Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057
Хммм прв пат слушам за овој, али чим го фалат и чим ќе одел во бундеслига, валјда е асален некој :confused:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Хммм прв пат слушам за овој, али чим го фалат и чим ќе одел во бундеслига, валјда е асален некој :confused:
Не иде овој у бундеслига другар му ќе одел овој ќе си дојде кај нас на три месеци а после може да продолжат договрот зависи како ќе се покаже што за мене е глуп потег ќе фрлат 18 000 евра за три месечен договор не значи сега ако имаш пари па да се расфрлаш

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Не иде овој у бундеслига другар му ќе одел овој ќе си дојде кај нас на три месеци а после може да продолжат договрот зависи како ќе се покаже што за мене е глуп потег ќе фрлат 18 000 евра за три месечен договор не значи сега ако имаш пари па да се расфрлаш
Михајло цела бивша Југославија ја има донесено овие 15 години во Вардар, па сеа за еден голман од некој си Партизан ќе плати 18 сома? Само на сон :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057
Milić i Vardar su dogovorili tromesečnu saradnju, piše beogradska sportska štampa, a posle toga golman će otići u Bundesligu.

Он ќе оди во Бундеслига, бар така викаат Србиве :)
Иначе трет голман бил на Србија...
Ај да видиме што ќе биде, и мене не ми се допаѓа изборот, пошто малце е глупо да го платиме толку за само 3 месеции...
Притоа слободен ни е голман од калибарот на Мисовски :facepalm:

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Абе а брани ли уште Доќниќ,мислам така се презиваше.И ако не се лажам црногорец беше. Бранеше пред едно 5-6години,млад голман,кој мислам дека остави добар белег во Вардар.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Milić i Vardar su dogovorili tromesečnu saradnju, piše beogradska sportska štampa, a posle toga golman će otići u Bundesligu.

Он ќе оди во Бундеслига, бар така викаат Србиве :)
Иначе трет голман бил на Србија...
Ај да видиме што ќе биде, и мене не ми се допаѓа изборот, пошто малце е глупо да го платиме толку за само 3 месеции...
Притоа слободен ни е голман од калибарот на Мисовски :facepalm:
Тоа не го видов али на друг портал ја прочитав дека ќе може да се продолжи договорот и не пишуваше ништо за ова само за другар му дека ќе оди во гумесрбах ,а за мисовски што викаш стар е веќе човекот ја мисал време му е да си фаќа пенизиичка ја би овие 18 000 за Митрески би ги дал али тоа е иначе овој слична конституција како Борко е бе гледај колкава е како мечка е :icon_mrgr:

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Голуб Докнич е Црногорец. Добар голман, он бранеше кога во 2006/2007 го освоивме купот. Сега брани во Колубара (Србија) и со нив го освоил купот на Србија. Па, зошто да не брани пак за Вардар, и онака дечкото имаше потполна поддршка од нас навивачите.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Докниќ дечкото бранеше со маица КОМИТИ под тренерката. Ептен запален момак, по секоја одбрана ја покажуваше кон публика маичката:)

Ваљда добар е голманчево, дај боже да се покаже. мене ми е важно момци овој Караџиќ да испадне некоја звероња да имаме бек шутер,и ќе бидеме повеќе од конурентни и во СЕХА и дома

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Какви 3 месеци... што ви е, луѓе?! Дечкото ќе потпише договор на две години со Вардар, па не е паднат Михајло од Марс да дава 20 000 евра, а да го има само на 3 месеци. Голманчето има добри препораки и доста млад, а веќе прилично искуство има насобрано. Верувам дека ќе се покаже како адекватна замена на Борко.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057

Еве едно видео од навивањето на Комбат со Ѕвезда што го снимил некој од спротивна трибина.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 01:22 ---
Какви 3 месеци... што ви е, луѓе?! Дечкото ќе потпише договор на две години со Вардар, па не е паднат Михајло од Марс да дава 20 000 евра, а да го има само на 3 месеци. Голманчето има добри препораки и доста млад, а веќе прилично искуство има насобрано. Верувам дека ќе се покаже како адекватна замена на Борко.
Од каде ти е инфово?
Српскиве медиуми објавија дека ќе одел во Бундеслигата после трите месеци во Вардар. Екипа објави дека ќе бил во Вардар три месеци со можност за продолжување.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343

Еве едно видео од навивањето на Комбат со Ѕвезда што го снимил некој од спротивна трибина.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 01:22 ---

Од каде ти е инфово?
Српскиве медиуми објавија дека ќе одел во Бундеслигата после трите месеци во Вардар. Екипа објави дека ќе бил во Вардар три месеци со можност за продолжување.
Ќе биде сигурно официјално објавено, али за 3 месеци не е во никој случај. Од дечко што знае како стојат работите во клубот добив такво уверување...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И во дневник гледам пишува дека потпишал 2 годишен договор.
Иначе од утакмицата со Металопластика вечер директен пренос ќе има на МТВ (ваљда) . Од 8 саат се игра.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.057
Судијава додели едно 10 жолти картони и ниедно исклучување за нив :confused:

Стандардно КАТАСТРОФАЛЕН почеток, за 8 минути, губиме 2-1 :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom