Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.462
Бутино добар а?
И повеќе од добар. Одлично изигра во минутите што ги сдоби.
Левата страна ни е маестрална :cuc:
Да не преувеличувам, али мислам дека во лигава имаме најдобра лева крилна позиција :cuc:

Z

ziko bt

Гостин
И повеќе од добар. Одлично изигра во минутите што ги сдоби.
Левата страна ни е маестрална :cuc:
Да не преувеличувам, али мислам дека во лигава имаме најдобра лева крилна позиција :cuc:
Јас и за репрезентација би го играл ама се чини однапред се знај списокот во репрезентацијата:(

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Како и да е главен хајлајт на натпреварот беа трубачите.Каков Мартиновиќ,какви Прибак и Карачиќ,каков Недановски, трубачите беа најјаки :D

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
На 19. Септември (среда), со почеток во 18:00 часот ќе се одигра првиот натпревар на домашен терен во регионалната ракометна лига за жени помеѓу екипите на ЖРК ВАРДАР-СЦБТ и ЖРК БУДУЌНОСТ. Ќе има и пренос на МТВ . Влезот е бесплатен.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ma ti ebam i trubaci i se, pri takva navivacka grupa stignavme trubaci da praat atmosfera na utakmica..... Na pocetok interesni mi bea, ama posle me napnaa....

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ma ti ebam i trubaci i se, pri takva navivacka grupa stignavme trubaci da praat atmosfera na utakmica..... Na pocetok interesni mi bea, ama posle me napnaa....
Не сери бе,топ си беа дечките.......ја направија утакмицата они :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
ЖРК Вардар СЦБТ -ЖРК Будуќност 21-26 .
Дај подетален извештај ако има......не можев да стигнам денес.Ко за прва утакмица против европскиот првак ова изгледа добро според резултатот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Дај подетален извештај ако има......не можев да стигнам денес.Ко за прва утакмица против европскиот првак ова изгледа добро според резултатот.
Па и не е баш добар, кај Будуќност им фалеа многу играчи од ланскиот состав, тие главните шо им ја донесоа титулата во ЛШ, некои заминаа во друг клуб, некои се пензионираа.. и играат со млади ракометарки, на чело со нашата ракометарка, најдобар стрелец им беше, па сеа види колку се јаки :)
Така да резултатот и не е баш така добар, имаше Вардар во неколку наврати шанса за да го израмни резултатот, Будуќност цело време имаше водство.
Штерјова најдобра во редовите на Вардар, не беше лоша и Суслина.
Но мислам тимот ќе напредува како одминува сезоната, па од наредната година може да се очекуваат успеси.
Посетеноста катастрофа.(n)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Па и не е баш добар, кај Будуќност им фалеа многу играчи од ланскиот состав, тие главните шо им ја донесоа титулата во ЛШ, некои заминаа во друг клуб, некои се пензионираа.. и играат со млади ракометарки, на чело со нашата ракометарка, најдобар стрелец им беше, па сеа види колку се јаки :)
Така да резултатот и не е баш така добар, имаше Вардар во неколку наврати шанса за да го израмни резултатот, Будуќност цело време имаше водство.
Штерјова најдобра во редовите на Вардар, не беше лоша и Суслина.
Но мислам тимот ќе напредува како одминува сезоната, па од наредната година може да се очекуваат успеси.
Посетеноста катастрофа.(n)
Чим машкиот тим на Вардар лани во СЕХА,во одлична сезона за целиот македонски ракомет имаше просек од 250 души што останува за женскиот тим......

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Чим машкиот тим на Вардар лани во СЕХА,во одлична сезона за целиот македонски ракомет имаше просек од 250 души што останува за женскиот тим......
Ама сепак овие се европски шампионки, атрактивен противник, башка Вардар има нов тим, на чело е Кастратовиќ, колку - толку би требало да се привлече гледаност.
Башка во СЦБТ играат, греота е, да зјае празна сала, барем партер да е исполнет ако ништо друго.

• Ми се допаѓа
Reactions: wgt

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Кликовац играше само 15 минути ....Сепак најубаво според мене изигра лојпур ,4 голови од 4 удари :D до 50 минута беше неизвесно ама многу грешки имаше тогаш со што будуќност си направи водство

VARDAR: Kirii, Svetlova, Klikovac 2, A. Vinogradova, Ljubljanaja 2, Kostjukova, Zulhina 2, Suslina, Skojkovska, Sazdovski, Manevska, Šteriova 6, Lojpur 4, Dmitrović 3, Saidova, Orehova, O. Vinogradova 2.
BUDUĆNOST: Miljanić 4, Trifunović, Mendi 2, Živković 2 (1), Bulatović, Nikolić, Voltering , Georgijevska 5 (3), Ježić 3, Vukčević Bralo, Cvijić, Mehmedović 4, Pavićević, Knežević 4, Lazović 2.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.933
Поени од реакции
14.960
Криво ми е шо не стигнав да ја гледам. Колку луге имаше во сала ??

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Криво ми е шо не стигнав да ја гледам. Колку луге имаше во сала ??
Vardar - Budućnost 21:26 (12:14)

Skoplje – Dvorana: „Boris Trajkovski“. Gledalaca: 1.000. Sudije: Nikolić i Stojković (Makedonija). Sedmerci: Vardar 4 (3), Budućnost 5 (4). Isključenja: Vardar 10, Budućnost 8 minuta.

Kajgana Shop

На врв Bottom