P
PewDiePie
Гостин
Е арно им текна да се вратат тие двајца.
Да да и него го земавме а вчера галијани донесе некое 18 годишно бразилчеАбе сте го ангажирале тој Дидак Вила, сеа дури видов, честито момци.
Дефинитивно Галијани и компанија се но.1 кога се во прашање трансфери.
--- надополнето ---
Абе сте го ангажирале тој Дидак Вила, сеа дури видов, честито момци.
Дефинитивно Галијани и компанија се но.1 кога се во прашање трансфери.
Не сум сигурен дека Алегри ке почне со него,али ако се покаже на тренинг би можел,али ке видиме.Ја па сакам Вила да го видам. :zlo:
Моментот ке биде кога сите тројца ке бидат на терен.И јас сакам да ги видам самба кај што играат
вчера после голот на Робињо играја Пато и Робињо
ама овие со снимката го покажаја голманот од Катанија да видиме колку е убав
99% оваа формација ќе биде, само да сум на местото на Алегри од прва минута го ставам Виља лев бек.би било добро вака нешто да биде формацијата за со Лацио
.............................Абијати...........................................
Бонера..........Јепес.............Сократис..........Антонини...
..............................Силва..............................................
..........Абате................................Емануелсон............
.....................Касано.....Робињо.......................................
...............................Ибра..............................................
Да да се припремашеМоментот ке биде кога сите тројца ке бидат на терен.
Инаку ако приметивте вчера Пато доби инструкции од Алегри,се спремаше но поради црвениов на Бомел немаше шанса да влезе.
Мене малце ми се виде нелогично што Јанкуловски влезе,мислев дека Сократис ке го пушти да игра во средината али добро испадна.
Штета што Робињо во 30та секунда не даде гол,тогаш ке беше поинаку,ке се отвореа повеќе па ќе глеавме повеќе голови,иако и вака сум задоволен.
И уште ова,не знам дали сте приметиле али при сите слободни(освен овој вчера) на Ибра,секогаш по некој играч од противнициве лежи на земја едно 2-3 минути,НОКАУТ им дава.
Хернанес ќе го шиба БОНЕРА,али вака со Силва во средина ваљда ке биде поинаку,ке му игра фластер или нешо друго.би било добро вака нешто да биде формацијата за со Лацио
.............................Абијати...........................................
Бонера..........Јепес.............Сократис..........Антонини...
..............................Силва..............................................
..........Абате................................Емануелсон............
.....................Касано.....Робињо.......................................
...............................Ибра..............................................