М
Ама неможиш да речиш дека не беа мотивирани.верувајми професионалците поинаку гледаат на работите..ти гледаш од навивачки аспект ама тие поинаку гледаат..за најголема и најтрофејна екипа сите го сметаат Реал Мадрид па и овие уште што му се најголеми ривали па затоа излегуваат како нинџи на натпреварите со нив..а тоа дека милан изигра паметно нема збор тука!
Му бараше да не има батерии внатреАма неможиш да речиш дека не беа мотивирани.
П.С.
ама потрошени му беа денесМу бараше да не има батерии внатре
Ја па мислев целата кореографија е копи-пејст тоа само идеата да ти била украдена.Нашава (не дека е наша) е мнооогу подобра од оваа.
Поздрав од Брондби
Born to Be Rossonero го пиша ова јас само го цитирав него ама изгледа сум го избришал она "[/quote]"Лоша споредба..Барселона има поинаков императив кога игра против Реал Мадрид и секогаш играчите се измотивирани 100% кога настапуваат на Ел Класико за разлика од еден обичен четвртфинален дуел против Милан..нив мислиш му брка разлика дали е Милан или Леверкузен??..тие се искусни играчи со многу титули зад своето реноме и само кога играат против Реал Мадрид и Еспањол се поизмотивирани а против останатите екипи му е секојдневно!
А Ночерино ? Пак на ниво изигра!!Добро е луѓе не очајуајте... добар е резултатов за разлика од играта што ја прикажаа у нападот! Ептен слабо изигравмо во нападот ама затоа одбраната се повампири, незнаеш дал на теренот се Антонини и Бонера или Малдини и Костакурта. Тоа е и причината што не изгубивмо... ептен добра игра у дефанзивата! Кој би рекол дека ваке ќе изненадат...
Измените тие се... незнам кој сакавте да влезе кога Неста и Робињо принудно беа изменети, само очекуев Еманулсон да влезе на местото од Сидорф! И коа сум кј Емануелсон уште не ми е јасно како можеше да се уплетка сам.. буквално сам
Како и да е пофални зборови до сите освен до Урби, Робињо и Ибра... апсолутно ништо не изиграа!
У Барселона 1 гол наш нив 2 ќе ги кошта... А со ваква одбрана ка денеска и едно случајно голче ќе биде права драма утакмицата Осеќам ќе биде нерешено и таму...
Форца Милан! Идемо до КРАЈ!
Точен ти е податоков, последен пат во ЛШ не постигнале гол на 04.11.2009Прочитав негде дека сме првиот тим што ги спречиле Барса да дадат гол во ЛШ по две ипол години. Колку е ова релевантно незнам.