- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.986
- Поени од реакции
- 74.057
Хммм прв пат слушам за овој, али чим го фалат и чим ќе одел во бундеслига, валјда е асален некој
Не иде овој у бундеслига другар му ќе одел овој ќе си дојде кај нас на три месеци а после може да продолжат договрот зависи како ќе се покаже што за мене е глуп потег ќе фрлат 18 000 евра за три месечен договор не значи сега ако имаш пари па да се расфрлашХммм прв пат слушам за овој, али чим го фалат и чим ќе одел во бундеслига, валјда е асален некој
Михајло цела бивша Југославија ја има донесено овие 15 години во Вардар, па сеа за еден голман од некој си Партизан ќе плати 18 сома? Само на сонНе иде овој у бундеслига другар му ќе одел овој ќе си дојде кај нас на три месеци а после може да продолжат договрот зависи како ќе се покаже што за мене е глуп потег ќе фрлат 18 000 евра за три месечен договор не значи сега ако имаш пари па да се расфрлаш
Milić i Vardar su dogovorili tromesečnu saradnju, piše beogradska sportska štampa, a posle toga golman će otići u Bundesligu.Не иде овој у бундеслига другар му ќе одел овој ќе си дојде кај нас на три месеци а после може да продолжат договрот зависи како ќе се покаже што за мене е глуп потег ќе фрлат 18 000 евра за три месечен договор не значи сега ако имаш пари па да се расфрлаш
Тоа не го видов али на друг портал ја прочитав дека ќе може да се продолжи договорот и не пишуваше ништо за ова само за другар му дека ќе оди во гумесрбах ,а за мисовски што викаш стар е веќе човекот ја мисал време му е да си фаќа пенизиичка ја би овие 18 000 за Митрески би ги дал али тоа е иначе овој слична конституција како Борко е бе гледај колкава е како мечка еMilić i Vardar su dogovorili tromesečnu saradnju, piše beogradska sportska štampa, a posle toga golman će otići u Bundesligu.
Он ќе оди во Бундеслига, бар така викаат Србиве
Иначе трет голман бил на Србија...
Ај да видиме што ќе биде, и мене не ми се допаѓа изборот, пошто малце е глупо да го платиме толку за само 3 месеции...
Притоа слободен ни е голман од калибарот на Мисовски
Од каде ти е инфово?Какви 3 месеци... што ви е, луѓе?! Дечкото ќе потпише договор на две години со Вардар, па не е паднат Михајло од Марс да дава 20 000 евра, а да го има само на 3 месеци. Голманчето има добри препораки и доста млад, а веќе прилично искуство има насобрано. Верувам дека ќе се покаже како адекватна замена на Борко.
Ќе биде сигурно официјално објавено, али за 3 месеци не е во никој случај. Од дечко што знае како стојат работите во клубот добив такво уверување...
Еве едно видео од навивањето на Комбат со Ѕвезда што го снимил некој од спротивна трибина.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 01:22 ---
Од каде ти е инфово?
Српскиве медиуми објавија дека ќе одел во Бундеслигата после трите месеци во Вардар. Екипа објави дека ќе бил во Вардар три месеци со можност за продолжување.