Фан клуб - РК Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.970
Поени од реакции
9.614
Каков Хендави, не
Да се надеваме дека ќе се погоди, посериозно CV има од Бакар, али не сум оптимист.
Не можеме да знаеме дур не го видиме на терен. Вака на прва е покорпулентен и има посилен шут од Бакар.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.693
Поени од реакции
4.422
Ке бидеме појаки од лани тоа да нема дилема , сега останува уште голман и уште еден среден бек ..

Добрите играчи ги задржавме , освен Томовски кој сам изразил дека сака да бара нова средина иако и Вардар му дале добра финаниска понуда ..

Реално гледано овие две сезони не не надиграл Пелистер колку и да се уфилмани дека се многу појаки , лани титулата им ја донесе Алкалоид и сега Тиквеш , тие два порази не коштаа титули ..

Да игравме во ЛШ оваа година ке зимавме позвучни имиња , тоа го изјави и Борко , така да освен што имаше исмејување за оној Томче Стојановски другиве играчи се сосема океј :)
Се уште не е точно познато за Јасухира.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.479
@Kire Ultras, кој ремет ќе го јадеме сите поради тебе не си свесен :icon_lol:
Другар јас тоа што кажав ке се оствари 100% , тоа е дека Вардар полека ке се крева односно идат добри времиња за Вардар на сите полиња тоа бидете сигурни ..

Не сум кажал дека оваа сезона ке освоиме 100% , неможе така преку ноќ да се направи јак тим и готово Вардар зима , не одат така работите во спортот :toe: ..

Шансите пак ке бидат 50-50 , и Пелистер има добар тим и Вардар прави добар тим , ке видиме на крајот кој ке освои ..

Убаво читајте што пишувам , знам дека има некој одреден хејт кон тоа што сум пишал но немам проблем со тоа бидејки знам дека ке искочам во право , значи уживајте си глејте си фудбал европско сега од 14 јуни идете бркајте пи*ки (кој не е женет :D )и не се замарајте со Битола , запамтете дека ние на нив сме им идоли , имаме 2 европски титули и они тоа никогаш во животот нема да го доживеат , кулирајте :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.479
Кирца, ќе треба профили да бришеме од реметот што ќе го јадеме на крај на наредна сезона, ради твоиве нереални гледишта :D
Нема зошто да бришеме :)
Пишав и погоре и пак ке пишам , значи јас не гарантирав титула 100 % одма оваа сезона , туку околу сигурната иднина на Вардар , неможе преку ноќ имајте трпение :)

Еве ви го овој од Тунис , добра лева рака добар шут, висок грамада играч :)

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.639
Поени од реакции
4.243
Fun fact. За форумов дознав некаде мај/јуни 2011та кога испаѓавме фудбал од прва лига тогаш. Обидувајќи се да најдам што е можно повеќе информации за што се случува околу клубот, затоа што имаше премногу шпекулации низ градов, налетав на темата за ФК Вардар и почнав да ја следам секојдневно. Од се што тогаш се пишуваше на темата денес памтам само дека @Kire Ultras имаше некоја 100% проверена информација дека Хари и Брацо договориле останување на Вардар во прва лига и Брацо спремал шампионски тим за наредната сезона. :icon_mrgr:
Се сеќавам кога го објавија официјалниот состав на прва лига за наредната година од ФФМ, без Вардар, му се нафрлија сите што пишуваа тогаш во темата да го напаѓаат исто ко сега. Баш знам дека и јас си викав, глеј го бе овој што се изнапиша минативе денови, па дури и им се смееше на тие што ќе објавеа нешто различно ако добро се сеќавам. :LOL:
Е сега, не договорија Хари и Брацо останување во прва лига тогаш можда, ама на друг начин битно се издигнаа и ФК и РК до најголемите успеси во своја историја. Така да Кире, ич да не ти е гајле што другиве ти зборат, мене ми ги врати спомените со муабетиве и се надевам дека и овој пат си предвесник за ново издигнување на Вардар, без разлика и да испадне пак на скроз различен начин од тоа што го пишуваш ти во темиве. :D

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.832
Поени од реакции
7.226
Каква прва постава ќе имаме наредна сезона, Јапонец, Украинец, Тунижанец, Португалец, Србин и Македонец, фали уште голман некој Скандинавец да донесеме и забавата може да почне, капетан на бродот Бутинот.:ojeaa:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.479
Fun fact. За форумов дознав некаде мај/јуни 2011та кога испаѓавме фудбал од прва лига тогаш. Обидувајќи се да најдам што е можно повеќе информации за што се случува околу клубот, затоа што имаше премногу шпекулации низ градов, налетав на темата за ФК Вардар и почнав да ја следам секојдневно. Од се што тогаш се пишуваше на темата денес памтам само дека @Kire Ultras имаше некоја 100% проверена информација дека Хари и Брацо договориле останување на Вардар во прва лига и Брацо спремал шампионски тим за наредната сезона. :icon_mrgr:
Се сеќавам кога го објавија официјалниот состав на прва лига за наредната година од ФФМ, без Вардар, му се нафрлија сите што пишуваа тогаш во темата да го напаѓаат исто ко сега. Баш знам дека и јас си викав, глеј го бе овој што се изнапиша минативе денови, па дури и им се смееше на тие што ќе објавеа нешто различно ако добро се сеќавам. :LOL:
Е сега, не договорија Хари и Брацо останување во прва лига тогаш можда, ама на друг начин битно се издигнаа и ФК и РК до најголемите успеси во своја историја. Така да Кире, ич да не ти е гајле што другиве ти зборат, мене ми ги врати спомените со муабетиве и се надевам дека и овој пат си предвесник за ново издигнување на Вардар, без разлика и да испадне пак на скроз различен начин од тоа што го пишуваш ти во темиве. :D
Еве го мојот пост од 2011 година пред да се деси тоа со ФК Вардар , фала што ме потсети :)
Доказ дека не сум измислувал ни тогаш, и така се завршило како што сум пишал :)

Извинете другиве што е оф топик

Screenshot_20240606_173540_Chrome.jpg

Последно уредено:
Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Другар јас тоа што кажав ке се оствари 100% , тоа е дека Вардар полека ке се крева односно идат добри времиња за Вардар на сите полиња тоа бидете сигурни ..

Не сум кажал дека оваа сезона ке освоиме 100% , неможе така преку ноќ да се направи јак тим и готово Вардар зима , не одат така работите во спортот :toe: ..

Шансите пак ке бидат 50-50 , и Пелистер има добар тим и Вардар прави добар тим , ке видиме на крајот кој ке освои ..

Убаво читајте што пишувам , знам дека има некој одреден хејт кон тоа што сум пишал но немам проблем со тоа бидејки знам дека ке искочам во право , значи уживајте си глејте си фудбал европско сега од 14 јуни идете бркајте пи*ки (кој не е женет :D )и не се замарајте со Битола , запамтете дека ние на нив сме им идоли , имаме 2 европски титули и они тоа никогаш во животот нема да го доживеат , кулирајте :)
Брат смени Фантата, пребаци се на Газоза, Миринда, Јупи, Цедевита од портокал, Кока Кола било што :pivo2:

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.189
Поени од реакции
2.320
Каква прва постава ќе имаме наредна сезона, Јапонец, Украинец, Тунижанец, Португалец, Србин и Македонец, фали уште голман некој Скандинавец да донесеме и забавата може да почне, капетан на бродот Бутинот.:ojeaa:
Zamisli gi samo tajmautite na nervozen resenski dijalekt :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom