Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 ноември 2009
Мислења
867
Поени од реакции
258
Tomorrow's Tuttosport claims that Milan will try to sign Falcao with the help of Doyen Sports (they own 55% of the player as far as I know).

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.960
Инзаги му е идол. На времето барал да му пратат дрес од Инзаги (потпишан?). Не ја памтам целата приказна имаше во весници на времето, изгледа Јепес бил ’курирчето’. :)

Него нека е весело, Итурбе и Фалкао. :)

Таман весниците да ни го средат вечерва нападот, од утре средината. Штета што Фабрегас отиде во Челзи. :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ништо и од враќање на Палоски, Киево ќе плателе 3,5м и ќе го имаат во целост.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Ништо и од враќање на Палоски, Киево ќе плателе 3,5м и ќе го имаат во целост.
Ако е ко споственост играчот го зима оној што ќе даде поголема понуда

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Верона изјавија дека Итурбе не го даваат под 25 мил, а и тоа им беше целта да го купат и продадат поскапо. Нека го земат ама не за замена на Балотели туку за вишокот Матри, Нијанг, Палоски и Робињо.

Член од
25 март 2012
Мислења
508
Поени од реакции
130
Верона изјавија дека Итурбе не го даваат под 25 мил, а и тоа им беше целта да го купат и продадат поскапо. Нека го земат ама не за замена на Балотели туку за вишокот Матри, Нијанг, Палоски и Робињо.
ako po nekoj slucaj go davaat Balloteli za 35miliona togas najdobra varijanta bi bila 15 za Iturbe i 20 za Lukaku,i togas bi bile dobro pokrieni vo napadot,osobeno ako ostane El Sharawy i ne go macat povredi .
a pri prodazba na nekoi koi se visok i osloboduvanje od nivnite plati,zamena za Montolivo,najdrago bi mi bilo da go dovedat Lodi za rotacija,a u meguvreme da mu pruzat sansa na Cristante za dokazuvanje..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
За 15 мил не го даваат Итурбе не им се исплаќа на Верона.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561

Кинг Конг Де Јонг !!!
Само да не ни замине кучево ка што се збори пошто замена за ваков играч моментално нема.... а Мунтари не мислим да го гледам цела сезона! Нека праат што ќе праат нека го задржат некако у тимов..

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
@Hm_Hm

Carlo Laudisa ‏@carlolaudisa
Asta #Iturbe. #Milan pronto ad offrire 25 mln: ok di #Berlusconi. #Roma ferma a 23. Ma pure la #Juve e' in pressing #gds

Шо стана со нашиве?

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ако веќе даваат 25 милиони, нека ги дадат за Мангала од Порто, немаме асален стопер , а знаеме дека без одбрана ништо не праиме и наредна сезона

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.960
Ме плашат Јувентус само :D а и конкуренција од надвор :D
Најголема минутажа може да добие во Милан, а сигурно дека тоа му е доста важно. Има 21 година, после вака добра сезона би било лошо за него да седи на клупа и да чека Бејл или некој сличен да одмара или да се повреди. Италијаниве не се некоја конкуренција ако навистина Берлускони бил спремен да фрли пари, затоа што тука се прават цигански трансфери, па ако некој е спремен да понуди кеш, ќе го добие Итурбе. Ќе видиме, мене најголем проблем ми е дали Милан навистина ќе даде толку пари (Газета и Ди Марцио се сериозен извор за трансфери), ако е вистина Галијани ќе го договори, па дури и за помала сума, на рати и сл.

Ако веќе даваат 25 милиони, нека ги дадат за Мангала од Порто, немаме асален стопер , а знаеме дека без одбрана ништо не праиме и наредна сезона
А бе камо среќа да е вистина ова. Итурбе би бил одличен трансфер... Али пуста желба да се мрчи. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Алекс и Рами се спремани за први штопери, немаат намера да купуваат нешто поскапо. Единствено може да дојде некој за резерва ако си идат Мексес/Запата иначе тоа е тоа.

Итурбе со Шарави лево и Балотели ако не го продадат е страшен напад и само ако земат уште нешто од средина ќе се вратат опасно у игра за Скудето според мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom