Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.045
Леле и овој Алегри кој идиот е бе каде Ел Шарави бе ццц боље да пробаше со Еманулесон одколку со оваа копуков

Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.045
Ни имаме среќа утакмицава а ни играчиве не изиграа ништо како да се почетници

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ете така...сега на гости ќе не наполнат!

Ние дома не им дадовме гол а не на гости и тоа на Барселона.Речете и „чао“ на ЛШ!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Бонера, Антонини = world class...

Штета, голема штета што Робињо го промаши тоа на почетокот, а и Ибра можеше да ја искористи шансата која што ја имаше...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Ете така...сега на гости ќе не наполнат!

Ние дома не им дадовме гол а не на гости и тоа на Барселона.Речете и „чао“ на ЛШ!
Не заслужуваш да си фан на Милан.
Имав пост за пичките како тебе пред да почне утакмицата,препрочитај го.

Јас сепак ќе го бодрам Милан и во РЕВАНШОТ,ти слободно можеш да не го гледаш со овој став погоре.

Без навреда ама that's the truth.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Коментаторот: Бонера е посикусен :pos:
Грешка состав извади Алегри требаше со поцврст среден ред, немаше кој топка да им даде на напаѓачите.
Боатенг-Амброзини-Аквилани- Ночерино
Па после ако не идеше да го ставеше Емануелсон место Боатенг

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Wow, браво за Бонера, Амбро и Антонини. Изненаден сум, вие уште повеќе гарант. :D

Досадна утакмица, Барса ја дудлаа цело време, а вие назад непробивни. Имаше и Милан свои шанси, но не ги искористија. Реален резултат. Во Шпанија ќе биде ватрено.

Со среќа на реваншот, сакам вие да пројдете. :)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Не заслужуваш да си фан на Милан.
Не заслужувам штооо...?Брат, немој да ме јебеш.Барселона, Реал Мадрид го полни на Камп Ноу кој што е дупло посилен од Милан.Дома се браневме ко ПИЧКИ, еден напад добар не направивме на домашен терен пред 70.000 публика наша, што очекуваш таму да направиме?

Милан требаше да постигне барем два гола, и таму да игра ваква игра а не обратно.Се бранат дома, напаѓаат на гости.

Реално, јас сметам дека немаме шанси, ја прокоцкавме шансата и не им дадовме гол на Сан Сиро.Поздрав!

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Добро изиграно. Добар резултат.
Сега на Камп Ноу, неколку корекции за да се стопи тотално играта на Барса, ќе се вратат некои играчи, еден гол во првите 30мин. и после бункер. А што има толку големо влијание гостински терен за такви искусни играчи како нашите? Ајде глава горе, шанси има, поголеми од оние што беа пред овој натпревар.

Kajgana Shop

На врв Bottom