Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.570
Поени од реакции
5.563
Набрзина ги напунивмо и после у второ играње курот, држи ја само топката у посед... ова ми се свиѓа! Ваке треба со овие малите, пошто ако не им дадеш на почеток на крај па ич коа ќе го паркираат автобусот пред гол :ROFLMAO:

и Тиаго капитен :cuc:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Со ваква игра очекувам 5 победи по ред. Планирани +15 до средбата со комшиите :icon_lol: 4-0 за 40 мин :drk::свиркам:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Убаво му стои капитенскава лента на Силва (y)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ова е тоа што сакам да го гледам од Милан кога играме против малите тимови па зошто да не и со големите. :)
Максимална офанзива уште од почеток и нема бегање до полувреме ги напунивме после си играа курот со магарињата.Сите изиграа на ниво денес и немам никаква замерка за играта на било кој играч.
Ме радува тоа што Силва го видов како капите на Милан и што конечно после долгата пауза постигна гол и Пато додека за Ибра нема потреба да се коментира.
Абате од една ветрушка која што беше класи поназад од Антонини прерасна во еден од најдобрите бекови на светот.Секоја чест за тој што работел со Абате.(y)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Ми донесовте 20 илјади денес :D Господ да ве благослови и шампиони во Италија да ми станете, и да ...си го повлекувам секој лош збор што го кажав пред неколку страници....брао момци. Ја имав 1 у 1 и 3+ btw и последна ја чекав :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ми донесовте 20 илјади денес :D Господ да ве благослови и шампиони во Италија да ми станете, и да ...си го повлекувам секој лош збор што го кажав пред неколку страници....брао момци. Ја имав 1 у 1 и 3+ btw и последна ја чекав :D

После што се изнајаде трици мината недела,господ да не благослови!Фала многу праВатно!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Абе да ти биде мерак да гледаш утакмица :)
Овие киево дали се толку тапа,дали ние бевме до толку супериорни(а бевме :) ),ама ваква утакмица не памтам одамна.Лани не изнамачија овие киево,пато не спасуваше ама денес од кога ибра им ја плесна стативата во 40 секунда мирисаше на вакво нешто.Си изиграа ептен плански,се што се очекуваше направија.Си дадоа рано голови после држи ја топката игра си ако се даде уште некоја шанса пукај,ако не победа е победа.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.980
Поени од реакции
51.071
значи знаев!!! додуша очекував порано и не знам што им требаше до сеа да чекаат, ама ете се деси и тоа. Завлезе и во Милан, хитчето на Нејмар :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom