame do pobeda denes. U sekoj slučaj ke bide teška do kraj, epten ni fali sreden bek ama toa e.
Ne znam vrz osnov na so se ocekuvase jaka igra u odbrana od prva utakmica. I deka butin ke ja postavi. Germancine ekipine use nemaat stegnato odbrana. 8 septemvri e.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.401
Поени од реакции
4.242
Мора да се стегне одбраната, инаку ништо не правиме. И барем 7-8 одбрани да врзе Еспиња.

На нападот немам некои забелешки до сега. Сосема ок за почеток на сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom