eurokrem tesko deka ke pobedi vo skopje godinava vo jane ili autkomanda. ako gi dobieme alkaloid denes i eurokrem za nekoja nedela ke imaat mnogu pritisok vo prviot del od sezonata da ostanat vo igra. za vtoriot del voopsto ne se sekiram, ke se zasilime adekavatno da ja odrzime prednosta.
Да, да и лани така викавме, па 600 разлика ги тепаа. Остави тоа нема шанси, кога ќе се разиграат понатаму ќе мелат со втора брзина. Едноставно преголем импакт има Фитиљот во играта.
Не знам зошто ги потценувате, имаат преголема негативна атмосфера во тимот, пред се' затоа што навивачите имаат тотално нереални амбиции, ама на хартија се фаворит со секого.
Нема да загубат бодови од Кирчолоид никогаш и ако кикснеме некаде, толку е од нас за сезоната, ќе мора да тепаме во Битола.
Примени 18 гола во едно полувреме, толку од гранитната одбрана. Очобол одбрана, се погоди да му оди шутот на овој дрваров од Тунис, па држиме чекор.
Они се пренапалени, Киро ги има спремено тип топ, со една постава им држи лекции и на Бране и на Бутинот.
Ќе биде претежок втор дел, ама цел ден имам чувство дека ќе паѓаме во депресија уште од вечерва.