Фан клуб - РК Вардар

Член од
4 март 2017
Мислења
2.243
Поени од реакции
6.449
И Зеленовиќ во Вецлар. И Врањеш со кого претходно не поврзуваа завршија во истиот клуб.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.170
Ризик беше и тој. Ќе донесат некој на таа позиција, претпоставувам и пикер, може и дефанзивец, и тоа фали. Иако се плашам дека ќе го остават оној Атанасовски како трет пикер.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.170
Еден човек од клубот ми кажа дека тој што ја држи фримава нешто бил другар на Стоилов и брат му, не бил некој сериозен спонзор ова, во смисла дека многу пари ќе давал. Ми кажа дека може е и договорено ко маркетинг некој да прават, да видат други фирми дека се инвестира во Вардар, па да ги поттикнат. Колку е точно тоа, не знам. Само пренесувам што ми беше кажано мене.

Инаку овој модел со многу мали спонзори нефункционира. Ти треба еден јак. Факт е тоа.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.170
Со што се занимава фирмава, чисто ме интересира (на нет ништо не може да се најде)?
Корисничка поддршка, маркетинг, аутсорсинг за онлајн коцкање.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.147
Поени од реакции
2.724
Ова мислам е една од многуте фирми на Мијалков. Мислам децата негови ја водат.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Vakvi firmi mesto danok, parite gi investiraat vo sportski klubovi, vekje videno. Po moe mislenje solidna suma bi bilo toa :)
Автоматски споено мислење:

Со што се занимава фирмава, чисто ме интересира (на нет ништо не може да се најде)?
imaat LinkedIn

Kajgana Shop

На врв Bottom