Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Respect za site (Seedorf,Nesta,PIPPO,GATTUSO,MvB,Zambrotta) .... Prekrasni vreminja doziveavme so niv, sekoja cest za niv!!!
Ona sto e najbitno e kade ponatamu ?
Realno da gledame deka kje ni trebaat 2-3-4 godini da se izgradi noviot milan, samo ne treba da se frlat premnogu pari na nedokazani igraci. Osnova imame, vo odbrana gi imame thiago silva i abate, sredina - Boateng i Nocerino, napadot ni e full i ne gledam potreba od donesuvanje na Balotelli,tevez ili koj i da e.
Vo sredina da se zemat 2ca igraci.. bidejki vekje go zedovme montolivo, shto znaci eden kopac i eden kreativec.
Odbranata - kje bide mnogu tesko da se najde kvaliteten lev bek za mali pari, ama dosta e vekje, 4-5 godini ne bushat samo zaradi Antonini ili Zambrotta. Na ova plus eden golman i na konj sme...
Ne ocekuvajte 10 transferi, 100 milioni evra ulozeni... imame mnogu soliden tim, i mislam deka ako se zeme kvalitet na 3-4 pozicii kje gazime.
FORZA MILAN!

Фала ви за се. Никогаш нема да ве заборавам, ќе ми недостигате. Се убив од плачење, ама тоа е тоа. :place:

522359_3894695896025_1537909118_3254387_1457948621_n.jpg

Каква легенда човеЧе еј....!!!!!!! По којзнае кој пат и денеска ме натера да си поплачам малце... Пак урлање, пак екстаза, пак неконтролирани движења, пак насолзени очи. Поубав поздрав и фала на сите неможеше да ни приреди со последнава утакмица. Фала ти Гранде Пипо!!!!!!!! :))
Е и ќе биде мојот омилен играч!!
Фала им и на Неста и на Гатузо и на црниот професор Сидорф.

"I wasn't born Ronaldinho, but thanks to strong will I managed to touch the sky"

"The proffessor or the guy who never get old! "

"The dog who never looked tired"

"One of the biggest generals that Milan had"

20091027023230163.jpg
The General
10321_big.jpg
Pippo
clarence_seedorf-132.jpg
The proffessor
42548.jpg
Il capitano!
GRAZZIE!!!!!!!

од наредната година италианскиов фудбал ке биде мн поинаков мн легенди на клубови го напуштаат својот омилен клуб ... т.е во тимовите во кои играат се надевам ке имате бурно лето .... ке доведете убави играчи па од септември некаде пак да се бориме за титулата ... искрено и мене ми е криво што в ака се се завршува но како и да е тоа е тоа ...

Легенди, шампиони, играчишта се овие... Многу ми е криво, не знам дали има некој навивач што не се насолзи на крајот. Најмногу ќе ми фали Инзаги, човекот заради кој почнав да навивам за Милан и од него ми е првиот дрес. Ни носеа многу радости и нека бидат пример за новиве генерации. Се надевам дека ќе добијат достојни замени и ќе ја продолжат нивната традиција.

ЛЕГЕНДИТЕ КАЖАА ЗБОГУМ.

Легендите не напуштија.Пипо, Гатузо, Неста, Сидорф...играчи го направија Милан ова што денес е.Онакви фудбалери какви што никогаш нема да има.Јасно е дека играч како Пипо повеќе нема да се роди.Ретко кој играч денеска игра со срце како Гатузо, кој би се согласил да остане во тимот па дури и бесплатно само за да игра.

Најмногу ми е жал за Инзаги и Неста.А како да не ти е жал па за фудбалери кој што се најдобри на своите позиции, башка и легенди на клубот за кој што навиваш.Секоја чест за Неста, човекот кој што на 35 годишна возраст не му дозволи да мрдне на најдобриот играч на светот, Меси.Кој што до последниот момент играше на највисоко ниво.

Фала им на сите за се.Фала на Сидорф, фала на Гатузо, на Неста, на Инзаги,на Замброта фала и на Бомел и Рома. Фала ви за се што направивте за овој тим !!!
554776_301355919948089_100002210514912_674647_585463149_n.jpg

319825_441260675901936_145019975526009_1535625_1832940966_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom