Сите големи успеси почнуваат со мали чекори.Ja tepavme najslabata ekipa vo Serie A doma, top!
Најголема превара од полу играч полу ништо, генијалецот во управа што го „нашол“ да не олеснат за 15 милиона треба да лапа отказКаков глуп тип е овој Емерсон ројал, Окафор со 5 топки направи повеќе од овој издуваниов у косата за 90мин. Се што тргна по таа страна запре, трча некој глуп пресинг кај што не му е место, ги враќа безвезе топките, Чуквуезе џабе влезе...типичен глуп играч.
Mornici me lazat od samata pomisla deka treba da igra protiv Luis Diaz od Liverpul i potoa protiv Di Marco od Inter,toj sirotiot protiv Venezia izglease kako da neznae kaj go vrzal konjot,ovie dvajca ima da mu go ispijat umot.Најголема превара од полу играч полу ништо, генијалецот во управа што го „нашол“ да не олеснат за 15 милиона треба да лапа отказ
Да, вчера беше добар, никако лош, катастрофален или што ти знам.Едниов пишува добар бил цигото што им го увалија за 15 миљона, другиов дека Џилардињо бил човекот да не опраи...
И после не чинел фан клубов
Слеп човек може да види што е лошо у играта на Емерсон ама ја сеа на штрумфот ќе му цртам, нема грешка.Да, вчера беше добар, никако лош, катастрофален или што ти знам.
И да, не чини токму поради коментари како овој. Место да збориме што било добро или лошо во играта на Емерсон, но бидејќи не се разбираш во тоа, пробуваш да се криеш позади вакви коментари.
Повели, објасни што било толку лошо, катастрофално во играта на Емерсон, а притоа да не се криеш повторно позади некои општи места и излитени фрази.
Бев сигурен дека нема да знаеш да напишеш зошто мислиш дека бил катастрофален и дека ќе се криеш позади нови глупости.Слеп човек може да види што е лошо у играта на Емерсон ама на сеа на штрумфот ќе му цртам, нема грешка.