Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ц ц ц, мислев ќе го стават терминот како со Хјуит што беше, од 11 и пол по наше... Вчера не го гледав поради ракометот, утре полагам од 11, да ти се плукнам... Ајде, се надевам на победа, па во финале со Индијанецот :icon_lol:
Влезен е во финале. Играше веќе со Мареј.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Влезен е во финале. Играше веќе со Мареј.
Да не се збрка малку? Јас ова го пишав во Четвртокот спрема Петокот, знам јас убаво кога играше, го фатив последниот сет... Идемо Ноле, згази го Надал утре :)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Да не се збрка малку? Јас ова го пишав во Четвртокот спрема Петокот, знам јас убаво кога играше, го фатив последниот сет... Идемо Ноле, згази го Надал утре :)
Очигледно сум се збркал.

Член од
28 јануари 2012
Мислења
109
Поени од реакции
96
Финални меч се игра данас у 9:30 ч. Не знам хоће ли га преносити нека од телевизија у Македонији, у Србији ће бити на РТС-у 1. Ја једва чекам да почне.
Ајмо Ноле!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
11 саата тенис на највисоко ниво во рок од 48 часа!
Ноле е полу-бог.

С

сашенко

Гостин
Честитки за победата, стварно е за почит тоа што го прави моментално.Од увек верував дека за вистинските шампиони физички замор не постои, тоа е само психа.Кога ќе го надминат можат да направат што сакаат.Надал и Федерер играа такви мечеви изминативе неколку години, еве го Новак го направи тоа денес пак и покажа дека моментално е на психичко ниво една класа погоре од нив.Надал сеуште ја нема изгубено репутацијата на ментално силен тенисер, но мислам дека моментално Новак го надмина во тоа.Честитки уште еднаш :cuc:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нема психичка бариера Надал од Ноле, едноставно игра најдобар тенис, капа доле Шампиону, Доминацијата продолжува :)

Член од
28 јануари 2012
Мислења
109
Поени од реакции
96
Браво Ноле, хвала што постојиш! Учинио си сваког Србина поносним по ко зна који пут! (y)

А ево и најновијег видео коментара на Нолетову игру! :icon_lol:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Докажа дека ги надминал сите тие психички недостатоци од порано и дека е доста подготвен, за два дена 11 часа да играш, не е малу :D. :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom