- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.935
- Поени од реакции
- 1.683
Силва одлично изигра.. да небеше он примавмо 3-4 комада сигурно
Одо - Сократис - Бонера - Антонини страшна одбрана
Одо - Сократис - Бонера - Антонини страшна одбрана
17-04-11 15:29Не смее да се ризикува во купот со некој Х фудбалери.Требаше порано да се ставаат тие сега кога сме веќе во 1/2 финале треба да изиграме најдобро што можеме и да се извади најдобриот тим.
и јас од ова се плашевБоби не си играј курот и ти,каде со таа средина без ниедек копач ,ке не скинат со контри,да не мислис Сифорф и Пирло се Бомел и Гатузо,со ваква среддина не се излегува ни против Турново.
Најдобро ке биде да се игра со Пирло......Фламини...Емануелсон, или Страсер место Фламчо,и така ке му се собере многу на Сидорф попотребен ни е за со Бреша зашто сме во дефицит со напагачи ,Сидорф може да се снајде и како втор шпиц за недај боже
.
Right...Одо еден асален центаршут немаше дури и Ибра на крајот почна да му вика ги набацува во височина не ги дава остри ич заедно со Антонини летоска аут не сакам да ги гледам подобро ќе изиграше некое од младинците,ме радува тоа како играше Емануелсон требаше да игра прва постава незнам зошто и почна со Сидорф.Одбранава реков јас дека ќе биде мезе уште пред почетокот гркот појма немаше требаше да си игра Јепес заедно со Абате и Емануелсон лев бек или па Замброта.
а најубаво би било тебе прво да ти дојде некој така поразвиен да те шутне :uvo:Што мислевте,како ке изиграме со Антонини,Одо,Сократис и Фламини....Макс напај грешка без деструктивец излезе а и го иссилува Сидорф 35 години секој трет ден да игра. Се надевам дека Пирло ке си оди годинава...немој да ми каѓивате колку е добар живи се....едино Силва и Ибра беа преодни и Емануелсон секако со неколку рекции...
Видовте ли сега колку е битен Ван Бмел и Абате.....
не сме победил досега кога ја тупа преку Одо црепот. Шут карта за Одо,Пирло,Јанко,Сократис,Амбро и Бонера,да се земе некоја пара од мин и да е купат еден штопер и бочен бек и еден креативец.