Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.542
Поени од реакции
15.035
По ова што кружи низ интернетов Тевез ќе игра во Интер.
А, Пато ќе отиде во ПСЖ, поред тоа што кружи низ интернетов. Така да не е логично, да го даваме Пато, а Тевез да оди во Интер, а и двете вести се од Газета дело спорт. Или дека ќе се продаде Пато, а летоска ќе се земе и Маскерано (друг извор)... Многу муабети се вртат, а кој знае колку од тие работи се вистина, колку измислени од новниарите, а колку намерно пуштени лаги од двата тима и агентите...

Некако не е за верување дека такво нешто ќе си дозволи Милан (без Пато и Тевез), нема потреба од брзање. Пред некој ден го облакавме во дрес на Милан, а сега слават комшиите, кој знае што ќе биде утре.
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 02:35 ---

’Чудно’ е што токму сега (Тевез + дербито во сабота) излегува Газета со насловна дека Пато ќе отиде во ПСЖ (плус дека Тевез ќе преговара со Интер)... Се знае за близината на овој медиум со еден клуб.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Raiola: "Last summer, Milan's Mr. X was Hamsik. But then the Mondadori sentence came and then they didn't do anything after that."

Барем дознавме кој бил :icon_lol:

И објаснување каква е таа Мондадори пресуда http://www.corriere.it/International/english/articoli/2011/07/11/mondadori-sentence-confirmed-on-appeal .shtml
ах да беше кај нас Хамшик во овој состав..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
По ова што кружи низ интернетов Тевез ќе игра во Интер.
А кружи и една интересна изјава на дедо Галијани: "Ќе се изненадат фановите кога ќе им соопштам каква понуда за Тевез имам испратено" :pipi:
ако понудата беше некоја си позајмица и некои си ситни пари кредити овоа оноа веднаш ќе беше одбиена.
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 11:55 ---
162080hp2.jpg

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Се преговарало со играчот на лече Месбах.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абе тоа Интер ќе го допише модераторот што се сеќираш...само ти отвори тема. :)

п.с Ако не отвори Аце тогаш кој има време нека спреми некое кратко воведче и нека ја отвори денес.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Абе тоа Интер ќе го допише модераторот што се сеќираш...само ти отвори тема. :)

п.с Ако не отвори Аце тогаш кој има време нека спреми некое кратко воведче и нека ја отвори денес.
Јас не сум по текстовите ја може слика да ставам на пр оваа :pos:

Инаку рано е за тема кој ќе ги трпи Ѓубренташите ќе испишат еден куп постови "Ние сме за Интер"

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Не го тапшај сега и ти... Еве ти ја претходната тема додај само уште 1 победа во калчо и пиши дека ги исплескавме во супер купот и отвори тема...

Иначе Месбах ми е трансфер у стил фала ви за второ полувреме :icon_lol: ништо чудно уште некој од примавера да им пуштиме...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не го тапшај сега и ти... Еве ти ја претходната тема додај само уште 1 победа во калчо и пиши дека ги исплескавме во супер купот и отвори тема...

Иначе Месбах ми е трансфер у стил фала ви за второ полувреме :icon_lol: ништо чудно уште некој од примавера да им пуштиме...
лев бек игра или лево крило? Го немам гледано Лече и незнам шо позиција игра. Барав на нет, некаде пиши лев бек, некаде крилце.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
лев бек игра или лево крило? Го немам гледано Лече и незнам шо позиција игра. Барав на нет, некаде пиши лев бек, некаде крилце.
Глеав само едно видео и ми се виде далеку од бек... ептен офанзивен беше...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Глеав само едно видео и ми се виде далеку од бек... ептен офанзивен беше...
Може да игра од бек до крило,секаде по левата страна.
Е сеа каде ќе го играат не знам како,ќе биде замена за Ночерино и Сидорф на лево а можеби и ќе му се погоди да изигра добро на лева бековска позиција.

Ќе видиме што ќе испадне со него ама неам некои големи очекувања.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ај бе шо има врска, кој било нека отвори тема...Само додајте уште две победи на Милан и тоа е тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom